• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet bende tartıda 2.4 görsem heralde çok sevinirdim.Ama yavaş ve emin adımlarla ilerleyelim dersin sen hep bu yüzden hesap hatası yapmışım :1: diip gülüp geçmek lazım böyle şeylere.

Evet bu sabah oldum bakalım haftaya nasıl etki edicek.Nerdeyse bir ay olcak başlayalı diyete ay sonu itibariyle aylık hedefimi tutturursam ne mutlu bana :21:

aylık hedefini ne olarak belirledin rakibem? geçti gitti zaten ama ilk ders saati resmen şokla geçti. bende normalde hiç telefonla girmezdim kilolarınızı çok merak ettim girdim çocuklar konuyu okurken sonrası malum.
evet ya cidden pazartesi tam 1 ayımızı tamamlıyoruz çok şükür.hep böyle şaşmadan devam ederiz inşallah. valla azmime katkından dolayı sana müteşekkirim rakibem sağolasın. iyi ki varsın :))

Son düzenleme:
***9.TAKIM 351.ETAP***

stubbornn(71.2/70.2/1/%1.40)
ddanes(56.5/56.2/0.3/%0.53)
kalinkaselin(74/74/0/%0) kilosu sabit
kahvelikitap(74,5/73/1.5/%2.01)
aysesu(63.2/0/0/%0)kendi isteğiyle ayrıldı bildirimde bulunmadı
jeof(62.4/61.3/1.1/%1.76)
dilemna(55.6/0/0/%0) kendi isteğiyle ayrıldı bildirime bulunmadı
mihrimah01(88.9/87.3/1.6/%1.80)
sismanne(83.9/83/0,9/%1,07)

usagisan(85/84/1/%1.18)
mnisa(108.1/0/0/%0) bildirimde bulunmadı

9.TAKIM ORTALAMASI %0.89

***9.TAKIM 351.ETAP***

stubbornn(71.2/70.2/1/%1.40)
ddanes(56.5/56.2/0.3/%0.53)
kalinkaselin(74/74/0/%0) kilosu sabit
kahvelikitap(74,5/73/1.5/%2.01)
aysesu(63.2/0/0/%0)kendi isteğiyle ayrıldı bildirimde bulunmadı
jeof(62.4/61.3/1.1/%1.76)
dilemna(55.6/0/0/%0) kendi isteğiyle ayrıldı bildirime bulunmadı
mihrimah01(88.9/87.3/1.6/%1.80)
sismanne(83.9/83/0,9/%1,07)

usagisan(85/84/1/%1.18)
mnisa(108.1/0/0/%0) bildirimde bulunmadı

9.TAKIM ORTALAMASI %0.89
son hali bu kızlar 3 kişiyi eksiltip hesaplasak 1.26 yapıyordu... işte böyle etkiliyor takımı ayrılan yada kararsız olanlar... usağısan yüzdelerde hata vardı düzelttim canım küsürlere biraz dikkat edelim...

Ben çok mutlu oldum bu hafta çoğunluk kilo vermeyi başarmış :21: Dereceye girermiyiz bilmem ama takımımız gitgide çıtırlığa doğru yelken açmış durumda:29: - de giden takımlarda oluyor :20:

evelallah kimin takımı,bizim takımımız bu... herkes azimli,istekli,kararlı. inşallah hep birlikte hedeflerimize ilerleyelim

aylık hedefini ne olarak belirledin rakibem? geçti gitti zaten ama ilk ders saati resmen şokla geçti. bende normalde hiç telefonla girmezdim kilolarınızı çok merak ettim girdim çocuklar konuyu okurken sonrası malum.
evet ya cidden pazartesi tam 1 ayımızı tamamlıyoruz çok şükür.hep böyle şaşmadan devam ederiz inşallah. valla azmime katkından dolayı sana müteşekkirim rakibem sağolasın. iyi ki varsın :))

Ayda 6 kg olarak belirledim canım.Ama en az 4 en çokta 8 olarak düşündüm.Her zaman aynı rakamı tutturamayabiliriz nede olsa bünyemiz ne diyosa o.Ama her ay en az 4 vermek için çabalayıp durucam :41:Sende iyiki varsın tatlım hele o salata yoğurtlu akşam menülerin ve 8-10 km yürüyüşlerin yokmu bana yemeeeee diye bağırıyor resmen :1:

Ayda 6 kg olarak belirledim canım.Ama en az 4 en çokta 8 olarak düşündüm.Her zaman aynı rakamı tutturamayabiliriz nede olsa bünyemiz ne diyosa o.Ama her ay en az 4 vermek için çabalayıp durucam :41:Sende iyiki varsın tatlım hele o salata yoğurtlu akşam menülerin ve 8-10 km yürüyüşlerin yokmu bana yemeeeee diye bağırıyor resmen :1:

ayda 8 olsa var ya sevinç çığlıkları atarız de mi. düşünmek bile heyecanlandırdı.
benide hep senin kuş kadarcık menülerin durduruyor emin ol.

son hali bu kızlar 3 kişiyi eksiltip hesaplasak 1.26 yapıyordu... işte böyle etkiliyor takımı ayrılan yada kararsız olanlar... usağısan yüzdelerde hata vardı düzelttim canım küsürlere biraz dikkat edelim...

Banamı öyle geliyor yoksa bu yüzdeyle bile birinci konumundayız ? (Tamam canım dikkat ederim yuvarlanması gerektiğini bilmiyordum sayının öğrenmiş oldum.)

Banamı öyle geliyor yoksa bu yüzdeyle bile birinci konumundayız ? (Tamam canım dikkat ederim yuvarlanması gerektiğini bilmiyordum sayının öğrenmiş oldum.)

genelde her hafta yuvarlama hatası oluyor bende düzeltiyorum sorun değil kontrol etmemin sebebi bu zaten... evet 1. gibiyiz ama eklenmeyen takımlar var daha geçen haftalarda da 1. olduk diye sevinmiştim son dakikada ekleyenlerle 3. olmuştuk:1: diğer takımlara ajanlık yapmadım bilmiyorum şimdilik...:52:

ayda 8 olsa var ya sevinç çığlıkları atarız de mi. düşünmek bile heyecanlandırdı.

canım zaten güzel veriyorsunuz :nazar: üstelik sağlıklı veriyoruz saçma sapan destek ürünlere ihtiyaç duymadan... bende kendime 2 kilo hedefi koysam aylık en mantıklısı olur heralde... metabolizma hızını falan hesapladım biyerde aylık 1000 kalori alırsam ancak 3 kilo veriyorum... e benim menüler en iyi haliyle 1200 kalori ve hesapladığım siteyle birebir doğru orantılı gidiyor kilo kaybım... az olsun kalıcı olsun derken bunalmaya başladım bu ara çok zor ya... bu hafta bozmamam lazım hiç diyeti..

ajanlık yaptım geldim kızlar heyecana gerek yok dimi... 1. 4 takım görünüyor üşenmedim yüzdelerini bile hesapladım:1: biz bu 2. lik 3. lük işini sevdik zaten iyi böyle:27:

canım zaten güzel veriyorsunuz :nazar: üstelik sağlıklı veriyoruz saçma sapan destek ürünlere ihtiyaç duymadan... bende kendime 2 kilo hedefi koysam aylık en mantıklısı olur heralde... metabolizma hızını falan hesapladım biyerde aylık 1000 kalori alırsam ancak 3 kilo veriyorum... e benim menüler en iyi haliyle 1200 kalori ve hesapladığım siteyle birebir doğru orantılı gidiyor kilo kaybım... az olsun kalıcı olsun derken bunalmaya başladım bu ara çok zor ya... bu hafta bozmamam lazım hiç diyeti..

o zaman yaptığın diyete göre başarılısın canım. evet yol uzun sabır ve emek istiyor. ama imkansız değil hep birlikte başarıcaz inşallah. bak yalnız değilsin bir sürü insan bunu için uğraşıyor. geç de olsa güç de olsa başarıcaz hep beraber.
ne bu hafta ne de başka zaman hiiiç bozmadan devam edersin de hedefine ulaşırsın inşallah. bizde takım olarak senin başarını kutlar,sevincine ortak oluruz (amiiin) cuma cuma dua da ettim bak, kabul olur inşallah :))

ajanlık yaptım geldim kızlar heyecana gerek yok dimi... 1. 4 takım görünüyor üşenmedim yüzdelerini bile hesapladım:1: biz bu 2. lik 3. lük işini sevdik zaten iyi böyle:27:

valla süper. her hafta ilerleme kaydediyoruz. takımım adına çok mutlu oldum. kim tutar biziii hadi kızlar bu hafta 1.lik tahtına oturursak bir daha da kimselere kaptırmayalım orayı :))

Hani şu bi gün patates bi gün sebze bi gün meyve vs diye giden diyetemi.Çok sıkıcı o yapabilecekmisin :26:Bence dirençli değil vücudun 1 kilo vermişsin güzel bir sonuç.

bi deniyeyim gercekten olemi verilior dedim kendimcede karar da vermedim henuz. ahh bi 2 berebildem
ben atarim valla. ama bu hafta bidaha gun gun tartilmicam.supriz olsun

herkes vermis aslinda izne ayrilanlarmi etkiliyor. kizlar haftaya daha cok calisalim.

bi deniyeyim gercekten olemi verilior dedim kendimcede karar da vermedim henuz. ahh bi 2 berebildem

ben atarim valla. ama bu hafta bidaha gun gun tartilmicam.supriz olsun

herkes vermis aslinda izne ayrilanlarmi etkiliyor. kizlar haftaya daha cok calisalim.

gün gün tartılmak takıntı yapar ya... stres de kilo vermeyi olumsuz etkiler. dilemna da o yüzden ayrıldı kafaya çok taktığından. haftada bir çok heyecanlı oluyor ben bugün heyecandan titredim resmen.besmeleyle çıktım basküle :))

Bu arada eliptik geldi. Kurduk. Manyak bişey. ilk gün 4. Kademe de 10 dk dayanabildim. Kanter icinde kaldım :/
Cok zor. Bakalım bi faydasını görecek myz önümüzdeki haftalarda? :)

eliptiginin.markasi nedir. sanirim netten aldin nekadar. bende istiorum.bi hediye cekim.olucak herakde aksammi diyorum.

gün gün tartılmak takıntı yapar ya... stres de kilo vermeyi olumsuz etkiler. dilemna da o yüzden ayrıldı kafaya çok taktığından. haftada bir çok heyecanlı oluyor ben bugün heyecandan titredim resmen.besmeleyle çıktım basküle :))

ben oyle oldum bu hafta o yuzden hic tartilmiyacagim. benim face de de bi grubum var. bo ozaman bide cuma tartilirim. stresten yedim.kendimi bu hafta.

Back
X