• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben bu sporlara bayıldım bayıldım hiç yapamadım bugün offffffffffffffffffffffffff canım tebrik ediyorum seniii:46:

teşekkür ederim darısı başına diyelim o zaman. yağmur yağacak da yürüyemiyeceğim diye ödüm koptu okuldan gelir gelmez hemen yürüyüşe çıktım.

yan komşum akşam vermişti epey cedelleştim kendimle ama yemedim ki çok severim. 3 dilimdi ben en miniğini yedim ve ölçüyü bozmadığım için vicdan azabıda duymadım. çünkü sütlü tatlı yenilebilir arada.
Ben yiyemiyorum şekerli şeyler anında tartıda kilo olarak geri dönüyor bana :( Bu kilolarımın tamamınıda tatlı yediğim günlerde aldım.Börek çöreğin fazla zararı olmuyor ama tatlımı her bayram 3-5 kilo aldırır bana :14:

Az yemiyorum ben tatlım.Çok öğün yapmıyorum ama porsiyonlarım büyük benim.

1 kase yoğurtun 1 dilim peynirin neresi büyük ya... kendine haksızlık etme. salatayı çok yediğini kastediyorsan onda sıkıntı yok zaten. ben gözümü doyurmak istediğimde salata yiyorum işe yarıyo

Ben yiyemiyorum şekerli şeyler anında tartıda kilo olarak geri dönüyor bana :( Bu kilolarımın tamamınıda tatlı yediğim günlerde aldım.Börek çöreğin fazla zararı olmuyor ama tatlımı her bayram 3-5 kilo aldırır bana :14:

ben şekerli çok aramam benim zaafımda börek çörek acı ve ekşili şeyler. hiç hayır diyemem. ama demeyi öğrenicez ufak ufak.

Son düzenleme:
1 kase yoğurtun 1 dilim peynirin neresi büyük ya... kendine haksızlık etme. salatayı çok yediğini kastediyorsan onda sıkıntı yok zaten. ben gözümü doyurmak istediğimde salata yiyorum işe yarıyo

Çok ilginç eskiden dünyaları yedim doymazdım şimdi azcık şeylerle şipşak doyuyorum.Salatam büyüktü evet ama tavuğumda kocaman bi tabaktı.Yani sofradan aç kalkmıyorum güzelce doyuyorum onu demek istedim :D

canım sende cok iyisin bu hafta takımımızdan dereceye girdin hepimiz cok sevndik:46: buarada karsı komsum kısır getrmiş.ne yapim ben hııı.:47:uyacam vala seytana zor duruyom.neyse azıcık alıp dolaba koyacam yarım yerim :2:

offf zor bir durum. yarın daha erken saatlerde ye geç oldu. ama bende olsam kendimle çok mücadele ederdim,çünkü kısır bu başka bir şeye benzemez.

Çok ilginç eskiden dünyaları yedim doymazdım şimdi azcık şeylerle şipşak doyuyorum.Salatam büyüktü evet ama tavuğumda kocaman bi tabaktı.Yani sofradan aç kalkmıyorum güzelce doyuyorum onu demek istedim :D

bende ya hiç aman rejimdeyim açım demiyorum. o aklıma gelen kaçamaklarda sıkıldıkça bir şeyler atıştırma huyundan. 3 haftayı devirdik rakibem artık metabolizma kendini diyet moduna sokmuştur herhalde. deneme sürümü bitti :))

Son düzenleme:
bende ya hiç aman rejimdeyim açım demiyorum. o aklıma gelen kaçamaklarda sıkıldıkça bir şeyler atıştırma huyundan. 3 haftayı devirdik rakibem artık metabolizma kendini diyet moduna sokmuştur herhalde. deneme sürümü bitti :))

Sevgili rakibem metabolizmanın rutine alışması iyi bişey değil.Arada şaşırtmak lazım onu.Düşündümde bende 3 haftadır hiç şaşırtmadım bir gün şaşırtan bi öğün yiyeyim bari.

Aynen hiç aramam tatlıları.Börek,makarna,tuzlu krakerler ve sarmaaaa :52:

offf sarma mııııı?? gözümün önünde üçüştüler. evde de pişiremiyom dayanamam yerim diye. eşim kaç zamandır diyor dolma yap,sarma yap diye. biraz daha ilerleyelim kaçamak günü yapacam kendime o zaman yemek istediklerimden yicem. artık o zamana kadar erteleyecez. ama adını anmak bile yetti haaa.
midem şuan tıka basa dolu ama hala sarma sayıklıyom bir kez daha anladım ki biz açlıktan yemiyoz. biz keyif için yiyozzz

Son düzenleme:
teşekkür ederim darısı başına diyelim o zaman. yağmur yağacak da yürüyemiyeceğim diye ödüm koptu okuldan gelir gelmez hemen yürüyüşe çıktım.

iyi yapmışsın canım havalarda bir cok güzel bir kapalı karar veremiyorum.zumba yaptıran bir yer varmış konyada oraya gidecem internetten bi kac kez baktım cok zor duruyor ama bir okadarda keyifli

offf sarma mııııı?? gözümün önünde üçüştüler. evde de pişiremiyom dayanamam yerim diye. eşim kaç zamandır diyor dolma yapve,sarma yap diye. biraz daha ilerleyelim kaçamak günü yapacam kendime o zaman yemek istediklerimden yicem. artık o zamana kadar erteleyecez. ama adını anmak bile yetti haaa.
midem şuan tıka basa dolu ama hala sarma sayıklıyom bir kez daha anladım ki biz açlıktan yemiyoz. biz keyif için yiyozzz

Ben yapıcam sanıtrım yarın.Ama kendiminkine yağ koymayı düşünmüyorum.yağsız biraz yavan olsada nefsimi köreltiyor.Kıymalı ve yağsız fena olmuyor üstünede limon :56:

Ben yapıcam sanıtrım yarın.Ama kendiminkine yağ koymayı düşünmüyorum.yağsız biraz yavan olsada nefsimi köreltiyor.Kıymalı ve yağsız fena olmuyor üstünede limon :56:

yarın öğlene sendeyim o zaman rakibem. şimdi senin bensiz boğazından geçmez eşlik edeyim sana :))

Benim bahçemde bi asmam var.Mayıs girdimi bütün dalları yaprak dolacak.Birde bana sipariş verirler tencere tencere sardırırlar en çokta abim :( nasıl dayanıcam bilmiyorum.Acilen bir tabakcık yiyip doymayı öğrenmeliyim :18:

Son düzenleme:
Sevgili rakibem metabolizmanın rutine alışması iyi bişey değil.Arada şaşırtmak lazım onu.Düşündümde bende 3 haftadır hiç şaşırtmadım bir gün şaşırtan bi öğün yiyeyim bari.

ben aşırı sasırttım bugün neye uğradığını anlamadı mide bayram yapıyor:47:

Back
X