• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende diyete başladığım dsn beri yemedim pişirmiyorum da pilav da bi kaç kez bulgur yedim 1 haftadır onuda yemiyorum yemiycem kararliyim :)

O ne güzel vermiş maşallah. Benim de oğlan sürekli uyarı halinde anne dikkat et yeme. Dışarı çıkarken hep kokos makyajlı saçlar yapılmış gezmemi istiyor böyle de güzelsin ama zayıflarsan çok güzel olursun bak anne sabret hadi yürüyüşe çıkalım sürekli böyle.

Bugun de güzel olucak menüm. Hayvanat bahçesindeyiz kendime sabah salata ve ızgara tavuk la ayran hazırladım onlar disarda ben arabada yiycem :KK70:

Sen şahanesin aferin kız sana

Tatlım ama o kadar yiyip almamayı mı bekliyordun Bi de vücut vermeye başlamışken yenen en ufak şey normaldeyken olmadığı kadar kilo olarak döner çünkü onu hemen saklar o yüzden kaçamaklar iyi değil ki sen bütün gün kaçamak yapmışsın be bitanem bak Can'ım bence en büyük hatan metonu suçlamak sen ona kaçamaksız çok güzel menüler ve spor yaptığında karşılığını almadın mı ama yıyoruz sonra metoyu suçluyoruz olmaz güzelim ona iyi davran ki o da saana iyi davransın

Tatlım eğer hergün kalitesiz karbon yersek almamız çok normal
vücud kilo almaya elverişiliki bu kilolara çıkmışız
1 gün yersek bikaç gün dikkat edecezki dengeyi kurabilelim
Bide vücudun bu kiloyu kabullenme süresi var
Çok doğru diyosun abla. Ben şimdi dyetisyene de gidiyorum ya o da yaptığın 1kaçamak 3gününü ziyan eder dedi bende hiç kaçamak yapmıyorum o yüzden ve mükafatını alıyorum çok şükür.

Benim de oğlan sürekli uyarı halinde anne dikkat et yeme. Dışarı çıkar
Neler de biliyor ;)
Evet aslında önce mideyi küçültmek gerekir ki sonra zaten canımız çok istemesin. Bizde verelim de kurtulalim şu fazlaliklardan
insallah kurtulcaz hayirlisyla , esim yemedi makarna, pilav,tatlı,hamurisi......kuruyemişi abartirdi onuda yemedi. Spor yapmadi bel fitigi vardi. Yuruyus bile yapmadi. Koruma suresincede 7 ay boyunca haftanın 6 günü istediğini yedi sadece 1 gun saf protein yaptı,halbuki dukan yapmamıştı kilo verirken aslında ama öyle korudu. Cok istiyorum vermeyi arada kaçamak oluyo ama ciddi pisman oluyorum. Bu haftada hiç kacamaksiz olamadı ilk günden,bende kaçamak yapmadan sporla ne kadar veriyorum görmek istiyorum inşallah haftaya,senin ilk hafta güzeldi insallah bu hafta daha güzel olur canim

Ne güzel evlatmis o öyle seninle yürüyüşe gelmek istiyor. kac yasinda ki?? Büyuse de bende oglusumla gezsem
inşallah gezersiniz canım çok çabuk buyuyorlar zaman hızla geçiyor büyük oğlum 12 küçüğü 3 olucak. Allah bagislasin bebisini ve cumlesinin evladını.

Çok doğru diyosun abla. Ben şimdi dyetisyene de gidiyorum ya o da yaptığın 1kaçamak 3gününü ziyan eder dedi bende hiç kaçamak yapmıyorum o yüzden ve mükafatını alıyorum çok şükür.

Ya işte hiç kaçamak yapmasak zaten kısa zamanda Oluyor

Semay25 Semay25 canım nasıl gidiyor ben şimdiden -300gr canım hadi bu hafta ezip geçelim çıtırlarııı!!!!!

İnşallahhhhhh

Neler de biliyor :KK66:

insallah kurtulcaz hayirlisyla , esim yemedi makarna, pilav,tatlı,hamurisi......kuruyemişi abartirdi onuda yemedi. Spor yapmadi bel fitigi vardi. Yuruyus bile yapmadi. Koruma suresincede 7 ay boyunca haftanın 6 günü istediğini yedi sadece 1 gun saf protein yaptı,halbuki dukan yapmamıştı kilo verirken aslında ama öyle korudu. Cok istiyorum vermeyi arada kaçamak oluyo ama ciddi pisman oluyorum. Bu haftada hiç kacamaksiz olamadı ilk günden,bende kaçamak yapmadan sporla ne kadar veriyorum görmek istiyorum inşallah haftaya,senin ilk hafta güzeldi insallah bu hafta daha güzel olur canim

Can'ım lütfen senden de bekliyorum

Neler de biliyor :KK66:

Inşallah güzel olur tatlım. daha 1 hafta geçmesine rağmen yine adet oldum. Ondan korkuyorum veremzsem diye

Hiç korkma bünyeden bünyeye değişir o sen öyle şeyleri düşünme sen elimden geleni yap emin ol verirsin kimsenin emeği çöp olmaz

Evet inş. Ins. Gruba katıldığımdan beri çok fena gaza geldim. Dün akşam eşim waffle istedi o kadar hazırladım hiç canım çekmedi. Sadece çileğin kokusundan biraz etkilendim ama kanmadim. Ilerleyen zamanlarda ne olur bilmem ama şimdilik çok güzel.

Seninle çok benzer kilo verdik zaten çünkü aynı kafada 2 kaşık yersem tatmin olamam aksine daha fazla isterim ama biraz yemezsen bir süre sonra o kadar istemiyosun da boşa kalori de almıyorsun en mantıklısı da öyle yok ya herşeyden ye azar azar mantığı bana uymuyor valla
Eskiden herşeyden az yer doyardım hamileyken huy edindim bende yedim mi tam yiyorum şimdi. 1tabak makarna, koca menü hamburger,1-2dilim pasta.... O yüzden bende hiç bulaşmıyorum

Can'ım lütfen senden de bekliyorum
Inşallah her hafta aynısı oldu pazartesu geldim kendime ,bi haftayı tam geciremedim
Inşallah güzel olur tatlım. daha 1 hafta geçmesine rağmen yine adet oldum. Ondan korkuyorum veremzsem diye
o adet gibi etki göstermez sanmıyorum ,vereceksin bu haftada insallah menüler güzel sporda var

Selam bebişler
Bende dışarda spordan geldim
45 dk interval ama daha çok koşu aralarda kısa yürüyüş
Ilk defa bu kadar koştum
Çok iyi geldi

Bende burda zayıflama kursuna başlıcam
Beslenme uzmanı var ve 5-6 kişilik grub
Pazartesı günleri 1 saat, aslında 8 hafta ama Geçen hafta gidememiştim
Yarın bismillah diyim
Herhafta orda tartı oluyor herkesin önünde tartılıyon
Bana çok iyi gelecek
Belki yeni bişeylerde öğrenirim