• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Saoll canim iyiki varsinda moral veriyosun:)ins yarindan itibaren daha dikkatli olcam

sende iyiki varsın.kendine haksızlık yapma bir daha.size iyi bir takım arkadaşı olamadım diye..
bütün bunlar kendini fazla kastığın için oluyor.akışına bırak. sende insansın nefis sahibisin.hepimiz zaman zaman nefsimize yeniliyoruz. önemli olan bunun farkına varıp telafi edebilmen,kaldığın yerden devam edebilmen.
4 kg.için telef ettin kendini yıpratma kendini bu kadar canım ya..

çok yorgunum...uykusuzluk,yorucu bir iş günü ve 10 km yürüyüş beni perişan etti.bu saatte gözlerim kapanmaya başladı

Bugünkü menümü erken yazayım inş başka bişi atıştırmam bu saatten sonra :P

Sabah;
2 dilim etimek üstü peynir domates

Öğlen;
Meze hamsi ( paketin içinden biriki atıştırdım işte açlığımı bastırdı )

Akşam;
Kıymalı pırasa 1 tabak

sende iyiki varsın.kendine haksızlık yapma bir daha.size iyi bir takım arkadaşı olamadım diye..
bütün bunlar kendini fazla kastığın için oluyor.akışına bırak. sende insansın nefis sahibisin.hepimiz zaman zaman nefsimize yeniliyoruz. önemli olan bunun farkına varıp telafi edebilmen,kaldığın yerden devam edebilmen.
4 kg.için telef ettin kendini yıpratma kendini bu kadar canım ya..

Demii yaaa cok kastim kendimi:))bncede akisina birakmaliyim nekadar versem okadar sukretmeliyim bundan sonra kendime ceki duzen veriyorum♥♥♥

arkadaşlar doktor konuşmuş tvde arkadaşım bana haber verdi tıpta son mucize demiş ilaç olmadığı için çok rahat söylüyorum aktarlarda satılıyor bildiğimiz türk kahvesinin kavrulmamış hali yeşil kahve :16: :16: :16: :16: yağ tutucu özelliği varmış 2 haftada 7 kiloya kadar verenler varmış sadece yağlardanmış :16:

Ayyy hemen arastirmaliyim;))

Buaarda bana artik bildirim gelmiyo msj gelmis die sayfayi tikliyorum mesaj var nie ole oluyo anlamadim ayarlardan mi biseyi değiştirdim nese yani cevap yazmazsam gormrmismdir

Ben yeşil kahveyi duyalı yıl oldu ama nerde satılıyo bulup alamadım hiç :( Fazladan bi kilo verdircekse acımam yeşil meşil demem içerim valla malum verilcek kilo çok :27:

eğer istanbulda oturuyosanız marmarapark'ın altındaki aktarda varmış arkadaşım bakmış o aktarda olduğuna göre bütün aktarlarda vardır diye düşünüyorum

eğer istanbulda oturuyosanız marmarapark'ın altındaki aktarda varmış arkadaşım bakmış o aktarda olduğuna göre bütün aktarlarda vardır diye düşünüyorum

birde kaç kilo fazlan var

İzmirde oturuyorum ben.Her aktarda satılıyorsa bizim mahalledekilere bi bakayım varmıymış. 30 kilo fazlam var :(

Back
X