• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayy nolcak tatlım ne kusuru tekrar tebrikler fıstığım o doğum günü de olmasa Bi de tuvalet konusunda daha rahatlasan bu eminim 1.2 lere de çıkardı kuzum eminim buna
Aynen keşke o mercimek koftelerinj yemeseydim annem bi tarif verdi az önce naptin ne kadar verdin diye aramış zencefil 2 salatalık dilimi kadar yarım limon ve 1 cubuk tarçın 2 dk kaynatın 1.5 bardak suyla çok iyi geliyor dedi yapıcam birazdan. kizlar iyi gelirse sizde deneyin ben kobaylik yapayım önce ;)

Kaptanım ne zaman biter tam bilemiyorum devamsızlık da yapmak istemiyorum burayıda ozluyorum arada kaldım. Kendi evimde düzenimi kurdum ama şimdi oraya gidince spora gidemicem evde yapmam gerekecek ve evdeki hocayla yapılan gibi olmuyor. Yemekler konusunda orta yolu bulurum ama misafirlerimiz çok olacak ve herkes evine çağıracak çünku bir sene üstüne gidiyorum ve onlarıda kırmak istemiyorum. Bu demek değil ki her bulduğmu yiyecem ama tam diyet mebümde olmucaktır. Burdan kopmak istemiyorum ama sanki bu süreçte burayı düzensiz menülerimle bozmasam iyi olur. Siz ne düşünüyorsunuz?
Tatlım bence tatilde Yinede burdan kopmamaya çalış fırsat buldukça gel
Ama listeye dönünce gir
Orda en azından sabit kalmaya çalış

Aynen keşke o mercimek koftelerinj yemeseydim annem bi tarif verdi az önce naptin ne kadar verdin diye aramış zencefil 2 salatalık dilimi kadar yarım limon ve 1 cubuk tarçın 2 dk kaynatın 1.5 bardak suyla çok iyi geliyor dedi yapıcam birazdan. kizlar iyi gelirse sizde deneyin ben kobaylik yapayım önce :KK66:

Dene bakalım fıstık ne için iyi geliyormuş ?

Kaptanım ne zaman biter tam bilemiyorum devamsızlık da yapmak istemiyorum burayıda ozluyorum arada kaldım. Kendi evimde düzenimi kurdum ama şimdi oraya gidince spora gidemicem evde yapmam gerekecek ve evdeki hocayla yapılan gibi olmuyor. Yemekler konusunda orta yolu bulurum ama misafirlerimiz çok olacak ve herkes evine çağıracak çünku bir sene üstüne gidiyorum ve onlarıda kırmak istemiyorum. Bu demek değil ki her bulduğmu yiyecem ama tam diyet mebümde olmucaktır. Burdan kopmak istemiyorum ama sanki bu süreçte burayı düzensiz menülerimle bozmasam iyi olur. Siz ne düşünüyorsunuz?

Tatlım bence sen yine de burdan kopma buraya gel yaz ki hem daha iyi dikkat edersin sana inanıyorum hem artı çıkma ki hatta eksi çık ki gelince seni listeye alayım fıstık

Kizlar bütün hafta azim gösterip kilo veren veya veremeyen bütün güzel takım arkadaşlarımı kutluyorum. En azından çaba gösteriyoruz nefsimizle savaşıyoruz. Haftaya daha güzel sonuçlar diliyorum hepimiz için. Sizleri seviyorum.

Ne zaman donuceksin tatlım.

Back
X