- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #76.521
Ayyyy yorulacan yaBizimkisi nişan değil canım
Önce isteme olacak sonra yüzük takılacak aile büyükleri olacak ortalama 35 -40 kişi
Gençler öyle olsun istedi
Pazar günüdé aile gençlerini çağıracam tanıştırmak için
Amin canimSağol canım Allah kuvvet versin bana
Canimsin yaKızlar yemek yapmadım bugün pizza patates kızartması söyledik eşim istedi bana diyoki arkadaşlarına sor bakalım yiyebilirmisin diye
Yarın tartı var nasıl yiyim dedim
Su 3 olmak üzereee :) az kaldı bebeğim. Çok teşekkür ederim bu arada
erkekler gine gunah kecisi olmus hayirdir sekerim
hazirliklar bittimi canim
guzel bir menu yine
Haha ne fenayiz dimi bende ayni dusunuyorm vlllahiBırak o kilo alsın ki şişsin tipsizleşsin havaya girmesin
eerkeklern metaboLzmasini hic anlamis degilim ama gicik oluyorm her gun 1/ekmek yer neler yer ama kiloda bi eksin yok masallah :)hahahah valla sanırım tartılmadı göz kararı 5 kilo verdim ben dediyoksa ben fiziksel bir değişim göremiyorum dün baklava almaya gidiyodu yani
Canm ya allah kolaylik versin sana yanna bir sag kol alsaydin kuzum nasil yetistirceksinBişeyler yapacaklar ama ağırlık bende
ay oyle dusununce zor dimi ama dugun karsi tarafinmis kizkiz sen ne diyonnnnnnnn
amaninnnnnnn ben 3 nisanmi yapacam simdi
ooooooo yok yawwwww olmaz haksizlik
ay canm ya kiyamam bende gelinle nasil paylascam cok merak ediyormmmmBen damatlari eve alacam
Ikizler gidebilir ama elifi vermem veremem
zaten supersin kuzum resimlerde gorduk fistiksin bu seklde dahada super olucaksin ama :)/Kizlar 4 gunde sanki toparlandim
Yoksa banami öyle geliyor spor askindan halisünasyonmu goruyom
rakibeem :)/bende burdayım takip ediyorum sizi
anne yuregiiiii....:) bende benmkileri yikadim uyuttum oh rahatladimElifin gozu duzeldiya
ama senin istedigini niye koymadilarki nefeste cok guzelmis :)Yok
Biz dogumdan 7 ay sonra gorustuk
Benim tedavim yuzunden
oh oh masllah vllhi isin zor nasil dayanicaksi n bunlaraaa :)Yemek olarak et pilav yapıcam bide poğaça börek pide salatalar
Sarmayı öbür taraf getirecekmiş
Yemek olarak et pilav yapıcam bide poğaça börek pide salatalar
Sarmayı öbür taraf getirecekmiş
Ne yiceksin tatlim :)Kızlar yemek yapmadım bugün pizza patates kızartması söyledik eşim istedi bana diyoki arkadaşlarına sor bakalım yiyebilirmisin diye
Yarın tartı var nasıl yiyim dedim
bende bazen o moda giriyorum ya ooof....Beril abla ben seninki ve benimki yüzünden tüm erkeklerden nefret ettim sanırım
rica ederim ne demek. ^_^ umarım su işe yarıyordur. :) benim de 2700 falan oldu. yatana kadar 3 lt geçer. ^_^
yok ben kararlıyım 74-75 olmadı ama ankaraya 76 olarak gideceğim en azından. yani ailemin, sevgilimin beni en son gördüğünden tam -6 kilo olarak. 23 nisana da 6lı rakamları göreceğim :)Belki eksi olur
Ne o beyni kodladin hemen
yok ben kararlıyım 74-75 olmadı ama ankaraya 76 olarak gideceğim en azından. yani ailemin, sevgilimin beni en son gördüğünden tam -6 kilo olarak. 23 nisana da 6lı rakamları göreceğim :)
Hergün yapma sözü veremem ama ekle canım
Ben leslie ile walk at home yapıyorum
listede hazir kizlar
listeyi görünce bi tuhaf oldum .. sanki suçum var gibi.. sabah için streslerdeyim ben
Ben pusuda bekliyom suanBeril abla ben seninki ve benimki yüzünden tüm erkeklerden nefret ettim sanırım
Kandil diye koymamislarHaha ne fenayiz dimi bende ayni dusunuyorm vlllahibenimki bide kendni severki bi gor
eerkeklern metaboLzmasini hic anlamis degilim ama gicik oluyorm her gun 1/ekmek yer neler yer ama kiloda bi eksin yok masallah :)
Canm ya allah kolaylik versin sana yanna bir sag kol alsaydin kuzum nasil yetistirceksin
ay oyle dusununce zor dimi ama dugun karsi tarafinmis kizbak o iyi
ay canm ya kiyamam bende gelinle nasil paylascam cok merak ediyormmmmama bak yabanciya gitmiycek elif yani gece gunduz berbaer olur zaten
zaten supersin kuzum resimlerde gorduk fistiksin bu seklde dahada super olucaksin ama :)/
rakibeem :)/
anne yuregiiiii....:) bende benmkileri yikadim uyuttum oh rahatladim
ama senin istedigini niye koymadilarki nefeste cok guzelmis :)
oh oh masllah vllhi isin zor nasil dayanicaksi n bunlaraaa :)
Valla ben kendimi çok iyi hissediyorum tatlış. Düşün iki bardak ayran içtim kahvaltıdan sonra. Ama şu an çok iyiyim
Korkunun tartiya faydasi yokBen pusuda bekliyom suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?