• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hilalcim sen benden sadece 1 cm uzunsun buna dayanaraktan şöyle söyleyeyimki 63 kilo olduğundao halini beğeneceksin ama sonra onun bile yetmediğini göreceksin kilon en fazla 58 olmalı bence :KK19: ona göre salma kendini sakın kendini zayıf görmek harika olcak :KK75::KK74:
Eski resimlere bakıp bakıp hevesim artıyor zaten canim :) kilomu ilerleyen zamanlarda revize edicem 60 ilk hedef :)

Evde olması lazim varsa baslayim içmeye sagol canim

bizim dukan diyetinde duraklama yaşadığımızda 3 gün boyunca su yerine yeşil çay içiyoruz soğuk sıcak fark etmez. ve duraklamayı kırıyoruz. başka türlü 1 aya kadar ne yapsanda kilo verememe durumu yaşanabiliyor. ordan da biliyorum yeşil çayın faydasını muhakkak etki eder :KK76:

eskiden kaç kiloydun? kilo hikayeni biraz anlatır mısın bana :)
Ilk evlendigim zamana kadar 55 kiloydum. Hemen hamile kaldım. Birde sürekli evde olunca yedim yedim yattım. Doğuma 84 kilo ile girdim. Doğumdan bir hafta sonra tartildim. 69 kiloydum. Ama dikkat etmeyince 83 gördüm tekrar :KK43: surekli kilo alip verdim diyetlerle :( artık vermek zayıf halime dönmek istediğim içinde burdayim canım :)

Son düzenleme:
bizim dukan diyetinde duraklama yaşadığımızda 3 gün boyunca su yerine yeşil çay içiyoruz soğuk sıcak fark etmez. ve duraklamayı kırıyoruz. başka türlü 1 aya kadar ne yapsanda kilo verememe durumu yaşanabiliyor. ordan da biliyorum yeşil çayın faydasını muhakkak etki eder :KK76:
Tamamdır canım :eğlence:

Ilk evlendigim zamana kadar 55 kiloydum. Hemen hamile kaldım. Birde sürekli evde olunca yedim yedim yattım. Doğuma 84 kilo ile girdim. Doğumdan bir hafta sonra tartildim. 69 kiloydum. Ama dikkat etmeyince 83 gördüm tekrar :KK43: surekli kilo alip verdim diyetlerle :KK43: artık vermek zayıf halime dönmek istediğim içinde burdayim canım :)

ben de senden farksız değilim ben de 59 kiloyla evlendim 10 aydır evde oturmaktan 71 oldum. bir de bebek düşünüyoruz artık korunmuyoruz son zamanlarda yani eğer hamile kalırsam sonum senden bile kötü olacak. bunun olmasını istemiyorum bu kiloyla hamile kalıp 95 kilo olmak istemiyorum :KK17:

Tamamdır canım :eğlence:

:eğlence:

ayyy 800 gr gitmiş tam 70 çıktım sabah :KK76::KK76::KK76:

ben menünü beğendim canım erikler sıkıntı yapmasın ama dikkat et :)

bencedeeeeeee nerdeydilerrr :KK49:

limonata şekersizse sorun yok canım çok güzel :)

merhabaa ben buse yeniyim :KK54:
menün de ki kek var patates salatası da yağlıdır misafirlikte olmamış ama sonraki gün güzel olmuş canım. başarılar :spor:

teşekkür ederim canımm :KK55: yine başarıcam inşallah. aslında ben dukanlar yanlış hatırlamıyorsam 8 kilo vermiştim. daha az bile olabilir. 3 gün atak yapmıştım zorlanmıştım. ama şimdi testte 6 gün çıktı fazla kilo vereceğim için. nasıl dayanıcam ben de tam bilemiyorum o yüzden dayanamadığım yerde sebzeleri de ekliycem seyir evresine geçicem :oops:

hoş buldum canım evet zor dukan inşallah yine başarıcam En Büyük KK
Oo super baslangic tebrikler

günaydın merveciim :KK19:
bence öğle yemeğinde çorba zaten karbonidrat ve makarna da öyle
bence ya 5 yk makarna ya da sadece çorbayı yeseydin :)
akşam o minik biber dolmaları malesef çok yağlı oluyor tadı mis gibi tabi o ayrı :KK53:

süpersin :)) metabolizman benden hızlı kesinlikle ben senin yediklerini yesem veremiyorum :KK43:
Evet dogru biraz fazla yemisim yazinca farkediyorum biliyomusun o yuzden yazmanin ne kadar ise yaradigini burda farkettim
Ben gunde 3 kere afedersin buyuk tuvalete cikiyorum sanirim onunda etkisi var:KK48:

Oo super baslangic tebrikler

teşekkürler mervişş :KK19:

Evet dogru biraz fazla yemisim yazinca farkediyorum biliyomusun o yuzden yazmanin ne kadar ise yaradigini burda farkettim
Ben gunde 3 kere afedersin buyuk tuvalete cikiyorum sanirim onunda etkisi var:KK48:

bir de çekirdek patlatmışsın yetmemiş gibi merveee onu da farketmedim sanma yüklenmeyeyim dedim birden:sinirli::KK53:

vay canına bağırsakların süper çalışıyor ben ise ya 1 kere ya da hiç :KK64:

ama çocuk var şimdi senin ona koştururken spor da oluyordur ev işi yemek derken hareket oluyor sana. ben de ne çocuk var ne bir şey. yemek desen 2 kişiyiz çoğu zaman eşimin dışarda işi oluyordu hiç yapmıyordum. ev desen 90 m2 ama 1+1
çocuk desen o da yok :KK51:

tv ben ve amerikan mutfak olduğundan sol tarafımdan bana her daim göz kırpan buzdolabım ve sıkıntıdan aldığım aburcuburlar sayesinde özellikle cips :KK53:
işteeeeeeeee karşınızdaaaaaaaa şişko buseee :KK70:

teşekkürler mervişş :KK19:

bir de çekirdek patlatmışsın yetmemiş gibi merveee onu da farketmedim sanma yüklenmeyeyim dedim birden:sinirli::KK53:

vay canına bağırsakların süper çalışıyor ben ise ya 1 kere ya da hiç :KK64:

ama çocuk var şimdi senin ona koştururken spor da oluyordur ev işi yemek derken hareket oluyor sana. ben de ne çocuk var ne bir şey. yemek desen 2 kişiyiz çoğu zaman eşimin dışarda işi oluyordu hiç yapmıyordum. ev desen 90 m2 ama 1+1
çocuk desen o da yok :KK51:

tv ben ve amerikan mutfak olduğundan sol tarafımdan bana her daim göz kırpan buzdolabım ve sıkıntıdan aldığım aburcuburlar sayesinde özellikle cips :KK53:
işteeeeeeeee karşınızdaaaaaaaa şişko buseee :KK70:
Yaa cok tatlisin guldurdun beni :KK70: zayif buse olana kadar buzdoabina sirtini don aburcubur alma eve
Gercekten cocukta olunca insanin isi hic bitmiyor 2 dakika kicimi koltuga degdiriyom basliyo hemen anne cis geldi anne su ver anne kaka ev supur sil odasini zaten bir dagitiyo heryer metal araba onlari topla derken gun bitiyo :KK69:
Allah sanada nasip ederde inşallah seninde isin bitmez:p

ben de senden farksız değilim ben de 59 kiloyla evlendim 10 aydır evde oturmaktan 71 oldum. bir de bebek düşünüyoruz artık korunmuyoruz son zamanlarda yani eğer hamile kalırsam sonum senden bile kötü olacak. bunun olmasını istemiyorum bu kiloyla hamile kalıp 95 kilo olmak istemiyorum :KK17:

:eğlence:
Bence bir iki ay çocuk yapmayı erteleyebilirsiniz canım. En azından biraz daha kilo vermiş olursun

Kızlar bende durumlar vahim. +1 kg mım.
Sebebi dünkü menüm.
Hemen onu da yazsyım.
Sabah 9.00
1 haş yumurta
1 kk peynir
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek

Öģlen 15.00
1 tabak pilav.
Mevlütteydim. Oradan da başka bir yere geçecekyim. Yemeğr fırsatım yoktu baßka bir şey.

Akşam 19.00
1 tabak katpuz

2 litre su
Spor yok.

Yaa cok tatlisin guldurdun beni :KK70: zayif buse olana kadar buzdoabina sirtini don aburcubur alma eve
Gercekten cocukta olunca insanin isi hic bitmiyor 2 dakika kicimi koltuga degdiriyom basliyo hemen anne cis geldi anne su ver anne kaka ev supur sil odasini zaten bir dagitiyo heryer metal araba onlari topla derken gun bitiyo :KK69:
Allah sanada nasip ederde inşallah seninde isin bitmez:p
İki çocukla kilitlenip kalıyosun canım. Tek çocukla ben ćok işimi halledebiliuordum. Ama iki tane olunca isler sarpa sarıyor. Bir de büyük kızımı sabah 10 dan 2 ye kadar kursa götürüyorum. Bir de bekliyorum orada. Düßünün bitiyorum tüm gün. Ama yine de rabbim saģlık versin her şey evlatlarımız ićin

Kızlar bu gün alıßveroße çıktım ve diyete tam gaz devam. Ćok güzel kıyafetler slmays kararlıyım kenfime. Zayıflars göre çok güzel şeyler var. Ćok kıskandım zayıfları

Back
X