• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydin kizlar bu sabah tarti nihayet yuzumu guldurdu.-300 um insallah cumaya daha guzel bir eksi gorurum
Güzel canim sevindim adina
gunaydın kızlar
dün sorunumdan bahsetmiştim sorun büyüyünce giremedim öncelikle menümü yazayım
11.30 sabah
bir kase karnıbahar havuc corbası
15.00 ögle
1/3 kadar lahmacun

3lt su
1,15 dk tempolu yürüyüş
naptin canim böyle aç geziyosun bildiğin ama değmiş çok güzel vermissin maşallah -1700 nedir yaa 3gunde
Haa ha bnde gelinlik giyicem esimde damatlık giymeyi kabul etti resim çekineceğiz :KK48:
giy valla kiz :KK66:
Günaydın herkese maalesef +900 gr :110:
cok ta dikkat ediyorsun halbuki tuvalete

@poniponna tuvaletemi cikamiyorsun
Yok canım bu kez eşimin gazabına ugradim :KK48: yarışıyoruz biz, bu hafta ben 1 kg o 500 gr vermiş abur cubur getirmişti cumartesi akşamı bi de regl öncesi dayanamadım moralimde bozuktu baya yedim pişmanim tartıda da gordum hatami ama pes etmek yok artılardan kurtulmak hedefim

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın bayanlar bende -100g dayım ama kendimi çok şiş hissediyorum. Cuma cumartesi pazar yoğun sporlarım var bugün artı çıkmayı bile bekliyordum ama sabit sayılırım. Bugün spor yapmıcam bakalım bi etkisi olacak mı.
Hepinize güzel bir gün olsun inşaAllah.

Yok canım bu kez eşimin gazabına ugradim :KK48: yarışıyoruz biz, bu hafta ben 1 kg o 500 gr vermiş abur cubur getirmişti cumartesi akşamı bi de regl öncesi dayanamadım moralimde bozuktu baya yedim pişmanim tartıda da gordum hatami ama pes etmek yok artılardan kurtulmak hedefim
Sevgili ponicim yarışıyoruz unutmaaaaaa!!!!

Gunaydin kizlar bende +700 um malesef sebebi yedim itiraf ediyorum dugun evinde filan kendime gore bisi bulamadim bide su hic icmedim desem yeridir

Inşallah cumaya dusersin cnm
Günaydın bayanlar bende -100g dayım ama kendimi çok şiş hissediyorum. Cuma cumartesi pazar yoğun sporlarım var bugün artı çıkmayı bile bekliyordum ama sabit sayılırım. Bugün spor yapmıcam bakalım bi etkisi olacak mı.
Inşallah canim
:rolleyes::rolleyes:Kızlar çok mutluyum aylar sonra tekrar 75 sayısını gördüm. Ya mutluluğumu anlatamam size... Hepinize çok teşekkür ederim bugün tartıda 75.4 geldim!!!!
çok iyi canim tebrikler o zaman ,inşallah cuma 74 u görürsün
Kizlar gunaydin benim tarti once eksi 1 kilo gosterdi sonra vazgecti sabit gosterdi ne anlamam gerekiyor ben sabitim diyim cumaya olursa supriz olsun 48 giymeye basladim kiyafetlerim artik daha rahat oluyor....
bence v ermissindir ama olsun bakalım cuma daha güzel olur,ayy ne güzel beden düşmek guzeldir

Ya sonra pişman oluyorsun İşte hadi kuzum bak yaz geliyor tahriklere kapılmadan ver şu kiloları

Olsun kuzum cuma görüceksin daha çok eksi olcak

Back
X