- 8 Ocak 2015
- 1.776
- 2.247
- 133
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #124.861
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 445. ETAP SONUC LİSTELERİ
25- 31 Aralik 2015
TAKIM DERECELERİ
..................9.TAKIM %1,224
.................5. TAKIM % 0,34
....................6. TAKIM % 0.728
BİREYSEL DERECELER
5.takımdan...........................kollontai........................... %4,28
9.Takımdan.....................Ariver..........% 2,43
5.takımdan....................alpim.................%2,30
Aaaa Çok sevindim ablacım çok teşekkür ederim :):)
Çok teşekkür ederim canım çok sevindim ve motive oldumkızlar öncelikle hepinizi tebrik ediyorum derece için süperiz hadi böyle devam bu bize moral olsun isteyince yapabiliyoruz demekki
ayrıcaAdaisyLove canım senide tebrik ederim bireysellerde 2. olmuşsun
Teşekkür ederim canımKızlar tebrikler. Çok güzel bir sonuç.
Nehir ayrıca seni de canı gönülden tebrik ederim.
Sen beni duysan düşüp bayılırsın şekercimMefkuş yeni yıla büyük bir azimle başladım. Sabah kahvaltıyı başarıyla atlattım. Ama benim kili gitmiş.
Bu sabah başladım ama kilomu duysan ne yaptın dersin. 85 kilo olmuşum. İnşallah yeni yılda bunlardan kurtulacağım.
Oldu oldu bitanemAaaa Çok sevindim ablacım çok teşekkür ederim :):)
Bizim takım 1.oldu dimi
Çok teşekkür ederim canım çok sevindim ve motive oldum
Cnm pazartesiye kadar poniyi izinli yazabilirsinGünaydın. Herkesi tebrik ediyorum. Güzel bir kapanış olmuş.AdaisyLove seni bireysel derecen için ayrıca tebrik ediyorum.
Ayrıca akşamdan paylaşılmayan menüler var. Yılbaşı yoğunluğundan atlandı sanırım. Paylaşmayanlar lütfen paylaşsınlar
Aaaa Çok sevindim ablacım çok teşekkür ederim :):)
Bizim takım 1.oldu dimi
Çok teşekkür ederim canım çok sevindim ve motive oldum
Ayy bak bu çok iyi fikir. Etiketleyin beniiiiiiiiiCnm pazartesiye kadar poniyi izinli yazabilirsin
Belki gelemez mazeret bildirdi
Bide herkes menüsüne seni etiketlerse aramak durumunda kalmazsın
Yupi iiiiiiiiiiii yaşasın heyyooooooOldu oldu bitanem
Maşallah bu hafta başta sen herkes çok iyiydi
En azından artı yada sabitimiz yoktu
Teşekkür ederim canım :)Günaydın. Herkesi tebrik ediyorum. Güzel bir kapanış olmuş.AdaisyLove seni bireysel derecen için ayrıca tebrik ediyorum.
Ayrıca akşamdan paylaşılmayan menüler var. Yılbaşı yoğunluğundan atlandı sanırım. Paylaşmayanlar lütfen paylaşsınlar
Çok teşekkür ederim Kankisim bu hafta kapisalim miEvet canik birinci olduk senide tebrik ederim canim genel siralamada adini görünce çok mutlu oldum:))
Teşekkür ederim canımGunaydin kizlar yeni yila guzel bir baslangic yapmisiz 1. Olmusuz tebriklerAdaisyLove nehircim tebrikler cnim
Kaynanamdayim ara ara girerim kizlar opuyorum hepinizi
Yupi iiiiiiiiiiii yaşasın heyyooooooayyy çok sevindimmmm takım olarak süperiz ablacım inşallah o birincilikten hiç inmeyiz
Teşekkür ederim canım :)
Ben paylaştım bundan sonra etiketlerim seni :)
Çok teşekkür ederim Kankisim bu hafta kapisalim mi
Teşekkür ederim canım
Sen beni duysan düşüp bayılırsın şekercim
O yüzden dünü ve geçmişi unutup bugüne merhaba diyoruz
Artık bütün bahaneler, süreler bitti
Bundan sonra gelsin eksiler
Ayy bak bu çok iyi fikir. Etiketleyin beniiiiiiiii
Canım benim ama var ya o liste hazırlanamanın tek tek menü not etmenin angaryası insana acayip bir gaz oluyor,haftaya eminim sen de cezaya kalmayacak kadar kilo atacaksınYeni yıl hediyem
Birkaç kestane kalori dışında kurtardım sandım ama 200 gram kadar artı çıktım sabah canım.Bugün tam gaz devaBirkaç cıss dışında genelde iyi
Maraton başladı Zuhal'immmm,sana da hepimize de çok güzel bir yıl olsun inşallahİyi geceler 9.takımın çıtır adayları
Sağlıklı mutlu huzurlu ve incecik olacağımız bi 2016 bizi bekliyor inşallahherkesin yeni yılını bütün güzel dileklerimle kutluyorum
Yarın maraton başlasın
Şu ilk 3 'e bir ben giremedim bunca aydır9.TAKIM BU HAFTANIN
_________________EN İYİLERİ _________________
1.____ARİVER ________%2.43____
2.____PONIPONNA ____%1.53___
3.____SEYDAN94 ______%1.45____
3.____ELİF BERRA_____%1.45____
KİLO VEREN VE VERMEYE ÇALIŞAN HERKESE KOCAMAAAAAN TEBRİKLER
2015'in son 1.'liği bizimdi ama ben 2016'nın ilk 1 .'liğini de alalım istiyorum ZuhalllllAzimli kararlı 9.takım kızları
2015 yılını birinci olarak bitirdiniz
Hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum
İnşallah 2016 da daha Nice birincilikler dileğiyle
Düello haftası
2016'nın ilk 1 .'liği de bizim olsunnnnnnnkızlar öncelikle hepinizi tebrik ediyorum derece için süperiz hadi böyle devam bu bize moral olsun isteyince yapabiliyoruz demekki
ayrıcaAdaisyLove canım senide tebrik ederim bireysellerde 2. olmuşsun
Selam güzeller :)
Hayırlı Cumalar hepinize. Tebrik ediyorum 2015 i 1. bitirmiş takımımız Inşallah daha nice 1. liklerimiz olur. Inşallah bu hafta elimden geleni yapıp Cuma'ya aranıza dönmeye çalışacağım. Bu mübarek gün birbirimize dua edelim. Öptüm hepinizi
Neden olmasın cnmCanlarımmmmmm,2016'nın ilk gününden merhabaaaaa
Dün akşam kaçamak yapmadım ama birkaç kestane sabah 200 gr artıyla selam verdi bana
Moral bozmak yok,bu sabah hemen silkelendim tekrar
2015'in son 1.'liğini biz aldık,2016'nın ilk 1.'liğini de 9.takıma getirmeye ne dersinizzzz
Elifim heralde ben yanlış topikteyimKesinlikle. Mefkuş bu hafta yarış yapalım hadi. İkimiz de bu gün start verdik. Ben bu sabah tartıldım 85.0 dım.
Nasıl etiketleyeceğim canım. Bilmiyorum ben
Hiç belli olmaz canim :)Kapisalim bakalim birinci belli ama :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?