- 11 Şubat 2014
- 2.536
- 1.818
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
- #57.761
selam arkadaşlar nasılsınız
Hoşgeldin mnisa.Bütün gün nerelerdeydin hiç uğramadın.Nası geçti günün kaçamak yaptınmı bakim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar nasılsınız
ben bir dahaki cuma listeye gireceğim.bunu en başından ve daha sonrada belirtmiştim aklınızda olsun.sonra benim yüzümden takımım adına olumsuz bir durum yaşansın istemem,takım kaptanımız olarak size de son dakika problem yaşatmak istemem
ben yarın tartılıcam ve bu başlangıç kilom olcak bir dahaki cumaya da listeye girmeye başlıcam bilginize...
ben gireli 2 hafta olmamıştı ama. ben pazartesi başlamıştım 10 gün oldu.
2 cuma geçirdiniz kızlar...bu 3. cuma olacak... o zaman genele yazıyorum hepiniz aynı günlerde başladınız herkesi haftaya listeye alırım olur biter... bu durumda da 2 haftanız geçmiş olacak ??? kaça bölücez kilonuzu??? neyse uzamasın artık kurallar belli sonuçta...
ben siteye ilk girdiğimde pazartesi başladığım için cuma günü tartılmayacağımı söylemiştim dikkatinizden kaçmış olmalı.
sizin bana söylediğiniz tartıl,kilonu belirt mesajınız da benim dikkatimden kaçmış
yanlış anlıyacağınızı bileseydim takım kaptanımız filan demezdim ama bunda hoşnut olmayacağınız bir durum yok bence.evet nickinizide yazabilirdim ama bu sefer böyle söylemek istedim,bunda hiçbir art niyet yok bilhakis hoşuma giderek söylüyorum.
online iletişimin en kötü yanı bu.yüzdeki ifadeler,ses,jest ve mimikler olmadığı için yanlış anlaşılma olasılığınız her zaman yüksek oluyor.
üzüldüm![]()
kurallara uymayalım demiyorum zaten. oyun bozanlık yapmak gibi bir niyetim yok. takımıma zarar verecek bişey yapmayı da asla istemem. yarın kilomu girmem gerekiyorsa girerim no problem.
bu 3. değil 2.cumamız olacak dilemna ve benim için. yanlışlık olmasın
Bn ptesi geldim die hatirliyorum yarin ikinci cumamiz olcak uc degil tabi yanlista hatirliyo olabilirim ama eminim gibi(bnim icn sorun degil ilk haftadan bile listeye girerim sorun degilde yanlislik olmasin die duzeltme ihtiyaci duydum)
haftaya listeye girdiğinizde 3. cuma olacağını anlatmaktı niyetim.. en azından aklımdan geçen oydu evet pzt başladınız, oldukça farklı olmuş anlatım..Sende benimle beraber gelmistin seninde iki haftan oluyo kurallardada yeni uyenin deneme suresi iki hafta deniyo haftaya eger kabul edilmis olsaydik bidahaki cuma kesin listedeydik senin istedigin zamana denk geliyodu buda( saolsun kirmadi bni bu hafta aldi cok istedim cunku ben)
çok da problem değil canım ya... sadece listeye girme işi planladığım gibi gitmedi olay bu.
haftaya listeye girdiğinizde 3. cuma olacağını anlatmaktı niyetim.. en azından aklımdan geçen oydu evet pzt başladınız, oldukça farklı olmuş anlatım..
şimdi mihrimah bu konuyu toparlayalım artık... ben uzun süreden beri burdayım maalesef övünerek te söylemiyorum bunu, bu kadar zaman hiç liste de böyle bir sorun yaşanmadı, 1 kişi erken girmek ister diğeri girmek istemez... bende bana listedesin dedikleri anda bildirdim kilomu olay bitti... aynı anda girdiğiniz için belkide böyle oldu bilmiyorum... ben burda artık gerilmek istemiyorum, kural kural diye yırtınmak ta istemiyorum... sadece senin içinde söylemiyorum bunu baştan kuralları okudunuz kabul ettiniz tekrar tekrar başa dönmenin manası ne ? ya biz şu anda motive falan olmuyoruz geriliyoruz sadece... istediğin gibi olsun son sözüm budur artık sismanne yada usağısan da girmek istemiyorsa bildirsinler... sorun varmı deneme süresi konusunda diye sayfa sayfa kurallarıda okumaya halim yok isterseniz siz araştırın...
haftaya listeye girdiğinizde 3. cuma olacağını anlatmaktı niyetim.. en azından aklımdan geçen oydu evet pzt başladınız, oldukça farklı olmuş anlatım..
şimdi mihrimah bu konuyu toparlayalım artık... ben uzun süreden beri burdayım maalesef övünerek te söylemiyorum bunu, bu kadar zaman hiç liste de böyle bir sorun yaşanmadı, 1 kişi erken girmek ister diğeri girmek istemez... bende bana listedesin dedikleri anda bildirdim kilomu olay bitti... aynı anda girdiğiniz için belkide böyle oldu bilmiyorum... ben burda artık gerilmek istemiyorum, kural kural diye yırtınmak ta istemiyorum... sadece senin içinde söylemiyorum bunu baştan kuralları okudunuz kabul ettiniz tekrar tekrar başa dönmenin manası ne ? ya biz şu anda motive falan olmuyoruz geriliyoruz sadece... istediğin gibi olsun son sözüm budur artık sismanne yada usağısan da girmek istemiyorsa bildirsinler... sorun varmı deneme süresi konusunda diye sayfa sayfa kurallarıda okumaya halim yok isterseniz siz araştırın...
kızlar hesaplamalarınızı yapıp yukardan devam edebilirsiniz... herkes kendinden bir öncekinin mesajını alıntılasın karışmasın sonra..
Günaydın kızlar.Unutmadan bende kilomu bildireyim.
Başlangıç:90
Şimdi:86.7
Hedef:57
Ddanes şu kilo ikiye bölündü kısmını pek anlamadım ilk hafta hesap hatası yapmak istemiyorum bu haftalık benimkini de sen hesaplarmısın lütfen.![]()
evet ilk siftah benden olacak sanırım okula gitmeden tartılmam gerekiyordu bildirimde bulunmak için
başlangıç kilom 92.4,şuandaki kilom 89.7, hedef kilom 70
benimkisi 10 günlük.diğer arkadaşlarınki 1 haftalık olacak umarım haksızlık olmaz. ben kilomu bildirdim. sevgili ddanes gerisini size bırakıyorum kurallar gereği neyse onu yapın bence problem yok.
evet ilk siftah benden olacak sanırım okula gitmeden tartılmam gerekiyordu bildirimde bulunmak için
başlangıç kilom 92.4,şuandaki kilom 89.7, hedef kilom 70
benimkisi 10 günlük.diğer arkadaşlarınki 1 haftalık olacak umarım haksızlık olmaz. ben kilomu bildirdim. sevgili ddanes gerisini size bırakıyorum kurallar gereği neyse onu yapın bence problem yok.
tamam kızlar bu hafta ben eklerim... siz bildirin de...![]()
Tebrik ederim cokk iyiGünaydın kızlar.Unutmadan bende kilomu bildireyim.
Başlangıç:90
Şimdi:86.7
Hedef:57
Ddanes şu kilo ikiye bölündü kısmını pek anlamadım ilk hafta hesap hatası yapmak istemiyorum bu haftalık benimkini de sen hesaplarmısın lütfen.![]()
Tebrik ederim cokk iyi)
Saol tatlım bence seninkide çok iyi.Hedefine 3.800 cük kalmış![]()
:))az ama cok ugrastiriyoo bnii yaa
Az olduğu için çok uğraştırıyo ya zaten canım.Pesetme sakın göster o hain yağlara elmi yaman beymi yaman![]()