- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #125.421
Bak bu şekilde daha mantikli canimAllaha şükür bu günü çok etkilememiş dünkü lahmacun mefkuş.
Tebrikler canım süper.
Kızlar hepinizinki perşembeye kadaf gitmeyecek artılar değil. O yüzden sporu artırın ve akşamları hafif tutmakla hallolur.
Şeydam süper menü. Hayranım sana kuzum. Maşallah iradene.
Brn de ödül konusunda yemek yerine 1-2 parça kıyafet daha mantıklı geliyor bana. Ben de 75 i göreğim kendime ödül olarak 1 parça kıyafet koydum.
Patlıcanlı pideyimi soruyosun. Patlıcan soğan domates biberli iç hazırlıyosun fırına gönderiyosun oda sana kapalı pide yapıyo cnm. Aslında tam buğday unu alsamda evde kendimmi yapsam diyorum.Canım inan ödüller artiya sebeb oluyor ben de 75 olunca ödül verecem kendime demiştim yilbasida verdim ödülü arti 1 çıkıyordum bugüne kadar bugün 100e kadar düştü ödül vermem artık kendime :) senin dediğin yemek nasil yapılıyor canim
Bugun odem attiran bitki caylarini falan deniycem artik perarmbete krsin eksiyi. Kararloyim 73leri gorucemHakkaten olmalısın bir an önce 1 kilo çoooook
Ehveni ser yaptilar heralde:) bide izindekiler hrsapta degil sanirsam yoksa imkansizValla bende şaşırdım senin ikinci olmana
Hee biz biri yazarken utanmadik sen niye 100 g icin utaniyonYazmaya utandım inanın arti 100deyim persembeye gidecek fazlasıyla
Tebrikler canim boyle devamGelelim kiloya.
Ayın birinden beri yaptığım diyette benim kilolar iyi gitmiş.
1.1.2016 cuma günü : 85.0
Bu gün : 83.0
Şoklardayım. Nasıl abarttıysam.
Hep ayniyiz perşembe ye topatliycaz çaresizKizlae bende yazmaya bile elim varmadi
Arti 500 ya cook uzuldum@ariver canim bu ödüller mahvetti bizi ama yilmak yok ve bundan sonra odul modül de yok bana bana
Çok üzgünüm ama çokta hirslandim
hos geldinnuranvi m beraber veririz merak etme bu arada ben kamileHerkese merhaba beni gurubunuza davet ettiginiz için teşekkür edrim.dogum sonrası kilolarımı vermek istiyorum.167cm boyundayım 37yaşındayım ve bugün tartıldım 93.3 kg ım.umarım herhafta kilo verir sonunda hedef kilom olan 65 kg olurum.
Evet canım tam buğday unu yanda yulaf kepeği ile yap daha hafif olurPatlıcanlı pideyimi soruyosun. Patlıcan soğan domates biberli iç hazırlıyosun fırına gönderiyosun oda sana kapalı pide yapıyo cnm. Aslında tam buğday unu alsamda evde kendimmi yapsam diyorum.
Merhaba canım aranıza hosgeldin ben nehir 22 yaşındayım 8 aylık kızım var ben de doğum kilolarimdan kurtulmaya çalışıyorum inşallah hep beraber verecezHerkese merhaba beni gurubunuza davet ettiginiz için teşekkür edrim.dogum sonrası kilolarımı vermek istiyorum.167cm boyundayım 37yaşındayım ve bugün tartıldım 93.3 kg ım.umarım herhafta kilo verir sonunda hedef kilom olan 65 kg olurum.
Hep birlikte utanalaim o zaman canimBugun odem attiran bitki caylarini falan deniycem artik perarmbete krsin eksiyi. Kararloyim 73leri gorucem
Ehveni ser yaptilar heralde:) bide izindekiler hrsapta degil sanirsam yoksa imkansiz
Hee biz biri yazarken utanmadik sen niye 100 g icin utaniyon
Tebrikler canim boyle devam
Hep ayniyiz perşembe ye topatliycaz çaresiz
hos geldinnuranvi m beraber veririz merak etme bu arada ben kamile
Tebrikler canım süperPersembe 75.0
Bugün 74.2
Giden kilo 800 gram
Herkese merhaba beni gurubunuza davet ettiginiz için teşekkür edrim.dogum sonrası kilolarımı vermek istiyorum.167cm boyundayım 37yaşındayım ve bugün tartıldım 93.3 kg ım.umarım herhafta kilo verir sonunda hedef kilom olan 65 kg olurum.
Bugun odem attiran bitki caylarini falan deniycem artik perarmbete krsin eksiyi. Kararloyim 73leri gorucem
Ehveni ser yaptilar heralde:) bide izindekiler hrsapta degil sanirsam yoksa imkansiz
Hee biz biri yazarken utanmadik sen niye 100 g icin utaniyon
Tebrikler canim boyle devam
Hep ayniyiz perşembe ye topatliycaz çaresiz
hos geldinnuranvi m beraber veririz merak etme bu arada ben kamile
Hoşgeldin canım.
Ben de elif 36 yaşındayım. 2 kız annesiyim. İnşallah en kısa sürede verirsin.
Teşekkür ederim kamilem.
Sağol canımMeliha tebruikler cnm güzel vermissin
Gelelim kiloya.
Aramıza hoşgeldin ben Poni 4 aydır buradayım 12 kilo verdim buranın sayesinde. Düzenli olarak katılırsa n buraya daha çok motive olursun ve kilolarindan kurtulabilirsinHerkese merhaba beni gurubunuza davet ettiginiz için teşekkür edrim.dogum sonrası kilolarımı vermek istiyorum.167cm boyundayım 37yaşındayım ve bugün tartıldım 93.3 kg ım.umarım herhafta kilo verir sonunda hedef kilom olan 65 kg olurum.
Merhaba hosgeldin Nurcan ben elif Berra 29 aralık ta katıldım bende gruba bende senin gibi 3 ay önce doğum yaptım ve kilolarim bana kaldı o yüzden bu gruba katıldım ve 76 kilo ile başladım suan 74.2 oldumHerkese merhaba beni gurubunuza davet ettiginiz için teşekkür edrim.dogum sonrası kilolarımı vermek istiyorum.167cm boyundayım 37yaşındayım ve bugün tartıldım 93.3 kg ım.umarım herhafta kilo verir sonunda hedef kilom olan 65 kg olurum.
Süper bi bildirimle sayfayı açmışın cnmGünaydınnnn. Nasılsın kaptanım
Bu arada ilk bildirim benden gelsin
Perşembe 69.5
Bugün 69
Giden -500
Nilüferim dün tartıldınmı bilmiyorum300 gr artıdayım
Tatlım senin şu anda hormonların alt üst olmuş durumda bu dönemi atlat asıl kilon ortaya çıkarKızlar ya ben 1 kilo almış görünüyorum yediklerimi yarı yarıya azaltmıştım oysa. Özel günüm geçince normale dönerim umarım. Çok mutsuzum
Her diyet dönemi metomuzu bozuyor cnmGünaydın kızlar
Dün sabah -400
Bu sabah +200
Bende anlamadım vallah....
Hayatımda hem diyet hem spor yaptığım halde ilk kez bukadar zor kilo veriyorum. Eskide şıp şıp ayda 8 kilo verirdim.
Böyle her artıda Moral bozsaydık bu kadar kiloyu verebilirmiydik tatlımGunaydin şekerler, moralim bozuk sabah sabah +300 deyim off moralim bozuldu ya.zaten şu pazartesileri sevmiyorum bide artida oldugumu gorunce gun gecmez artk
Ne yazıkki süpriz olmadı cnmBen zaten dünden sonra eksilerde olmayi beklemiyordum. Artıdayım + 500ilk kez diyette artı oldu. Bu da bana ders olsun.
Hayırlı olsun bitanemAldik canım voit marka
Kız bu süper bi haber çok sevindimBen sabitim 83.5
İlk kez tatilde gittiğim bi yerden kilo almadan döndüm bunun için mutluyum
Eğer halâ +1 de kaldıysan kesin şişlikdir cnmAy ben naptiysam gitmedi arti 1deyim bi an once regl olmaliyim
Inşallah bitanemHerkesi tebrik ediyorumbu tabloya gore yakında herkes çıtır olacak
Kendimi de tebrik ediyorum ilk kez bu kadar çok kilo verdiğim içintabi sizlerin sayesinde. Ozellikle Mefkurem ve @berilceee size çok içten teşekkür ediyorum
Benim için hayatımın dönüm noktası oldu buraya katilmam, kızımın zayıf bir annesi olacak sayenizde
Aman Nehirim utandım deyince bende bişey sandıydımYazmaya utandım inanın arti 100deyim persembeye gidecek fazlasıyla
Oooo elif hanım uçmuşun tebrikler cnmGelelim kiloya.
sebebini biliyosan ne yapman gerektiğinide biliyosundur fıstığımKizlae bende yazmaya bile elim varmadi
Arti 500 ya cook uzuldum@ariver canim bu ödüller mahvetti bizi ama yilmak yok ve bundan sonra odul modül de yok bana bana
Çok üzgünüm ama çokta hirslandim
Maşallah çok güzel vermişin cnmPersembe 75.0
Bugün 74.2
Giden kilo 800 gram
Hoşgeldin nurancımHerkese merhaba beni gurubunuza davet ettiginiz için teşekkür edrim.dogum sonrası kilolarımı vermek istiyorum.167cm boyundayım 37yaşındayım ve bugün tartıldım 93.3 kg ım.umarım herhafta kilo verir sonunda hedef kilom olan 65 kg olurum.
Elifcim yanlış hatırlamıyorsam 1 senelik evliyim demiştinMerhaba hosgeldin Nurcan ben elif Berra 29 aralık ta katıldım bende gruba bende senin gibi 3 ay önce doğum yaptım ve kilolarim bana kaldı o yüzden bu gruba katıldım ve 76 kilo ile başladım suan 74.2 oldum
Sağol canım valla sayenizdeSüper bi bildirimle sayfayı açmışın cnm
Çook tebrikler
Nilüferim dün tartıldınmı bilmiyorum
Önceki iki gün de bigün barbunya sonraki gün mantı vardı
Heralde senin bünyede bunlara hemen cevap veriyor
Bide dün fazla spor yaptın biride akşam geç vakitti oda şişlik yapmış olabilir
Benim tanıdığım Nilüfer perşembeye mutlaka eksiye düşer
Tatlım senin şu anda hormonların alt üst olmuş durumda bu dönemi atlat asıl kilon ortaya çıkar
Her diyet dönemi metomuzu bozuyor cnm
Herseferinde daha zor veriyoruz
Hem sen düne göre artıyım demişin
Perşembe kilona göre hesaplaman gerekiyor
Yazdığına göre -200 oluyosun
Böyle her artıda Moral bozsaydık bu kadar kiloyu verebilirmiydik tatlım
Sabır ve azimle durmadan yola devam
Ne yazıkki süpriz olmadı cnm
Belki vücut şaşırmıştır şu 3 gün dikkat edersen hemencecik gider artın
Hayırlı olsun bitanem
Artık bahane yok, sana hayırlı sporlar
Kız bu süper bi haber çok sevindim
Eğer halâ +1 de kaldıysan kesin şişlikdir cnm
Ama sen yinede menülerini hafif tutmaya çalış
Inşallah bitanem
Ama kişi kendi isteyip çaba göstermezse çevresel etkiler biyere kadar
O yüzden bi başarı varsa tabiki var en çok kendine teşekkür et
Aman Nehirim utandım deyince bende bişey sandıydım
Sen halledersin kuzum
Oooo elif hanım uçmuşun tebrikler cnm
Bende fena sayılmam
sebebini biliyosan ne yapman gerektiğinide biliyosundur fıstığım
Maşallah çok güzel vermişin cnm
Vayy süper abla ya :) tebrik ediyorum şu an kaç kilosunSıra Bendeeeee
Bende 1 Ocak Cuma tartılmıştım
Ona göre bugün - 2.1
Baya bi artıydım cnmVayy süper abla ya :) tebrik ediyorum şu an kaç kilosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?