• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok kizlar geçen hafta regl oldum hatta acayip ilk kez yaşadım 1 hafta gecikti ve 3 gün oldu normalde 1 hafta süredir.
Arada atıştırmalık hiç yapmiyorum ne yiyorsam yazıyorum bazen çayları yazmayı unutuyorum o kadar.

Canım bence ayrılmak yerine buraya daha Fazla Zaman ayırmalısın

Hoşgeldin tatlım Zühal gereken bilgileri vermiş ben şeyda kendimi tanıtayım 22 yaşındayım nişanlıyım 103.5 la buraya geldim 61 le mezun oldum daha yeni mezun oldum sayılır bende :)

Memnun oldum Can'ım tanıştığımıza tekrar hoşgeldin

Neeeeyyyy kız ne alaka dur moralini bozma hemen yavrum seninle ilgili bişey yoktur dünkü menünde hiç bir sorun yoktu ki ben mi yanlış hatırlıyorum
Çok düştü motivasyonum canım çikolatalı pasta istiyor o derece yani. Menü lerim de ne varsa yazıyorum çayları unutuyorum arada geceden sabaha 1 buçuk litre su iç misim bana yaramayan ters bişeyler var anlamadım. :(

Çok düştü motivasyonum canım çikolatalı pasta istiyor o derece yani. Menü lerim de ne varsa yazıyorum çayları unutuyorum arada geceden sabaha 1 buçuk litre su iç misim bana yaramayan ters bişeyler var anlamadım. :KK43:
canım öyle bişey yeme lütfen cuma sabahı bekle menulerine devam et emin ol güzel bir eksi çıkacak

Yok kizlar geçen hafta regl oldum hatta acayip ilk kez yaşadım 1 hafta gecikti ve 3 gün oldu normalde 1 hafta süredir.
Arada atıştırmalık hiç yapmiyorum ne yiyorsam yazıyorum bazen çayları yazmayı unutuyorum o kadar.
Çayı falan boşver bende yazmıyorum,çay kahve sutsuz sekersiz olduğu sürece yazmaya da gerek yok. Için rahat olun aynen devam et,olduğu gibi gidecek o kilolar,aslında bende yapıyorum o hatayı ama sık tartilmak yanlış o yuzden

Çok düştü motivasyonum canım çikolatalı pasta istiyor o derece yani. Menü lerim de ne varsa yazıyorum çayları unutuyorum arada geceden sabaha 1 buçuk litre su iç misim bana yaramayan ters bişeyler var anlamadım. :KK43:
Canım benim de bir dönem öyle oldu. Arkadaşlar biliyor doğru dürüst kaçamak yapmadığım halde 100gr 200gr gitti bikaç hafta sonra tekrar düzene oturdu. Baytı balık yan gider diye yemeğe saldırma sakın. Bir önerim de porsiyonlarını biraz küçültebilirsin.

eliya eliya
Elifcim sabaha kadar su içersen artı çıkman çok normal Cnm
Tartı öncesi en geç akşam 10 da sıvı alımını kesmek gerekiyor ki sabaha kadar vücut hepsini atsın
Moral bozacak bişey yok Tatlım Menün sporun yerindeyse için rahat olsun
5 Li çay dediğin Form çaymı oluyor
Içinde sinemaki olan çayları haftada 2-3 den fazla içmek Doğru değil

Bide lütfen sabahları aç karna 2 kş zeytinyağı iç arkadan ılık su
Bende incir kaysıdan daha çok işe yarıyor
Kuru meyveleri mutlaka akşamdan sıcak suya ıslat
Aç karna meyve yada kurumeyveni mutlaka ye

Suyunun içine zencefil salatalık nane limon dilimleri koy öyle iç, ödem için

Tatlım sen yeni başlamadığın için belki şu 2 gün detoks yapabilirsin vücudunu şaşıertmak için hem Sanada motivasyon olur
Bence yarın pro yap
Perşembe de ya sebze çorbası yada ananas günü yapabilirsin

İnşallah öyledir, inan aglamamak için zor tutuyorum kendimi.
emegin hiç boşa gitmiyor vucudumuzun düzenini degiştiriyoruz yıllardır yemek yiyoruz :) bir anda zayıflamasını bekleyemeyiz ister istemez arada afallıyor vucudumuz ama bence sudandır bende de olmuştu hem ara tartılma yapma moralini bozarsın ben 3 hafta hiç vermedim bozdum diyetimi çok pişman oldum. mesala geçen hafta kaçamagım vardı ertesi gün 1 kg fazla çıkmıştım cumaya kadar gitti gerçi senin kaçamagın yok o yuzden geçicidir.ki bence sudandır

Canım bence hiç boşa gitmiyor,kilo veriyorsun istediğin gibi değil o kadar ama güzel bence. Vücut iyice alisacak o kilolar pitir pitir gidecek
İnşallah öyledir canım ya insallah farkinda olmadan zayiflarim kendimi çarşıya atıyorum suan. yanıma incir findik ceviz aldım direnicem birakmiycam bu pis yağların yakasını.

Canım benim de bir dönem öyle oldu. Arkadaşlar biliyor doğru dürüst kaçamak yapmadığım halde 100gr 200gr gitti bikaç hafta sonra tekrar düzene oturdu. Baytı balık yan gider diye yemeğe saldırma sakın. Bir önerim de porsiyonlarını biraz küçültebilirsin.
Ufacık tabakta yiyorum eşime kepçe yle kendime kaşıkla koyuyorum ona dikkat ediyorum porsiyon larim küçük. Ben zaten ekmek yiyen biri değilim pek rahatsız oluyorum çarpıntı yapıyor fazla kaçırınca şeker desen aram yok çikolata krizi falanda hiç yaşamam vücut bunlara zaten alışkın ondan mi veremiyorum diye de geldi aklıma.

Çay şekersiz se sorun değil zaten hayır kuzum sakin sakin ol dur bakalım yarında bir tartıl akşam gece çok su içtiğin için yanlış çıkıyo tartı bana sorarsan

Back
X