- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #75.181
bildirime yazdim ama bakalim bir karsi cikan olmaz
dikkat edelim kizlar olurmu
dun ku bildirimi niye yaptin sen canim ya
2.86 eder demıhafifsekerli(77/74.8/1.5/%1.96)
Kaptanım burda fark 2.2 değilmi neden 1.5 yazılmış
2.86 eder demı
Paylaşımda yanlış yanı
evet 2.86 ediyor canım.2.86 eder demı
Paylaşımda yanlış yanı
Sana ne deyımevet biz 2.85 hesapladık
Tatlım küsürat büyükse bi üst rakama yuvarlıyoruz 2.86 oluyor.evet biz 2.85 hesapladık
1.076 hesapladım yuvarlarsak 1.08 oluyor 1. likte eşitiz sanırım.1.08 mı ortalama
beril cim paylaşımada yazdım da belki görmezsin diye burdan yazayım dedim hafifsekerli nickli üye takıma 30 ocakta girmiş deneme süreci kurallarına uymuyor en az 3. cuma listeye girebiliyor son kurallara göre giriş tarihi mi hayalı yoksa
evet 1.8
merhabalar bende aranıza geldim artık inşallah birlikte hemencik killolardan kurtuluruz.
31 yaşındayım 1.70 kilom 79 kiloyum. evlenirken dal gibi idim şimdi maşallah meşe odunu gibi oldum.geçen yıl 3 ayda 13 kilo vermiştim spor ve diyetle yine yapacağıma inanıyorum.desteğinizle
13 ocak ilk mesajı
hayali demekle umarim anladim turde bir sey demedinberil cim paylaşımada yazdım da belki görmezsin diye burdan yazayım dedim hafifsekerli nickli üye takıma 30 ocakta girmiş deneme süreci kurallarına uymuyor en az 3. cuma listeye girebiliyor son kurallara göre giriş tarihi mi hayalı yoksa
Alınganlık yapma kız hatalı yazcağına yanlış basıp hayalı yazmışhayali demekle umarim anladim turde bir sey demedin
hatta ben bugun alinganim kaptanimda beni uyarmis diye dusundum bu sozu toplightim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?