Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Berna senin bu avatarın ruhunu yansıtıyor her renk var ama şiir harika olmuş bayıldım banada irmik helvası için yazsana hopim ya
sonunda kıymetimi anlayan bir takım arkadası buldum:KK9:hemmen yazıyorum

canım helva çeker, kaptan kulaklarımı
matilda der "ben yapayım",yerim canını!
çok yaşa sen matilda bugün yemeyeyim
Perşembe yine gelir,tartıyı küstürmeyeyim

:KK9::KK9:

Duyuru:

Öncelikle geç kalınmış bir duyuru olduğunu belirtmek istiyorum.
Sevgili Sweetdimple arkadaşımız, beni kırmamış ve yardımcım olmayı kabul etmiştir.
Bu sıfatıyla da, zaman zaman sizlere bildirim listelerinizdeki hatalara yönelik olarak uyarı ve önerilerde bulunmaktadır.
Yardımcım olmasını istememdeki en önemli gerekçem, insan ilişkilerinde gösterdiği tutumdur.

Yaptığı uyarıları bu bilgilendirme ışığında değerlendirmenizi önemle rica ederim.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 414.ETAP SONUÇ LİSTELERİEn Büyük TÜRKİYE
15Mayıs- 22 Mayıs 2015

***9.TAKIM 414.ETAP***

mefkurem (84.6/82.7/1.9/%2.25)
birbeste (59.3///%)mezun olmak istiyor
erenece (62.1///%)mezun olmak istiyor
Rosebud(60.1/59.8/0.3/%0.50)
xDerinMavix(/99,1/98.8/0.3/%0.30)
Hoppidicik(87.9/86.9/1/%1.13)
Takyon(78/77.5/0.5/%0.64)
matilda34 (66.7/66.9/-0.2/%-0.30)
kitkurdu (84/83.8/0.2/%0.24)
ebrarece49(65,3/63.7/1.6/%2.45)
Özlemiko (73.1/71.9/1.2/%1.64)
Syes (59.9/59/0.9/%1.50)

9.Takım Ortalaması: %

sevgili kiymetli 9.takimcim
elif hanimin dogum gunu icin soylediklerinize, dileklerinize coooooooooooo tesekkür ederiz
kitkurdum senin boncugunda yeni yasi kutlu ve musmutlu gecsin canim öpüyorum yakisikliyi
tatlim 200 grami lütfen azimsama senede 10.5 kilo eder buda 2 beden daralmadir bebegim

hoppidik 5 kilo daha ver senin kokoreci konusalim canim bak sozzzzzzz yiyecen az dayan 5 kilocukkkkkkkkkkk

hasosum canim cok gecmis olsun listede olsan idare ederdik buna inan canim ama deneme suresinde kurallara uymamiz lazim.paylasim icin keske haber verseydin seni gelmez diye dusunduk bir ara canim.birde 3.cumada 0.4 kilo cok az canim.bu nedenle bomba gibi bir girisle haftaya kalsin olurmu canim.kilo vermek listeden daha onemli
bebislerin icinde kotu dusunme ama yinede bir dr.git canim icin rahat etsin

matilda canim 200 gramlik arti hos olmadi ama yoldaydin tatildeydin buyuk ihtimal odemdir o.canini sikma ama bu hafta atak bekliyorum bilesin.

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 414.ETAP SONUÇ LİSTELERİEn Büyük TÜRKİYE
15Mayıs- 22 Mayıs 2015

***9.TAKIM 414.ETAP***

mefkurem (84.6/82.7/1.9/%2.25)
birbeste (59.3///%)mezun olmak istiyor
erenece (62.1///%)mezun olmak istiyor
Rosebud(60.1/59.8/0.3/%0.50)
xDerinMavix(/99,1/98.8/0.3/%0.30)
Hoppidicik(87.9/86.9/1/%1.13)
Takyon(78/77.5/0.5/%0.64)
matilda34 (66.7/66.9/-0.2/%-0.30)
kitkurdu (84/83.8/0.2/%0.24)
ebrarece49(65,3/63.7/1.6/%2.45)
Özlemiko (73.1/71.9/1.2/%1.64)
Syes (59.9/59/0.9/%1.50)

9.Takım Ortalaması: %

Ay bi ugrayim dedim berilim ne paylaşmis.. kizlar ben çok duygulandim :(
Ya ne biliyim yazıyı görmek cok baskaymid.. gözümün onunde kac aksamlar jac sabahlar kac gezmeler hep nefsimle mücadeleyle geçti. . Bir sürü anım birikti 4 ayda mideme dair :))
Sanki şimdi hepsi mezun olmak istiyor cümlesinin üstünde oturuyor. . Azda duygusal insan olunca mı böyle oldu. Ben ne zaman geldim de ne zaman mezun bile olmaya hak kazandım. .
Ne kadar mükemmel bir duyguymus ismimin yanindaki o yazıyı okumak..
Ezan okunuyor rabbim burdaki herkese nasip etsin insallah Yarabbim

kizlar bugun cok isim var ilerleyen saatte gelirim yine
atladigim birsey olursa kusura bakmayin lütfen

menum
sabah
100 gr.kadar lor ev yapimi
5 zeytin

oglen ve aksam
bir kilo cupira aldim iki ogunde bol yesillikle yedim

su az ictim devam ediyorum hala icmeye

spor 1 saat saloonda karisik spor
1.5 saat disarda yuruyus

Ay bi ugrayim dedim berilim ne paylaşmis.. kizlar ben çok duygulandim :KK43:
Ya ne biliyim yazıyı görmek cok baskaymid.. gözümün onunde kac aksamlar jac sabahlar kac gezmeler hep nefsimle mücadeleyle geçti. . Bir sürü anım birikti 4 ayda mideme dair :))
Sanki şimdi hepsi mezun olmak istiyor cümlesinin üstünde oturuyor. . Azda duygusal insan olunca mı böyle oldu. Ben ne zaman geldim de ne zaman mezun bile olmaya hak kazandım. .
Ne kadar mükemmel bir duyguymus ismimin yanindaki o yazıyı okumak..
Ezan okunuyor rabbim burdaki herkese nasip etsin insallah Yarabbim
sen zaten kücük boylu dev bir kadinsin bunu biliyorsun degilmi.
bunca basardigin seylere +1 ekledin hic sasirtmadinki.........
senin gidecegini yazmakta bana bir huzunlu geldi bilesin
eren ve sen kilo alin gelin diyecemde kiyamamiyom size.
sevgiyle kal spor melegimmmmmmmmm

sen zaten kücük boylu dev bir kadinsin bunu biliyorsun degilmi.
bunca basardigin seylere +1 ekledin hic sasirtmadinki.........
senin gidecegini yazmakta bana bir huzunlu geldi bilesin
eren ve sen kilo alin gelin diyecemde kiyamamiyom size.
sevgiyle kal spor melegimmmmmmmmm

Bunu bana yine söylemiştin.. bende sana demiştim ve yine diyorum. . Sen görmeyi biliyorsun berilim. .
Teşekkür ederim suan ve daha öncesi gördüğün ve söylediğin tüm güzel şeyler için ..
Bizde bu boğaz varken zor ayrılıriz.. şimdiden ne yesemde kutlasam die dusunuom:)) ama kiyamiyorum. . Yersem hemen 74 olacam hemen n sanıyorum. . ödül de veremiyorum kendime :))

Ben sana bi dönem spor yaptirabildim çok şükür. .
Ama sen bana hayatimi ele gecirecek bilgileri verdin. . Sen bana aynada bi magazada bi topluluk içinde sevebilecegim bir bedene kavuşacak bir grup kurdun.. benide icine aldin.. melek olan sensin. . Hemde kendini sert zannedenn yumusak kalpli bi meleksin sen..

bende kilo veren arkadaşlarımı ve kendimi tebrik ediyorum :)) bu şekilde böyle zayıflayacağımı hiç düşünmemiştim ya o kadar para döktüm zayıflama ilaçlarına aptal gibi gram vermedim ama 85 le geldim 77,5 benim için büyük başarı bu destekçim olduğunuz için sevgili kaptanım ve yol arkadaşlarıma teşekkür ederim iyiki varsınız :KK36::KK36::KK36:
Burada daha ne kilolar vereceksin canim dogru yoldasin masallah mefkurem ve beril diyetisyenlerden daha sertler herhalde

Beril kusura bakma attığın mesajı çok geç gördüm ama bu konu çok derin öyle tartışsanda birbirimizi anlayamicaz zaten kızımda bütün gece sancı oldu onla uğrastım daha yeni kahvaltı yaptım orucumu açtım yani ölmedim de hala ayaktayım öyle bi yerlere düşüp bayılmadı m herkesin düşüncesi kendine kim nerden bakmak isterse o tarafı görür beni düşünen arkadaşlarımada teşekkür ediyorum oruçla ilgili yazı paylaşmısın ya İnternet'e o kadar güvenme canım bilgilerin çoğu safsata ben bi ara burda kime dedim hayatım değişik bi ara anlatırım diye işte ben çocukluğumu yurtta geçirdim 8 senemi fıkhı Arapça ve hafızlığa verdim o nedrnledirki bu konularda burada benden daha bilgilisini bulamazsın canım uzun uzun anlatmak isterdim ayetlerle hadislerle ama İnan ne vaktim var nede moralim
Gecmis olsun insallah kizinin durumu duzelmistir

Back
X