• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

geçmiş olsun Allah şifa versin en kısa zamanda iyileşirsin inşallah
sen bi de spor yapsan ben sana hiç yetişemem o zaman mesafeler açılır iyice :))
ayrıca kendine haksızlık etme gayet güzel kilo verdin. düşünüyorumda her 10 günde 3 kilo versek ayda 9 kg. az mı?
inşallah hızımız yavaşlamadan devam ederiz.

Ayda 9 kilo verirsem zil takıp oynarım hayali bile güzel :52: Ama ilk günlerimiz olduğu için su kaybettik biraz bundan sonrası zorlaşıcak artırmak içinde spor lazım durmayıp ilerlememiz lazım :32:

veriyosun ya. bu yol hepimiz için uzun ve meşakkatli o yüzden yılmak yok azimle sabırla devam. en yakın hedef senin en erken sen bitireceksin. bizim yerimizde olsan ne yapacaktın?
senin başaracağına sonsuz inanıyorum. sadece sabırlı ve relax ol. kendini bu kadar kasarsan pes eder bırakırsın. belki vücut direncin var onu kırınca takır takır gidecek kilolar. insanlar verdiği 100 gr.bile seviniyor.sense hala şikayet etmektesin.haksızlık etme kendine

Vucut direncim olabilir mi gercektn?? ;))bu hafta hic veremedim ama pes etmeyecemm yaaaa;)))

Günaydın kızlar.Unutmadan bende kilomu bildireyim.
Başlangıç:90
Şimdi:86.7
Hedef:57

Ddanes şu kilo ikiye bölündü kısmını pek anlamadım ilk hafta hesap hatası yapmak istemiyorum bu haftalık benimkini de sen hesaplarmısın lütfen.:17:
canım süper kilo vermişsin tebrik ederim:)
:))az ama cok ugrastiriyoo bnii yaa
ya verdiğin verceğin en fazla 4 kilocuk :)))))))) biz napalım kuzucum :)
Kizlar Mrb bildirim için geldim PC bozuk 1yasindaki oğlum zehirlendi g unlerdir yoğun bakimdaydi simdi iyi çok şükür gelenedim bu sebeplerden telden yaziorum oda pek zor.neyse konusuruz gene bildirim yapip cikicam. Gecen hafta 75.0. Bu hafta 73.8 siz hesaplayin olurmu optmmm
ya çok geçmiş olsun tatlım nesi var nasıl oldu?
Kahvaltıda börekmi görüyorum.Birileri zaferini kutlamak için kendine ödülmü vermiş ne :D Afiyet bal şeker olsun 8km yürüyüşle çoktaaan yanıp gitmiştir bile :9:
8 km yürüyüş vay canına:)
Musliden bisey olmaZz yaa uzme kendini;))

müsli kaç kalor?

bu haftaki derecemiz güzeldi:)
herkes çok güzel kilolar vermiş tebrik ederim:))))))

ben bu hafta komple dışardaydım hiç içerde duramadım
dukan falan kalmadı zaten:))) üzgünüm ama dukan yapabileceğim bi ortam yoktu
akşam geldiğimde protein yedim ama dışarda çorba içtim salata yedim

diyet mantığına ters bişey yapmadım içim raht ama dukana uygun değildi maalesef........

zaten atık dukan yapamıycam , yapamıyorum ki.... çantamda taşıyamıyorum ısıtmam geerekiyo öğlen arası iş yerinde kalsam mutfağım var ama dışardayken çok zor

bu haftaiçi bi sitede aşılama çalışması yaptım merdiven in çık in çık artık bacaklarım koptu koptu..... ondan bu kadar kilo verdim:)))
birazdan eşimle sahile gidelim diyoruz yürüyüş yapalım sonrada oturup s,imitle çay yiyelim:))
ama ondan önce şimdi ben gidip 1 saat sitede yürüyüş yapıp eşimi kaldırım sonna sahilde yürüyüş yapalım:)
akşamda salata ve köfte yiycem:)))) kafamda hazırladımmenümü yanına birazda yoğurt çıkartırım

köfte ızgara , salata , yoğurt güzel bir menü olur diye düşünüyorum:)

danes vücut direncini kırmışsın:) aşağılarainiyosun maşallah diyelim:))

dalin sende az değilsin ha 73 ü görmüşsün maşallah
diğer kilo yaırşı ekibi maşallahınız var sizinde hızla ilerliyosunuz tebrik ederim:)

O kadar mutlu oldum ki anlatamam. Bundan sonrası için süper bi azim oldu benim için :*

Yolum uzun, daha 4-5 ayım var eski ben olabilmek için. Allah yardımcımız olsun :/

Canım çok çok tebrik ederim başarını :46: Evet bizim fit çıtırlar olabilmemiz için uzun bir yolumuz var Allah yarcımcımız olup muradımıza erdiğimiz günleri gösterir bize inşallah.

gunaydin kizlar.
herkese iyi haftasonlari.
berbat gexen bir haftadan sonra bu sabah iribariyle kendimecgeldim vecywniden basladim.
aslinda cok kaybim da yok.
okadar cok yedimki ama Allahtan 500 gr akmisim sadece.
bahara az kaldi diyerek kendimi mitivexetmeye calisarak baaladim
.
umarim guEl devam eder.etmeli.

bu haftaki derecemiz güzeldi:)
herkes çok güzel kilolar vermiş tebrik ederim:))))))

ben bu hafta komple dışardaydım hiç içerde duramadım
dukan falan kalmadı zaten:))) üzgünüm ama dukan yapabileceğim bi ortam yoktu
akşam geldiğimde protein yedim ama dışarda çorba içtim salata yedim

diyet mantığına ters bişey yapmadım içim raht ama dukana uygun değildi maalesef........

zaten atık dukan yapamıycam , yapamıyorum ki.... çantamda taşıyamıyorum ısıtmam geerekiyo öğlen arası iş yerinde kalsam mutfağım var ama dışardayken çok zor

bu haftaiçi bi sitede aşılama çalışması yaptım merdiven in çık in çık artık bacaklarım koptu koptu..... ondan bu kadar kilo verdim:)))
birazdan eşimle sahile gidelim diyoruz yürüyüş yapalım sonrada oturup s,imitle çay yiyelim:))
ama ondan önce şimdi ben gidip 1 saat sitede yürüyüş yapıp eşimi kaldırım sonna sahilde yürüyüş yapalım:)
akşamda salata ve köfte yiycem:)))) kafamda hazırladımmenümü yanına birazda yoğurt çıkartırım

köfte ızgara , salata , yoğurt güzel bir menü olur diye düşünüyorum:)

Harika bir menü bence afiyet şeker olsun :) Dukan çok sıkıcı ben dayanamıyorum.canım o tazecik sebzeleri,meyveleri çekiyor.Montici olmak en iyisi bence denemediysen tavsiye ederim.

sen o diyetimi yapiyosun canim.diyetler ilk etapta makul geliyorda listeleri uymak geriyor iste bazen.iste o an kacamaklar baslio.ama arastiricam.kolaymi veriliyor acaba

Montignac zor değil.İstediğin kadar yiyebilirsunda.sebze meyve de sınırsız.Araştırınca görürsün zaten.Uyarsa denersin.Evet çok kolay kilo verdiriyor canım.

***9.takım 349.ETAP***

stubbornn(70,9/0/0/%0)
bur50(74,4/0/0/%0)bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor
ddanes(57/56.9/0.1/%0.18)
kalinkaselin(75.6/74.3/1.3/%1.72)
kahvelikitap(75.1/74,5/0,6/%0,80)
aysesu(64,0/0/0/%0)
dalin26(75,0/0/0/%)
jeof(62.9/0/0/%0)
dilemna(0/0/0/%0) yeni üye hedef ... kilosu ikiye bölündü
mihrimah01(92.4/89.7/2.7/%1.42) yeni üye hedef 70 kilosu ikiye bölündü
sismanne(0/0/0/%0) yeni üye hedef... kilosu 2ye bölündü
usagisan(0/0/0/%0)yeni üye hedef... kilosu 2 ye bölündü

9. TAKIM ORTALAMASI :%0

günaydın .arkadaşlar annemlerdeydim bir haftadr net yok.telefondanda giremedim.dün kilo bildirimi yapamadım.ceza aldımmı.bugün dönüyorum pazartesi bitiyor yıllık iznim yine düzenli olarak yazacam.suan moralim cok bozuk.regliyim ondanda olabilir kilom sabahleyin tok karna 63.8 cıktı cok canım sıkıldı.eve geldim hemen aldım gider gitmez sıkı diyet ve spora baslayacam.

Back
X