- Konu Sahibi Handandandan
-
- #10.721
slm pnruthn adın pınar sanırım dimi hoş geldin
malesef benim canım genelde saglıksız kilo yapan şeyler çeker ama bugünlük iyi gittim inşlh hep böyle olur
umarım hep birlikte istediğimiz kiloya ulaşırız :)))
berrycim şimdide tvde diyorlarki yanardag patlamış biyerde külleri pazartesi salı Türkiyeye geliyormuş solunum yolları rahatsızlıkları yapabilirmiş inşşlh atlatırsın canım bu hastalıgı
pınar dı sanırım ismin hergün menünü akşam yazacaksın,kendine bir kilo cetveli hazırlıcaksın ve paylaşımda bulunacaksın sanki gruptaymış gibi.1 hafta sonunda katılım düzenine ve menüne göre karar vericez.Hoşgeldin
pınarcım listeni gördüm.geçen aynı şeyi dilemm ede yazmıştım.3 öğün yemeğin mutlaka ara öğün yapın ve en az 2 litre su birazda egzersiz kilolar uçar gider.
iyi akşamlar.
dilemm bu hafta listede görünmedin sen.bi kaç gündür yazdın ama malum bugün cuma sabah kilo bildirmen lazımdı.bildirmediğin için listemizde yoksun.düzenli paylaşımda bulunursan katılırsın canım.inan bana gruplar kilo vermede çok yardımcı oluyor.çizelgeme bak ne demek istediğimi anlarsın.3 ayda bu kiloya düştüm.9.grup sayesinde.
pınar sende berry nin dediği gibi düzenli paylaşımda bulunursan gruba alınırsın.açığımız çok.şunuda unutmayın sadece menü yazmakla olmuyor.amaç burda birbirmizi motive etmek,yanlışlarımızı,doğrularımızı söylemek.bundan sonra fırsat buldukça yazın buraya eminimki haftaya cuma listemizde yer alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?