• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hadi bakalım hep beraber kurtuluverelim fazlalıklardan
Screenshot_2016-04-05-12-42-28-1.webp

Günaydının fıstığım bu hafta güzel bir kilo bekliyorum senden he
Canım sabah eşimin israrlariyla çıktım tartıyı 84 lerdeyim çok şükür bin şükür. Yalnız niye adet olmadım kafam bi dünya inşallah bişey yoktur hiç hazır değilim böyle birşeye. o_O:KK76:

Günaydınnnnn fıstıklar

Dünden boğaz ve baş ağrım başladı
Bugünde devam ediyor olsada yeni kararlar aldım ve daha huzurluyum
Gece uyuyamayıp şu anda yorgun olsamda...
Geçen hafta benim başlangıç sekteye uğradı, hastane gel gitleriyle

Bugün tekrar bismillah diyorum
Tartıyı kaldırıp bidahaki cumaya kadar tartılmıcam
Kafamda bi program yaptım
Eşimlede iddaaya girdik
Aslında kaçamak yapmamak için beni kontrol etmesini istedim
Inşallah bidahaki cumaya güzel bi eksi görürüm
Örnek olmamak için menü yazmıcam ama kaçamak yaparsam yazıcam
Bugün sporada merhaba diyorum

Görünüşte fazla bişeyfarketmesemde tartıdaki rakam beni rahatsız ediyor

Hadi bakalım tekrar başlıyalım
Enerjini isteğini burdan hissedebiliyorum ablacim maşallah.

Gunaydin kizlar hi iyi degilim ishalim kusmam var kafam kazan gibi
Canım ya usuttum galiba soğuk bişey mi yedin yada soğuk hava da ince giydiysen oda yapar bu arada bizim buralarda salgın var aynı senin durumun gibi birde ateş tabi. Dikkat et geçmiş olsun.

Selam canlar bende anneme geldim gelmeden sabah yuruyusumude yaptim icim rahat :KK49:
Adet olamadim ve istahim acayip açık :KK14:
Aman tehlikeli bölgedesin dikkat et.

Bol su içip enerjik olalım dicektim enerji parlamasından yanlış yazmışım :KK46:
Vavvvvv enerjin muhteşem rakibim benim nazar değmesin. :21:

Ne olduki cnm üşüttünmü
Heralde mide bağırsak üşütmesi olmuşun

Üşüttün mü tatlım ya dikkat et kendine ya çok geçmiş olsun

Canım sabah eşimin israrlariyla çıktım tartıyı 84 lerdeyim çok şükür bin şükür. Yalnız niye adet olmadım kafam bi dünya inşallah bişey yoktur hiç hazır değilim böyle birşeye. o_O:KK76:

Canım ya usuttum galiba soğuk bişey mi yedin yada soğuk hava da ince giydiysen oda yapar bu arada bizim buralarda salgın var aynı senin durumun gibi birde ateş tabi. Dikkat et geçmiş olsun.

Dun kaneperi sildim kiz babadiyla disaridaykn evi havalandiyim dedm sanirm cereyanda kaldim kizlar sagolun

Al Bi test hemen yap canım için rahatlasın

KIZLAR SAAT 12DEN SONRA KENDIMI YEME KRIZI GECIRIRKEN BULDUM TEK ONEMLI YANI OGLEN OLMASI AKSAMA ZATEN BISEY YEMEM YEMEYE YUZUMDE YOK GECENSENE BELLONADA EŞYA ALMISTIK BORCU FELAN HERSEYI BITMIŞTI ZATEN 3-4 TAKSIT YAPTIRMIŞTIK BUGUN ARADILAR 12 MILYAR BORCUNUZ VAR DEDILER BIDE AVUKATA VERMIŞLER BIZ ODEDIK DIYOIRUZ ONLAR YOK DIYO SONRA FATURALARI ARADIM ONLARIDA BULAMADIMMI DELI OLDUM ACTIM DOLABI ONUME NE GELDIYSE YEDIM SONRA ESIM AVUKATIN YANINA FELAN GITTI HALLETTI YANLIŞLIK YAPMIŞLAR BEY EFENDILER GERIZEKALILAR DURDUK YERE INSANA İŞKENCE YAPIYOLAR YA BIDE ESINIZ SIZE YANLIŞ BILGI WERMIŞTIR DIYOLAR BEN YATIRIYODUM PARALARI DIYORUM ANLAMIYOLAR BAYA BI MORALIM BOZULDU KIZLAR VALLA BUGUN COK FAZLA YEDIM AMA HAKKINIZI HELAL EDIN BAYA BI KTU OLMUSTUM

Çok güzel menun yürüyüş harika bi gün olmuş.

Çok güzel canim ben kafamda oturtamiyorum menumu bi türlü bugün karmakarışık oldum. :confused:

Abovvv.

Tarif gözlerimi açtı hemen denemeliyim. :KK72:

Afiyet ler olsun.
Cnm diyete uyuyorum lakin ne yediniz unuttum ben kaç gündür bildirim yapmıyorum

KIZLAR SAAT 12DEN SONRA KENDIMI YEME KRIZI GECIRIRKEN BULDUM TEK ONEMLI YANI OGLEN OLMASI AKSAMA ZATEN BISEY YEMEM YEMEYE YUZUMDE YOK GECENSENE BELLONADA EŞYA ALMISTIK BORCU FELAN HERSEYI BITMIŞTI ZATEN 3-4 TAKSIT YAPTIRMIŞTIK BUGUN ARADILAR 12 MILYAR BORCUNUZ VAR DEDILER BIDE AVUKATA VERMIŞLER BIZ ODEDIK DIYOIRUZ ONLAR YOK DIYO SONRA FATURALARI ARADIM ONLARIDA BULAMADIMMI DELI OLDUM ACTIM DOLABI ONUME NE GELDIYSE YEDIM SONRA ESIM AVUKATIN YANINA FELAN GITTI HALLETTI YANLIŞLIK YAPMIŞLAR BEY EFENDILER GERIZEKALILAR DURDUK YERE INSANA İŞKENCE YAPIYOLAR YA BIDE ESINIZ SIZE YANLIŞ BILGI WERMIŞTIR DIYOLAR BEN YATIRIYODUM PARALARI DIYORUM ANLAMIYOLAR BAYA BI MORALIM BOZULDU KIZLAR VALLA BUGUN COK FAZLA YEDIM AMA HAKKINIZI HELAL EDIN BAYA BI KTU OLMUSTUM
nefret edıyorum boyle seylerden ıste bende terbıyesızler ya ınsan bı kontrol etmez mı al ıste cektıgın stres yeter bıle sana
:,(

Canimya cok gecmis olsun,neyse daha fazla uzamadan halletmissiniz.

Ayni durumdayiz benimde dort bes gun var adete istahim okadar acikki:KK43:
Ne dort bes günü 15 gun gecti :(

Boyle kac kez duydum ben pc ye kaydetmiyolar odenen taksitleri sonra faiz bindiriyolar bide..neyseki hâl olmuş canim insan ne yapacagini sasiriyor bir koltuk takımı olmuş en ucuzu 4 5 bin bi de iki kez odetecekler yaaa

Tecrubeli kizlar ek gidaya gecicez nasil gecelim bizimki pure bulamac yemio
Havuc patates kabak brokoli buharda haslayip eline ver canım..her sebzeyi meyveyi uc gun verki alerjio tepki olup olmadigini anlayasin.
Bizim alerjimiz olduğu icin ben böyle yapamiyorum mecburen cay kasigi artirarak gidiyorum
Armut muz veriyorum cam rendede rendeleyip..elmayi gecemedik dokundu.havuc patates brokoli haslayip twlnsuzgecten geçirip icine bi tatli kasigi zeytinyagi koyup veriyorum..pirasa ve kabak deniycem bu hafta.birde evde kendim prinv unu yaptim irmikle muhallebi yapip pekmezle tatlandiricam

bugunku menum dostlar
sabah 08.00 kepeklı tost
ogle 12.00 domates salatalık peynır zeytın 2 dılım kepeklı ekmek
sekersız kahve
aksam 18.00 mercımek corbası bır dılım yagsız karnıoyarık yogurt salata 2 3 kasık nohut
Guzel canim
Suyu yazmamissin

Ne dort bes günü 15 gun gecti :KK43:

Boyle kac kez duydum ben pc ye kaydetmiyolar odenen taksitleri sonra faiz bindiriyolar bide..neyseki hâl olmuş canim insan ne yapacagini sasiriyor bir koltuk takımı olmuş en ucuzu 4 5 bin bi de iki kez odetecekler yaaa
canım gercektan cok uzulduk ama ıyıkı kayıtlar bulunduda ucuz atlattık yoksa bıde avukatla ugrasacaktık

Canimya cok gecmis olsun,neyse daha fazla uzamadan halletmissiniz.
tesekur ederım canım ama bugun sıkıntımı yemeklerden aldımsımdıden hem o adamlara hemde yemek yedım dıye kendıme kızıp duruyorum o an stresımı yemeklerden aldım bıde faturaları bulamayınca esımde bana kızdıgı ıcın yemeklerle kanka olduk kısa surelıgıne

Back
X