• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugünkü menumu yazayım.sabah çeyrek tost....öğle bir dilim süzme yoğurtlu naneli ekmek...
Biraz karbonhidrat fazla oldu bugün sanırım.ben yenioldugum icinbi çok l nu da acemilik yapabilirim.uyarirsaniz sevinirim...

firik.pilavi ne canim pirinclemi yapiliyor.

meraba canim ben semay 35 yasinda 3 cocuk annesiyim.110 kiloyla basladigim seruvenimde su an 8 li rakamlari dort gozle bekliyorum.umarim hepimiz hedeflerimize ulasiriz.
Maşallah semaycım.allah bağıslasın evlatlarını.hiç kuşkum yok artık kurtulucaz bu ağır yükten

Hosgeldin tatlim,
Ben Elif 35 yasinda 2 delikanli annesiyim. 2 haftayı atlattim 1 haftadır takımda yim. Burası gerçekten çok farklı inşallah sende fazlaliklarindan bir an önce kurtulursun. Tekrar hoşgeldin.
Hoşbuldum canım cok teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar..çalıştığım için gündüz pek zamanım olmuyor girmeye.ben de inşallah aranıza kabul edilirim.sanırım seydan arkadaştan teklif gelmişti bana da.inanirmisiniz ben1 yıldan beri belki takip ediyorum bu cumazayiflama takımlarını.başarı öykülerini okuyorum ha bire ..ama bi türlü cesaret edip takıma girmeyi denryememistim.Bu insanlar nasil bu kadar azimli oluyor derdim hep.sonra dedim ki niye ben yapamıyorum ki.ama gerçekten tüm azimli arkadaşlar i tebrik ediyorum.bana ilham olursunuz ınş.şu idaresizligimi sizin sayenizde yeni cem ınş.
Canım hoşgeldin. Bende dün geldim.malesef biz geç kalmısız biraz herkes catır catır kilo vermiş buralarda.20li yaşlarım dombili gibi geçti ona yanarım:)) olsun bizd3 bundan sonrasına bakarız.gruba girmemle sabah kahvaltısı bile zorla yaptım canım istemedi.umarım sendede aynı etki olur.

Bugünkü menumu yazayım.sabah çeyrek tost....öğle bir dilim süzme yoğurtlu naneli ekmek...
Biraz karbonhidrat fazla oldu bugün sanırım.ben yenioldugum icinbi çok l nu da acemilik yapabilirim.uyarirsaniz sevinirim...
canim menunu saatleriyle alt alta yaz.bide aksam bisey yemiyecekmisin.az yemissin doyana kadar yeki ilerde kilo vermen zorlasmasin.

Menun
Saat 09.30
Kuruuzum suda beklettim 10 tanedir
Cay

Ogle saat 12.00
Yumurta salatasi
1 yk bakla yogurtlu
Peynir
Marul
6 zeytin

Saat 15.30
3 kayisi
Cay

Saat 17.30
1 kase yogurtlu corba
Salata

Su 3 litre civari
Spor yapinca yazacagim aksamda yiyeceklerimi yazdim.

kızlar bugun ılkmenu benden gelsın

sabah 09.30 1 dılım cvdrlı ekmek , 12 zeytın, domates ,3 k.kutusu kadar peynır,1 bardak yesılcay,

saat 12.10 6-7 badem,, 4-5 fındık 3 damla cıkolata bıtter noktanokta olanlar, 2 kuru kayısı ,1 kupa s.kahve

saat 15 .50 1 zeytın 1 ufak peynır 3 gun kurusu kayısı 3 badem 3 fındık 3 kasık yogurt

su 2.5 lıtre olur

spor sabah 1 saat tempolu yuruyuş

slmlar kızlar 2 gündür giremedim pazartesi çok hastaydım dünde izinliydim evlilik yıldönümümüzdü o yüzden tlf kapattık huzurumuzu bozacak bişey olmasın diye öncelikle yeni katılan arkadaşlar hoşgelmiş umarım hepimiz çıtır olacaz. hasta olan arkadaslar var geçmiş olsun. kaptanıma gelince dün kaçamagım var cezama hazırım ama gripte dünkü menümü yazayım
sabah geç uyandık
12.30 sabah
yulaf gevregi süt
16.00 aksamda oldu artık
beyti sarma yarım yedim ama
bol salata
kola
20.00 sinemaya gittik
mısır ama çok az
spor 30 dk
su 2lt

Menun
Saat 09.30
Cay

Ogle saat 12.00
Yumurta salatasi
1 yk bakla yogurtlu
Peynir
Marul
6 zeytin

Saat 15.30
3 kayisi
Cay

Saat 17.30
1 kase yogurtlu corba
Salata

Su 3 litre civari

guzel canım afıyet olsun

slmlar kızlar 2 gündür giremedim pazartesi çok hastaydım dünde izinliydim evlilik yıldönümümüzdü o yüzden tlf kapattık huzurumuzu bozacak bişey olmasın diye öncelikle yeni katılan arkadaşlar hoşgelmiş umarım hepimiz çıtır olacaz. hasta olan arkadaslar var geçmiş olsun. kaptanıma gelince dün kaçamagım var cezama hazırım ama gripte dünkü menümü yazayım
sabah geç uyandık
12.30 sabah
yulaf gevregi süt
16.00 aksamda oldu artık
bol salata
kola
20.00 sinemaya gittik
mısır ama çok az
spor 30 dk
su 2lt
Geçmiş olsun Tatlım
Ayrıca eşinle sağlıklı mutlu yıllara inşallah

Inşallah canim hastalık zor,allah yardimcin olsun

Öyle valla Allah razı olsun Can'ım

Nesi var canım önemli değildir inşallah. Sağlık olsunda gelirsin canım sıkıntı yapma.

Ben 11 den önce yiyemiyorum canım.

:KK66: 2 yim herhalde 8 in az daha sisko suda olabilirim :KK70:

Canımmm inşallah çok iyi gelir sağlığına kavuşursun.

Amin fıstığım

Farkediyo gerçekten canim,bana arkadaşlardan regl oldun sanırım diyen bile oldu,o h antallik gidiyormuş oyle diyorlar

Tabiki tatlım

ben canim bugun 12 de kahvalti yapabildim gelen guden oldu hep.

kiz ben bile kendimi 2 numara hissettim sen nasil 4 oldun ben senin dolma biberli resmin gibi kendimi sivribiber zannediyorum heralde.

gecmis olsun sifa olsun kaptanim.

Sağol bitanemmm inşallah

Merhaba arkadaşlar..çalıştığım için gündüz pek zamanım olmuyor girmeye.ben de inşallah aranıza kabul edilirim.sanırım seydan arkadaştan teklif gelmişti bana da.inanirmisiniz ben1 yıldan beri belki takip ediyorum bu cumazayiflama takımlarını.başarı öykülerini okuyorum ha bire ..ama bi türlü cesaret edip takıma girmeyi denryememistim.Bu insanlar nasil bu kadar azimli oluyor derdim hep.sonra dedim ki niye ben yapamıyorum ki.ama gerçekten tüm azimli arkadaşlar i tebrik ediyorum.bana ilham olursunuz ınş.şu idaresizligimi sizin sayenizde yeni cem ınş.

Hoşgeldin tatlım öncelikle ben kendimi tanıtayım sana ben Şeyda 22 yaşındayım nişanlıyım henüz inşallah yaza düğünüm var şu an 61 kiloyum 40 küsür kilo verdim bu takımda 103.5 ile bu cuma yarışmalarına girmiştim daha yeni bu takımdan mezun oldum ve şu an kaptanlığını yürütüyorum..ilk sayfa da kurallarımız var onları Bi oku tatlım ve buraya gelmeye çalış emin ol burda oldukça motivasyonun artacak daha azimli olcaksın sende aslında buranın en büyük mucizesi bu katılım şart o yüzden :) tabiki sende yapabilirsin ve emin ol burda durdukça burdan kopamicaksın

Kuzum yediklerini içtiklerini saatleriyle alt alta yaz örnekleri görmüşsündür diye düşünüyorum Bi de suyunu ve yaptığın sporunu da altına yazıyoruz ve ayrıca bütün öğünleri birlikte yaz mesela henüz akşamı yazmamışsın herhalde bununla yatmicaksın doyamazsın
Merak etme hiç endişelenme ayrıca Zaman'la işleyişi öğrenirsin basit zaten Bi kaç günde çözersin

Menun
Saat 09.30
Cay

Ogle saat 12.00
Yumurta salatasi
1 yk bakla yogurtlu
Peynir
Marul
6 zeytin

Saat 15.30
3 kayisi
Cay

Saat 17.30
1 kase yogurtlu corba
Salata

Su 3 litre civari

Sporunu bekliyorum tatlım yediklerin içtiklerin güzellll :)

sabah 09.30 1 dılım cvdrlı ekmek , 12 zeytın, domates ,3 k.kutusu kadar peynır,1 bardak yesılcay,

saat 12.10 6-7 badem,, 4-5 fındık 3 damla cıkolata bıtter noktanokta olanlar, 2 kuru kayısı ,1 kupa s.kahve

saat 15 .50 1 zeytın 1 ufak peynır 3 gun kurusu kayısı 3 badem 3 fındık 3 kasık yogurt

su 2.5 lıtre olur

Senin nokta çikolatalarını yerim:)
Çok mu acaba böyle badem fındık falan olmuş Can'ım ya onlar yerine akşam Bi salata yesen bence daha iyi olabilir sanki
Sporda güzel

sabah geç uyandık
12.30 sabah
yulaf gevregi süt
16.00 aksamda oldu artık
bol salata
kola
20.00 sinemaya gittik
mısır ama çok az
spor 30 dk
su 2lt

Öncelikle geçmiş oldun ve ikinci olarak Mutlu yıllar kocanla kuzum
Ve üçüncüüüü olarak 1 saat yürüyüş Leslie ya da 500 ip sen seç yap cezanı yapınca da buraya yaz kuzum
Ayrıca bak evlilik yıl dönümü olabilir dışarda yemeğe gittiniz güzel niye kola niye beyti ? Izgara köfte yokmuydu ayran yokmuydu kuzum

Öyle valla Allah razı olsun Can'ım

Amin fıstığım

Tabiki tatlım

Sağol bitanemmm inşallah

Hoşgeldin tatlım öncelikle ben kendimi tanıtayım sana ben Şeyda 22 yaşındayım nişanlıyım henüz inşallah yaza düğünüm var şu an 61 kiloyum 40 küsür kilo verdim bu takımda 103.5 ile bu cuma yarışmalarına girmiştim daha yeni bu takımdan mezun oldum ve şu an kaptanlığını yürütüyorum..ilk sayfa da kurallarımız var onları Bi oku tatlım ve buraya gelmeye çalış emin ol burda oldukça motivasyonun artacak daha azimli olcaksın sende aslında buranın en büyük mucizesi bu katılım şart o yüzden :) tabiki sende yapabilirsin ve emin ol burda durdukça burdan kopamicaksın

Kuzum yediklerini içtiklerini saatleriyle alt alta yaz örnekleri görmüşsündür diye düşünüyorum Bi de suyunu ve yaptığın sporunu da altına yazıyoruz ve ayrıca bütün öğünleri birlikte yaz mesela henüz akşamı yazmamışsın herhalde bununla yatmicaksın doyamazsın
Merak etme hiç endişelenme ayrıca Zaman'la işleyişi öğrenirsin basit zaten Bi kaç günde çözersin

Sporunu bekliyorum tatlım yediklerin içtiklerin güzellll :)

Senin nokta çikolatalarını yerim:)
Çok mu acaba böyle badem fındık falan olmuş Can'ım ya onlar yerine akşam Bi salata yesen bence daha iyi olabilir sanki
Sporda güzel

Öncelikle geçmiş oldun ve ikinci olarak Mutlu yıllar kocanla kuzum
Ve üçüncüüüü olarak 1 saat yürüyüş Leslie ya da 500 ip sen seç yap cezanı yapınca da buraya yaz kuzum
Ayrıca bak evlilik yıl dönümü olabilir dışarda yemeğe gittiniz güzel niye kola niye beyti ? Izgara köfte yokmuydu ayran yokmuydu kuzum
haklısın eşim dedi beyti sen iste oda ızgara istedi ama ekmegini ayırıp yedim bide yarısını yiyeyim kolada kesinlikle dogru ayran uyutur diye içmedim cezamı iş çıkışı yapacam

su 2.5 lıtre olur

canim aksam erken olmus sanki.acikmazsin umarim.

haklısın eşim dedi beyti sen iste oda ızgara istedi ama ekmegini ayırıp yedim bide yarısını yiyeyim kolada kesinlikle dogru ayran uyutur diye içmedim cezamı iş çıkışı yapacam

Eşin diyeti söylemiş :) bende dışarda yemek zorunda kalabiliyorum bazen ama ızgara köfte ızgara tavuk gibi şeyler yemeye çalışıyorum birincisi yazık sana ikincisi yazık o beytiye verdiğin paraya hem sağlığından oluyorsun hem artı çıkmana neden olur hemde yarısını yemediğin şeye o kadar para veriyorsun ızgara köfte söyle köftelerini ye mis gibi salata söylet ortaya eşine Bi de ayran söyle ohh miss bende nişanlı olduğum için hep dışarda görüşüyoruz ve ara ara akşam yemekleri de oluyor benden sana tavsiyem bu kuzum 1 bardak ayran uyutmaz bişey olmaz yada su iç nolcak kola bildiğin şeker ve onu da geçtim çok çok zararlı bişey
Ayrıca cezanı bekliyorum fıstığım yapınca yazarsın

Back
X