• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnşallah inancini bosa cikarmiycam. çok hırslı yim aslında yani gözümün önünden yemeklerde geçmiyor öyle ozentimde yok ama akşam alışmışiz işte çocukluktan beri 4 çeşit yemek yemeye sofra nin en hafif olmasi gereken saatlerde en dolu sofrayı kuruyoruz değişmek şart.

Bunlar çok işimize yarıycak sağol kaptanim.
Hırslı ve azimli olanlar zaten kendini belli ediyor fıstığım
Eminim sende çok güzel devam edeceksin

Bazen sabahları 1 kş saf zeytinyağı içebilirsiniz aç karna
Salatalara mutlaka zeytinyağı koyun
Zeytinyağlı pirinçsiz havuçsuz pırasada iyi gelir
Aslında çiğden daha fazla pişmiş sebzeler daha iyi oluyor
Aynen abla katiliyorum sana salatalara muhakkak koymak lazim hem sirke hem de zeytinyagi.Pirasa yemegini de ben kiymali zeytinyagli yapiyorum koca tencereye sadece 2 yk bulgur koyuyorum tadi muhtesem oluyor.

İnşallah inancini bosa cikarmiycam. çok hırslı yim aslında yani gözümün önünden yemeklerde geçmiyor öyle ozentimde yok ama akşam alışmışiz işte çocukluktan beri 4 çeşit yemek yemeye sofra nin en hafif olmasi gereken saatlerde en dolu sofrayı kuruyoruz değişmek şart.

Bunlar çok işimize yarıycak sağol kaptanim.

Rica ederim Canım
Ah ahhh en kötüsü o alışkanlıklarımız zaten canım Neyseki artık dönüyorsun o alışkqnlıktan

Ilk bildirim benden gelsin,

Gecen hafta:63
Bu hafta:62.2
Fark:-800
Yuzde:%1.26
Mesaj sayim:60+

Hedefim -1 di tutturamadim ama buna da sukur regl oncesi oldugu icin siskinlikte var insallah haftaya daha iyi olur.

Olsun Can'ım yine de güzel bence tebrikleeeer

Geçen haftaki kilom: 77.2
Bu hafta: 76.4
Fark: 800 g ( %1.03)
Haftaya hedef: 75.0
Mesaj sayisi: 60+
Spor : 260 dk Eki Görüntüle 1810384

Kızlar hedefim 76 ydi. Bu hafta kacamaklardan ve vücudum spora alışık olmadığı için spordan bence hedefimi yakalayamadım. Geçen 2 hafta hiç tuvalet sorunu yaşamadım ama bu hafta inanilmaz sorunum vardı. Bunun 2 nedeni var: karbonhidrat bende kesinlikle kabızlık yapiyo ( kacamaklar zaten yasak karbonhidratlardan oluyo),sebze geçen haftalardaki gibi fazla değildi. Sebze çok önemli bunu bu kez daha gördüm. Hepimiz için kacamaksiz güzel bir hafta olsun. Eğer % degerimle kötü etki edersem simdiden hepinizden özür dilerim

Özür falan yok kaçamaksız olarak haftaya güzel bir hafta geçir bu bana yeter bence kötü değil ayrıca fıstığım demekki onlarda olmasa ooooo almış başını yürümüştün :))

Gunaydin kizlar +700 :KK43:
Geçen hafta 108
Bu hafta 108.7

Daha cok bekliyodum yalan degil
Parmaklarim bile sis :KK43:

Niye böyle oldu ki fıstık

günaydınlar herkese bol eksili günler.. aynı zamanda hayırlı cumalar
Geçen haftaki kilom: 72,5
Bu hafta: 70,4
Fark: 2100 g ( %2,89)
Haftaya hedef: 69
Mesaj sayisi: 40+
spor 300+dk

Can'ım tebrikler gerçekten çok çok güzel

Günaydın kızlar. . 84.7 ile başlıyorum hedefim olan 65 i sizin de desteginizle görmek istiyorum.. hayırlı cumalar herkese

Geçen haftaki kilom: 77.2
Bu hafta: 76.4
Fark: 800 g ( %1.03)
Haftaya hedef: 75.0
Mesaj sayisi: 60+
Spor : 260 dk Eki Görüntüle 1810384

Kızlar hedefim 76 ydi. Bu hafta kacamaklardan ve vücudum spora alışık olmadığı için spordan bence hedefimi yakalayamadım. Geçen 2 hafta hiç tuvalet sorunu yaşamadım ama bu hafta inanilmaz sorunum vardı. Bunun 2 nedeni var: karbonhidrat bende kesinlikle kabızlık yapiyo ( kacamaklar zaten yasak karbonhidratlardan oluyo),sebze geçen haftalardaki gibi fazla değildi. Sebze çok önemli bunu bu kez daha gördüm. Hepimiz için kacamaksiz güzel bir hafta olsun. Eğer % degerimle kötü etki edersem simdiden hepinizden özür dilerim
yinede maşallah sporun etkisi haftaya çıkar amaç kilolarımızı vermek.. evet ya karbonhidrat kesinlikle kilo vermeyi durduruyor özellikle nişasta grubu

Günaydın canlar
Inşallah herkes güzel sonuçlar alır

sağol Tatlım
Grip gibi olmuştum boğaz baş ağrısı vs.

Kesinlikle çok güzel Cnm tebrikler

Bence Buda güzel ama demekki hataların olmasa dahada iyi olacakmış
Önemli olan ders çıkarıp aynı yanlışları yapmamak

Menülerine Göre bu kadar artı olamazsın Cnm kesin ödem var

Oooo maşallah Tatlım harikasın
teşekkürler ablacım umarım öyle devam eder vermeler.. geçmiş olsun abla dikkat et kendine

Kilom sabit kizlar
En azından artı cikmamissin canim haftaya dusersin
Bazen sabahları 1 kş saf zeytinyağı içebilirsiniz aç karna
Salatalara mutlaka zeytinyağı koyun
Zeytinyağlı pirinçsiz havuçsuz pırasada iyi gelir
Aslında çiğden daha fazla pişmiş sebzeler daha iyi oluyor
denerim ablacim saol
@seydan94
Kayısı yedim biraz daha bekliycem korkuyorum tartıyı çıkmaya iyyy kabus gibi.
Canım menulerin güzeldi eminim korktugun gibi cikmicak
Özür falan yok kaçamaksız olarak haftaya güzel bir hafta geçir bu bana yeter bence kötü değil ayrıca fıstığım demekki onlarda olmasa ooooo almış başını yürümüştün :))
bu hafta kaçamak yapmicam inşallah, spora da devam edicem bakalım sonuç ne olacak
Günaydın kızlar. . 84.7 ile başlıyorum hedefim olan 65 i sizin de desteginizle görmek istiyorum.. hayırlı cumalar herkese
inşallah canim ben inanıyorum hedefine cabuk ulasacaksin, ilk kiloların çabuk gidecek zaten devamı da gelecek inşallah,yeterki buraya sık uğramaya çalış ve kararlı ol
yinede maşallah sporun etkisi haftaya çıkar amaç kilolarımızı vermek.. evet ya karbonhidrat kesinlikle kilo vermeyi durduruyor özellikle nişasta grubu
ayy neclacim senjn gibi 2 kilo görsem var ya uçarı ben,bend3 bugün cevizli suya başladım,inşallah etkisini gorurum

En azından artı cikmamissin canim haftaya dusersin

denerim ablacim saol
@seydan94

Canım menulerin güzeldi eminim korktugun gibi cikmicak

bu hafta kaçamak yapmicam inşallah, spora da devam edicem bakalım sonuç ne olacak

inşallah canim ben inanıyorum hedefine cabuk ulasacaksin, ilk kiloların çabuk gidecek zaten devamı da gelecek inşallah,yeterki buraya sık uğramaya çalış ve kararlı ol

ayy neclacim senjn gibi 2 kilo görsem var ya uçarı ben,bend3 bugün cevizli suya başladım,inşallah etkisini gorurum
canım cevizli suya bir çubuk tarcın bide yarım limon sık 1/2 lt suya sabah uyanır uyanmaz iç akşam aç karnına iç bu hafta ben onu uygulamadım çörek otu yedim haftaya ona devam edecem hep uygulama aynı şeyi bir hafta cevizli su bir hafta çörek otu

Back
X