- 12 Şubat 2016
- 1.175
- 2.191
- 48
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
- #140.381
Irade ve vucut dogru orati irade direniyor vucutta direniyor bakalim cumaya bari azda olsa gitse 500 grama raziyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ye tabide cuma üzülüyoruz sonra. Güzel menu yarasınIyi akşamlar canlar nasılsınız?@merveebrar44 çok geçmiş olsun ne kadar sinir bozucu bir durum.
Benim menüm ise
11 00 çay, 1.5 tb ekmeği, 1 acıkalı yumurta 4 sucuk
15 30 yarım bardak süt, 1 hurma, 10 fındık
17 00 çeyrek simit (ümraniye kalyondan tanıyan anlar o sıcak simidi nasıl yemiyeydim çok güzel koktu)
19 30 ton balıklı salata, peynir
2.5 litre suyum
1 saatten fazlada yürüyüşüm var ama halim olursa yatmadan leslie düşünüyorum yazarım yaparsam
Alıştım artık ama uyku düzgün olmayınca metobolizma da doğru calismiyor hayırlısı. Dr tahliller için son günlerde gördüğüm en güzel değerler dedi :)))) ekmekte kan şekerini yükseltiyor olabilirmiş o durumda hemen gel şekerine bakalım dedi giderim denk gelirse zaten beyaz ekmek yersem kotulesiyorum yemem olur biterCanım aldi mi sonuçlarını ,kan şekerin ani yukseliyo ondan olabilir
Canım yaa zorlucaklar bi süre bizi allah senin de yardimcin olsun,gece uykusu almadan insan dinlenmiyo
Ekmekten sonra kek olmasa çok güzelmiş artık yemişsin afiyet olsun diyim bari :)Berbat menü
Sabah 08:30
3 has. Yumurta, biraz peynir 7 zeytin ,2 dilim tb, 1 çay kaşığı kaymak ev sütünden,1 tk fıstık
Ara 10:30 1 portakal
Aksam 15.30 çoban kavurma ,2 dilim beyaz ekmek,ayran
17.00 1 dilim kek
Su 2 litre, spor yok gun boyu disardaydim,yarin iyi bir telafi ister![]()
Harikasın canım.Saat 08.00 2 ceviz yedim
Saat 11.00
3 ceviz
1 yumurta haslamasi
Peynir
3 zeytin
1 tk acuka
Az omlet otlu
Saat 17.00
1 tabak kiyma domates kozlenmis patlican biber kavurmasi icine azda peynir attim hellim 1 tk zeytinyagiyla yaptim
Su 3 litre olur
Spor 1 bucuk saatten fazla yuruyus yaptim
200 ip atliyacagim
15 dakkada egzersiz
Mutlu yaşlar prensese ve annesine de kocaman bir bravoKizimin dogum gunu paasta kestik herkes yiyor aksamda arkadas doner hazirlatip getirdi ama ben yemistim sadece kokladim sabah borek pogaca kek kizartma hepsi vardi yemedim ama kilo aldim hava bile yariyor yurudukce hava aliyorum oda kilo yapiyor napcaz simdi![]()
Spor olmuş annesi sana
Ooo süpersin 30 dk eliptik nasıl yapılır bacim bravo ben 15 dk da pert oluyorum.
Yok test yapamam suan buna hazir degilim bi kaç gün daha bekliycez diyet etkilemiş olabilir belki, ki umarım öyledir.
İnanılır gibi degil dengesizlik resmen hemde Bellona gibi bi firma hayret ya neyse canım gelmiş geçmiş olsun.
Afiyet olsun canım. Nohut şişkinlik yapiyomus bide ekmek cok gibi
Afiyetler olsun canım.
Bizde kullanmıştık tatlım file şeklinde sebzeyi meyveyi emerek yiyor bebek. Ama bizimki herseyi hertürlü yıyordu en güzeli pure tabi ilk başlarda. Yemiyorsa zor olucak senin için.
Gayet iyi menun afiyet olsun canım.
Reflü mu acaba mide ekşimeside olabilir öyle olduğunda neler yediysen sonra yine dene belki midene iyi gelmiyordur. Ben mesela şimdi yemek yedim yatayim o acı tat uyandigimda oluyor midem daha hazmetmedigi için sanırım.
Canım aldi mi sonuçlarını ,kan şekerin ani yukseliyo ondan olabilir
Canım yaa zorlucaklar bi süre bizi allah senin de yardimcin olsun,gece uykusu almadan insan dinlenmiyo
Aynısını annemde diyo bunlar tatlı zamanların diye offfff allah dert vermesi napalim artık
bende başlıyorum yarın inşallah
niye oldu ki acaba canim iyi misin şimdi
kaptanim maşallah sana
Canım çözülmüş çok şükür,bende kaçamak yaptım bugün
Canım pirinç unuyla keçi sutuyle muhallebi yaptım içine şeker yerine meyve koydum,tarçın attım biraz. Elma falan rendeledim. Sebzeleri buhar makinesinde pişirip minik parçalar halinde onu verdim. ekmek parcalayip koydum onune.20 gün sonra falan keçi sütlü tarhana çorbası icirdim, ne bulursam verdim eline ama gözüm onda oldu boğazına kacar diye. Pure yemedi benim kucuk te. cok korktum napcam yemiyo bisey diye.Şimdi 9,5aylık benim verdiğim hiçbirşeyi yemiyo, koyuyorum minik minik herşeyden önüne kendisi yiyor.allah kolaylık versin,onemli olan bu dönemde yutkunma alışkanlığını kazandirman,yemek pisince tuz atmadan aldım biraz suyundan banip verdim.eline kaşar dilimi verdim,krep yaptım parçalayıp koydum
Afiyet olsun canim,kepekli ekmek yerine tam bugday yada tam tahıl tercih et canim
güzel canim afiyet olsun
çok güzel canim bence,fazla da olmamış ne var 2 yumurtada
Bana yemek az ekmek fazla geldi ponicim
çok begendim canim afiyet olsun
simit kaçamağı dışında iyi canim
bende merak ettim niye olduğunu dr a gidince şöyle emi bize de
Canım bu sabah 76.8 dim en son tartildigimda 78.3Degistir Kendini canım sen nasıl kilo almıştın
Yeme canim beyaz ekmekte yemeyelim yedimde n oldu bam pişmanlık pismanlikYe tabide cuma üzülüyoruz sonra. Güzel menu yarasın
Alıştım artık ama uyku düzgün olmayınca metobolizma da doğru calismiyor hayırlısı. Dr tahliller için son günlerde gördüğüm en güzel değerler dedi :)))) ekmekte kan şekerini yükseltiyor olabilirmiş o durumda hemen gel şekerine bakalım dedi giderim denk gelirse zaten beyaz ekmek yersem kotulesiyorum yemem olur biter
Ekmekten sonra kek olmasa çok güzelmiş artık yemişsin afiyet olsun diyim bari :)
Harikasın canım.
Mutlu yaşlar prensese ve annesine de kocaman bir bravo![]()
sagol canimYe tabide cuma üzülüyoruz sonra. Güzel menu yarasın
Alıştım artık ama uyku düzgün olmayınca metobolizma da doğru calismiyor hayırlısı. Dr tahliller için son günlerde gördüğüm en güzel değerler dedi :)))) ekmekte kan şekerini yükseltiyor olabilirmiş o durumda hemen gel şekerine bakalım dedi giderim denk gelirse zaten beyaz ekmek yersem kotulesiyorum yemem olur biter
Ekmekten sonra kek olmasa çok güzelmiş artık yemişsin afiyet olsun diyim bari :)
Harikasın canım.
Mutlu yaşlar prensese ve annesine de kocaman bir bravo![]()
gayet guzel canimSlm kızlar
Sabah 7.40
Bir bardak süte yulaf kepegi
12.30 öğle
6 ızgara köfte
Salata
1 dilim ekmek
Akşam 18.30
Bir case karnibahar çorbası
Salata
Yoğurt
2lt su
Spor yok çok halsizim
bazen boyle seyler olabiliyor onemli olan toparlamak canim cumaya var toparlarsin.Canım bu sabah 76.8 dim en son tartildigimda 78.3
Asla affetmem suyu az içtim kekli yedim inkar etmem hiç. Tartilmicam cuma sabah bakalım kac olacak ponicim
Güzel bir menü olmuş canimSlm kızlar
Sabah 7.40
12.30 öğle
6 ızgara köfte
Salata
1 dilim ekmek
Akşam 18.30
Salata
Yoğurt
2lt su
Spor yok çok halsizim
Koşu bandı mi satıp eliptik aldım neyime benim 5 fitikla eliptik yer işgaliYaa yapıyorum valla önceleri benimde öyleydi şimdi alıştım 30 dk yapıyon hiç bişey olmuyor Tatlım o Zaman cumaya kadar olmazsan regl seni listeye almayalım sıkıntı olmasın sonra
Koşu bandı mi satıp eliptik aldım neyime benim 5 fitikla eliptik yer işgaliyavaş yavaş başlasam mi bilmiyorum sanki leslie den sonra belim iyi gibi sabahlari hep ağrıyla uyanir dim 1 haftadır yok gibi birsey.
Kızlar bugünkü menüm arkadaşlarda yemekteydik yeni geldim ksura bakmayın
Sabah 10.00 1bardak süt 2kaşık yuşaf ve 1 muzla lapa
Öğle 15.00 1porsiyon tavuk sote 1kase yoğurt bol salata
Akşam 19.00 1 tabak börek çorbası bol salata
Su 2,5 lt su
Spor 1 saat yürüyüş
Slm kızlar
Sabah 7.40
12.30 öğle
6 ızgara köfte
Salata
1 dilim ekmek
Akşam 18.30
Salata
Yoğurt
2lt su
Spor yok çok halsizim
Berbat menü
Sabah 08:30
3 has. Yumurta, biraz peynir 7 zeytin ,2 dilim tb, 1 çay kaşığı kaymak ev sütünden,1 tk fıstık
Ara 10:30 1 portakal
Aksam 15.30 çoban kavurma ,2 dilim beyaz ekmek,ayran
17.00 1 dilim kek
Su 2 litre, spor yok gun boyu disardaydim,yarin iyi bir telafi ister![]()
nohutu yıyemedım kuzum zaten sısmıs bulundum :)Spor olmuş annesi sana
Ooo süpersin 30 dk eliptik nasıl yapılır bacim bravo ben 15 dk da pert oluyorum.
Yok test yapamam suan buna hazir degilim bi kaç gün daha bekliycez diyet etkilemiş olabilir belki, ki umarım öyledir.
İnanılır gibi degil dengesizlik resmen hemde Bellona gibi bi firma hayret ya neyse canım gelmiş geçmiş olsun.
Afiyet olsun canım. Nohut şişkinlik yapiyomus bide ekmek cok gibi
Afiyetler olsun canım.
Bizde kullanmıştık tatlım file şeklinde sebzeyi meyveyi emerek yiyor bebek. Ama bizimki herseyi hertürlü yıyordu en güzeli pure tabi ilk başlarda. Yemiyorsa zor olucak senin için.
Gayet iyi menun afiyet olsun canım.
Reflü mu acaba mide ekşimeside olabilir öyle olduğunda neler yediysen sonra yine dene belki midene iyi gelmiyordur. Ben mesela şimdi yemek yedim yatayim o acı tat uyandigimda oluyor midem daha hazmetmedigi için sanırım.
onu da bır bucuk ıctım kuzum ya acele acele yazıyorum o yuzden oluyorHavuc patates kabak brokoli buharda haslayip eline ver canım..her sebzeyi meyveyi uc gun verki alerjio tepki olup olmadigini anlayasin.
Bizim alerjimiz olduğu icin ben böyle yapamiyorum mecburen cay kasigi artirarak gidiyorum
Armut muz veriyorum cam rendede rendeleyip..elmayi gecemedik dokundu.havuc patates brokoli haslayip twlnsuzgecten geçirip icine bi tatli kasigi zeytinyagi koyup veriyorum..pirasa ve kabak deniycem bu hafta.birde evde kendim prinv unu yaptim irmikle muhallebi yapip pekmezle tatlandiricam
Guzel canim
Suyu yazmamissin