• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Arkadaşlar bir haftalık maraton başlıyor,bende grupları hazırladım bakalım hangi grup takım içi birinci olacak. Bunun için grup arkadaşımızın ensesinde olmalıyız :KK48:

1.grup
eliya eliya - N narcicegi-21

2.grup
Semay25 Semay25 - Bayankokosh Bayankokosh

3.grup
Degistir Kendini Degistir Kendini - @poniponna

4.grup
@masal3487 - @merveebrar44

5.grup
esmazc esmazc - S sibelcikkk
Ellerine sağlık Tatlım
Inşallah takım için yeni bi heyecan olur
9. Takimin en agir topu benmiyim su an ya..digerleri izinde galiba.bi ablamiz vardi ogretmen nagihan ablamiydi sanki o nerwlwrde izindemi hala.annesimi rahatsizdi sanki.
o bıdaha görünmedi Cnm
Bıraktı heralde yoksa bi haber verirdi

@poniponna
Degistir Kendini Degistir Kendini
Kızlar bi gözünüzde katılmak isteyenler sayfasında olsun takibe alın orayı
Kilosu fazla olan gelirse kapın hemen

Bugün ku menume gelince,
Sabah 8 tabisi sizma z.yağ içtim 1 kaşık yaramadı hala gözüm yollarda :KK43:

Saat 10:30 cevizli su

11 di sanırım
1 yumurta
Açık cay
Domates yesillik
Yarım simit

Saat 17 de
6 kaşık türlü yemeği (et patlıcan kabak ve fasulyesi ni yedim.)
3 kepçe cacık (nadiren hazır yoğurt yiyorum kendimi bildim bileli ev yogurdu tuketiyorum)

Su 2 litre
Spor akşam yürüyüş yapicsm inşallah.
Arkadaslar kahvaltı baskını yaptı simit almışlar yemez olsaydım hala halsiz ve bitkinim beyaz un bana yaramiyor bütün enerjimi emiyor sanki dr tekrar aynı şeyi yaşarsan gel şekerine bakalim demişti arkadaşlar vardı gidince de yemek yaptım gidemedim. :KK43:
Afiyet olsun canim cuma kaçamağı olmus
Okudum arastirdim zaten 11 den önce yiyemiyorum bana çok uygun ssbah 11 de baslayip akşam 7 de bitirmem gerekiyor yemek işini 8 saatlik bir yemek yeme dilimi var ben sevdim arada kalan zamanlarda sıvı tüketimi var denemekten Ne çıkar Sağol tatlım bu güzel bilgiyi paylaştığın için:KK200:
sağlıkla ver kilolarını insallah canim
Menüm:
sabah 11

2 kayısı,2 ceviz
1 yumurta
peynir 6 zeytin

akşam 18
iki kepçe tavuk mantar sote
salata,ayran
Şu ana kadar 1,5litre su
spor yok
Canim yatana kadar su artar demissin onu dışında güzel afieyt olsun
İyi akşamlar
Menüm
12:20
1 kase mercimek çorbası
1 d ekmek

18:30
4 yk menemen
1 d ekmek
1 kk peynir
Salatalık,biber

Su,2 lt
Spor,1 saat yürüyüş

Bugün kızımı kontrole götürdüm babasını almaya gittik filan derken öğle dışarıda yedik akşamda geç geldik seminer vardı
Çok güzel canim afiyet olsun
Selam kizlar menumu yazip kacayim bir suru isim var,
Sabah:7.30 iki kasik cokelek,1 haslanmis yumurta,6 yesil zeytin,4 ceviz,yesillik ve cay.

Ögle:12.30 bir tabak zy kabak yemegi,bir bucuk kase cacik.

Ara ogun ve ciss olarak bir kare fistikli cikolata.

Aksam:18.00 bes alti tane mercimekli kofte,ayran ce marul.

2.5 litre su,temizlik yaptim gun boyu hala da yapiyorum o nedenle spor yok.
zeynepci cuma için güzel afiey olsun
Baskulde iftara dogru 92.7 ciktim:KK49::KK58:
ooooh gitsin kilolar

Ben yemekten sonra yürüyüşe çıktım anca geldim menumu yazayım
11 30 çay, 1 yumurta, 1 dilim kızarmış ekmek, peynir
16 00 sütlü türk kahvesi ve fındıklı çikolata cıss
18 00 çay, 1 çemenli yumurta, peynir, domates, yarım dilim ekmek (ekmek yemeyince kabız olursun derdiler hep o yüzden yedim ve ne iyi geldi bilmiyorum ama rahatladım.)
3 litre su
Bi saat yürüyüş ve daha ileriki saatlerde evde birsey katacam daha karar vermedim yapınca yazarım ins.
Menü guzel canim afieyt olsun,ekmek %100 fark ediyo bende 2 haftadır yemiyorum fark ettim
Şimdiden böyle fsrkediliyor
Sen bide 3 ay sonra duyacağın iltifatları düşün
Kız tanıyamıcaklar bile
ben dün akşam arkadstaydim başka arkadaslarda vardı,sadece ev sahibi yalnızken kilo vermissin dedi,onu dışındakiler de tık yok,5 kilo gitti halbuki,demekki daha o kadar belli değil dedim
Iyi akşamlar kızlar menümu yazıyorum hemen

sabah 9:00
2 yumurtadan omlet
1 k.k beyaz peynir

öğlen 12.30
1 tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt

Aksam 17.00
4 kaşık semizotu y.
yoğurt
1 ceviz

3 litreye yakın su
3 mil leslie
herşey çok dengeli maşallah canim
Uykusuzlugumun 20. Saatindeyim kizlar kutuk gibi sistim ve kizim hala aglio

Sabah 08.30
2 dilim kepege domates peynir sandvic
5 zeytin
Cay

Ogle 13.30
1 haslanmis yumurta
1 kk oeynir
3 halka sucuk
1 dilim tb
5 zeytin
Cay

Aksam 18.30
1.5 lahmacun
Ayran
Salata

1 tane cikolata

2 litre su
Canım allah yardimcin olsun,sende akşam abrtmissin benimkide çok kotu

Super kubracim gruplarda en parlak biziz kiz hadi cumaya paril paril parlayalim canim....
Canımmm biz bu rakipleri çıtır çıtır yeriz!!! Bu hafta sporda rekor, kilo vermede yüksek skor yapalım canım benim:KK49:

Kızlar çok kötüyüm bugün niye bilmiyorum psikolojik olarak ta iyi değilim normalde bu akşam nişanlımla dışarda yemekteydik bu saatlerde :KK43: gece 12 de doğum günümü kutlicaktık ama sinir oldum hastayım ve çok fenayım kızlar sizleri seviyorum lütfen dikkat edin kendinize
Kaptanim insallah moralin iyidir şimdi ,allah sevdiklerine birlikte gecirebildigin,acı gözyaşı olmayan mutlu,huzurlu,afetsiz,borçsuz,zevkli,biraz parali;) en önemlisi de sağlıklı bir yaş gecirmeni nasip etsin.
images.webp

hic saglikli degil ama.bide butun hafta detoks yapmak kurallara aykiri degilmi yanlismi hatirliyorum.
Bide bence kilosuda çok değil ne gerek var vücudu o kadar yıpratmaya,detoks bu zaten sınırlı olmalı, dusunsene şeyda 44 kilo vermiş hiç detoks yapmadım diyo,demekki sağlıklı beslenerek gidiyo kilolar

1 saat yürüyüşüme birde 2 mile leslie ekledim ki çikolatanın kalorisini karşılamaz belki ama zararı hafifletir.

Bir konuda bilgilendirmek istiyorum sizi arkadaşlar ben önceki sene karatay diyeti yaparken her gün keten tohumu tüketiyordum. Sonradan göğsümde kistler oluşmaya başladı ve biraz araştırınca keten tohumunun bayanlarda yan etkilerinden biri olduğunu öğrendim. Şimdi haftada 2 3 kez yoğurduma ya da salatama katıp yiyorum.
Doğrudur canim ikbal günpınar diyetinde kullanmış hergün o zaman programında yardimci oldu ama selulit yaptı demisti
Anam menumu yazmamisim ya bennn.
Saat 19.30
Yarim kaseden az corba
1 incir
2 kayisi kucuk
1 kurabiye

Spor 1 saat 35 dakika yuruyus
Su 2litreyi gececek
allah kabul etsi cnm

Tatlım hasta olduğun için böyle hissetmen çok normal
Ama Allah beterinden saklasın
En geç 1 haftaya bişeyin kalmaz inşallah

Dogum gününde kutlu olsun Cnm sevdiklerinle beraber nice yaşlara inşallah :KK200:

İnşallah Can'ım
Ayrıca teşekkür ederim

Sen iyi ol da sonra da kutlarsiniz. Doğum gunun kutlu olsunnn hem.
Canım bir de tam liste var mıydi bugün paylastin mi listede olan olmayan

Çok sağol tatlım benim halletmişsin zaten

Canım ya çok etkiledi bu hastalık seni neden böyle oldun yorma canını tatlım psikolojin bozulmasın lütfen. Demek ki yarın doğum günün yanlış anlamadiysam. Mus mutlu yaşlar diliyorum Şeyda cım iyiki doğmuşsun da seni tanımak nasip olmuş. Doğum günün kutlu olsun.
Teşekkürler bitanemm evet doğum günüm ama hastayım :(

Denemedikelerin listesi yapılmadı Cnm

Esmazc
Sibelcikkk
Yeni üyeler
Başkası varmıydı hatırlıyamadım

Tuğbayla ayşede katılmak istermi bilmiyorum
Tatile gitceklerya

Sağol canım

Aslında ben burdaki arkadaşlardan fazla yiyorum aramızdaki fark ben nişasta ve karbon tuketmiyorum protein sebze ağırlıklı yiyorum ekmek bu hafta 2-3 dilim yedim diye diğer haftalara göre az verdim

Ben de genelde ekmek yemem hala yemiyorum ama benim huyum bu diyetle alakalısı yoktu

Fazla koymuşundur Cnm
Ben 1 er çk koydum

Abim yapmıştı Bi kere dememiştim valla bende beğenmemiştim ama kaç Çy kaşığı koydu o bilemem

Çok geçmiş olsun canım.bu arada aynı günde doğmuşuz.mutlu yıllarr

Sağol bitanem o Zaman sana da Mutlu yıllar

@seydan94 Çok gecmis olsun mutlu yıllara

Çok sağol canım

Kaptanim insallah moralin iyidir şimdi ,allah sevdiklerine birlikte gecirebildigin,acı gözyaşı olmayan mutlu,huzurlu,afetsiz,borçsuz,zevkli,biraz parali:KK66: en önemlisi de sağlıklı bir yaş gecirmeni nasip etsin.
Eki Görüntüle 1815356

Canım teşekkür ederimmm çok çok sağol fıstık bilmem bakalım doktora gitcem birazdan inşallah

Semay25 Semay25 Canım göğsünden tek süt gelmesi bizi rahatsız etmedi başımın arkasında yumurta büyüklüğünde sismisti başım agiriyordu mide bulantilarim vardı ben süt gelinde hamilelikten şüphelendikleri test negatif çıkınca uzman ark görüştüm dr git dedi hormon testi yaptir hipofiz timuru yapıyormuş prolaktin hormonunun yüksek olması neden olabiliyormus hormon testinde dhea so4 yüksek çıktı beyin emr istedi doktor ptesi 4 te çıkacakmış aslında basite aldığımız adet duzensizligini bile beyin yonetiyormus umarım bişey çıkmaz hepinizin ilgisine çok tsk ederim sonucu paylasacam kadın olmak ne zormus
Umarım bişey çıkmaz canim hayırlı haberlerini verirsin
Arkadaşlar bir haftalık maraton başlıyor,bende grupları hazırladım bakalım hangi grup takım içi birinci olacak. Bunun için grup arkadaşımızın ensesinde olmalıyız :KK48:

1.grup
eliya eliya - N narcicegi-21

2.grup
Semay25 Semay25 - Bayankokosh Bayankokosh

3.grup
Degistir Kendini Degistir Kendini - @poniponna

4.grup
@masal3487 - @merveebrar44

5.grup
esmazc esmazc - S sibelcikkk
o ooo ponicim biz birlikte miyiz hadi bakalım cuma kötü geçti ama bugün bismillah diyelim

Back
X