- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #171.341
ohh cok sükür
Hem artilar gitmis hemde gpzel bi ekksi gelmis masallah tatlim
Tebrikler kızlarrrr.
Herkesin ekside olması çok güzel.
Kesinlikle ekside olmak güzel mefkuşum.
Eksi olmak güzel canım.
Bir de bunun artısı olmak var.
Hiç bize uğramasın.
Günaydın bombeeer
Dilek ben de rakamı görünce şokkkkk.
Maşallsh. Ne yaptın kız. De bakayım hele.
Tebrikler kızlarrrrr.
Saol canim baslangici yaptik bakalim
Cok guzel olmus kamilecim
efwrin sana kocaman hemide dünkü böreğe sabredip bugün artı çıkmadığın iiçin ayrıca bi aferin daha
inanırmısın çokda efor harcamadım ki pazartesi artıydım, bir gün ayran detoksu ve dünkü Kaçamaksız menu verirdi bu kiloyu
Günaydın kızlar. Sabah tartıldım bu tartıda. Geçen haftaya göre 700-800 gr eksilmiş görünüyorum. Ama wc ye çıkamadım.
Genel durum olarak da bildirim yapayım. Buraya geldiğim ilk gün tartılmıştım. Bugün de tartıldım. 2 haftada toplamda 2 kilo vermişim görünüyor. Ama önemli olan evdeki tartım. Gidince tartılacağım. Ben de çok merak ediyorum.
oooo9ooo hay maşallah ne güzel vermişsin darısı başımıza
evet artıları sayarak bizde baya vermisiz dimi kiiiiiz
Abbauuuu
Bu hafta bomba gibi gelecem
Acta kalmiyacam söz
Tebrikler canimSelam kizlar Gecen hafta 70.9 bu hafta 68.2 benim
benimde ilk evladım onunla deneyim liyorum şuan 19 ayligiz ve son kalan 4 disimizi birden çıkarıyoruz canimGünaydın kızlar
Ay bu diş meselesi kaç yaşına kadar sürüyor
Benimkilerin baya uzun zaman olduğu için hatırlamıyorum
memnun oldum buse çim startı verdim canim sıra finish bayrağını almaktamerhaba hoşgeldin canım. ben buse 27 yaşındayım bebişsizim evdeyim. Allah bağışlasın. emzirmiyormuşsun bu da güzel. hadi bakalım start verildiiii
teşekkürler canım benimberilceee kaptan askrhpozitif eski üye ama yeni uye gibi giriş yapılacak yanında daha önce hamilelik nedeni ile izne ayrılan üye döndü diye belirtilcekmis (senin yerine okuyuverdim )
Wuhuuu sende supersin maşallah takım bomba bombaben şok tartıda beklediğimden iyi bir rakam gördüm çok mutlu olduuuuum
geçen cuma 71
bu gün, 69
-2kilo yani.
yüzde 2.7
Günaydın canım inşallah haftaya 8 ucundanda olsa görmeyi ümit ediyorumgünaydın kızlarr
iyi sonuç canım artıdan gelmişsin tebriklerr
abla güzel sonuç tebrik bravoo
kızzzzzzzzzzzzz ULTRA SÜPER MEFA BOMBEEEEEEEEEEEEEEE
TEBRİKSSSSSSSSS
tebrikler canım 90 lara elveda artık
günaydın dileğiim
amin ablam tamamdır
geldim bacım
tebrikler canımmm güzel sonuç
Memnun oldum elif Allah bağışlasin prensesleriniHoşgeldin canım.
Ben elif. 36 yaşındayım.
2 prenses annesiyim.
Maşallah pinim.
10 kg da gidecek inşallah.
Günaydın ksptaniçem.
Günaydın tebriklerGunaydin herkese
25 ekim: 77.8 kg
Bugun: 77.2 kg
Fark: 0.6 kg (%0.77)
Tebriklergeçen hafta: 62.3
bu hafta: 61.5
fark: 800
yüzde: 1.28
şükürrrrrrrrrr
pazartesi +1.4 tüm kızlaarr
ödemeler hızlı hızlı gitti bakalım sonrası da aynı hızda gider inşallahGünaydın Canım
Çok güzel rakam harikasın.
Merhaba Canım. Üç gün için çok güzel gerçekten.
Valla 2,7 vermişsin. Rakam süper.
Süpersin tatlım.
Çok iyi Canım.
Hizlada hedefe ulaşırım inşallah canimcim odemler böyle hızlı hızlı kaçtı ama bakalimSende hizli girdin Annem ya
sende öylesin canı.Mukemmel supersin
Cok guzel canim
60 lara veda ediyon kiz tebrikgeçen hafta: 62.3
şükürrrrrrrrrr
Hepimizin basarisi güzel bu haftaCok guzel tebrikler kaptanim
Mukemmelsin poni tebrikler
Listede daha iyi olacaksin eminimGünaydın kızlar. Sabah tartıldım bu tartıda. Geçen haftaya göre 700-800 gr eksilmiş görünüyorum. Ama wc ye çıkamadım.
Genel durum olarak da bildirim yapayım. Buraya geldiğim ilk gün tartılmıştım. Bugün de tartıldım. 2 haftada toplamda 2 kilo vermişim görünüyor. Ama önemli olan evdeki tartım. Gidince tartılacağım. Ben de çok merak ediyorum.
Kendin nesin bombeeee@MuallimeA bacısı ne dedin öyle bugünün en büyük bombeeeeeeeee si sen olacan gibi
Geçen hafta 70.3
Bu hafta 69.8
Fark -500
Yüzde 0.71
Mesaj +60
Spor 250 dk spor
Bağırsaklarım hala kuru kuru ağrıyor hareket yok çıkamadım wc ye çıksayım 1 kg mı bulurdum
Aman Allah'ım sadece 1 saat uyudum kızlar 50 den fazla mesajburda mesajın ucunu kaçırdin mi vay haline yakala yakalabilirsen
Benim minik hala uyuyor o uyurken ben geç kalmış ceviz suyunu içtim kahvaltimi edeyim bari
Tebrikler canim
benimde ilk evladım onunla deneyim liyorum şuan 19 ayligiz ve son kalan 4 disimizi birden çıkarıyoruz canim
memnun oldum buse çim startı verdim canim sıra finish bayrağını almakta
teşekkürler canım benim
Wuhuuu sende supersin maşallah takım bomba bomba
Günaydın canım inşallah haftaya 8 ucundanda olsa görmeyi ümit ediyorum
Memnun oldum elif Allah bağışlasin prenseslerini
Günaydın tebrikler
Tebrikler
ödemeler hızlı hızlı gitti bakalım sonrası da aynı hızda gider inşallah
Hizlada hedefe ulaşırım inşallah canimcim odemler böyle hızlı hızlı kaçtı ama bakalim
sende öylesin canı.
60 lara veda ediyon kiz tebrik
Gidecek gidecek bu bahar kelebek gibi narin olacak benim kizlarimablam 2kilo gitti iş görürmühayır beğenmezsen haftaya daha fazla verem sen iste yeterki ordinaryusum
Kiz cadi bu topikte umutsuzluk yasakIns abla ya
Daaaa ben kendimi hiç böyle 58-59 falan düşünemiyorum yani Lopez hesabi gelirmiki o gunler aslında çok istiyorum yıllardır 75 ustuyum kendimi zayıf hayal etmeyi bile unuttum inş bu son denemem olur
Ay valla ya bende öyle yapim.hacı ben artık ordan burdan yapıyorum heryazılana yetişmek mümkün değil :)
Ay Dilo ya Allah iyiliğini versinbugün çekmecede lağma buldum bi dönem kv için almıştık yapsmmiki diye şeytan dürttü sonra dedim, kız dilek akıllı ol iki yüz gr fazla vericem diye k... bu sokulur mu durduk yere:l
ben daha önce 1 ay içtim bi etkisi olmadi kronik kabızlık benimki bazen hicbirsey etki etmiyor bugün olduğu gibietimde kemigimde sizin acimayin bana:))
buyudu valla çok şükür etim kemigimde sizindir :))
Hoşbuldum edacim memnun oldum
hoşbuldum hayatım maalesef söylemek gerekiyormus bakiciya gerçi bütün eve kurulan sistemler var hatta telefon pcdende istedigin zaman kontrol edebiliyorsun ama yapmak isteyen bi yolunu mutlaka bulur bakıcı derdi yüzünden ev hanimligina soyundum bende :))
hoşbuldum elifcim bende uzun bir aradan sonra sahalara geri döndüm
ceviz suyunu tavsiye ederim ben 4 gündür yapıyorum ve cok faydası var bu konuda
Günaydınlar.
Geçen hafta : 81.8
Bu hafta : 81 kg.
Fark 800 gr
Yüzde : % 98
Allah kolaylik versin zor işler bir tane daha yapayım diyorum vazgeciyorum :) anne olmak zor.Günaydın canlar
Bakmayın sabah sabah enerjik olduğuma kolu kaldıracak halim yok 5 bucuktan beri kızımla uğraşıyorum ne uyudu ne uyuttu 4 disimiz birden geliyor aslında dişleri patlamış ama huysuzlugumuz devam ediyor sakinlestirrmedim bi turlu şimdi saç kurutmanin sesine ikna edebildim yatmaya ayağımda salliyorumanne olmak gercekten zormus annemi çok daha iyi anlıyorum simdi
en son salı gunu tartilmistim 94 kg dum bakalım bugün kaçı gostericek baskülberilceee canım benim ben yeni üye gibi mi giriş yapicam izinden donmuş gibi hamilelikten dolayı ayrilmistim karar defterini okudum ama birde sana sormak istedkm
Tebrik ederim canim
Günaydın Günaydın Günaydın beklemiyordum Amaaaaa
Gecen hafta 75,4
Bu hafta 74,9
Giden-500
Artı 600den geldim çok mutlu oldum inş haftaya 73,9 dan ucunu tutacam 73 lerin
vayyssss başkanımBende durumlar iyiydide
Kötü
Hihihi bilmece Gibiyim be
Ben eve geldiginde epey artiydim 98.4 gibi gibi
Bugun 95.2 yim
Ama velakin listeye yansiyacak olan 1.1
Olsunnnmm 4 Paket yagda benden gutmis be yaaaa
Ne diyosun aman Allah im poni ye bak ya Tebrikler kizçe
harika harika harikaKilo bildirimim
Geçen hafta 94 ( 3 gün önce tartilmistim)
Bugün 92,2
Hesaplama
(94/92,2/1,8/%1,91)Eki Görüntüle 1904182
Çok iyi bebegimKizlar kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta:65.2
Bu hafta:64.5
Fark:-700
Yuzde:%1.07
Çok iyisin canım tebriklerGeçen hafta 81.3
Bu hafta 80.7
Fark 0.6
TebriklerSelam kizlar Gecen hafta 70.9 bu hafta 68.2 benim
benimkiler de öyle terketmek istemiyorlar beni yerleşik hayata geçiş yaptılar sanırım.Var abla bu hafta verdiklerimizden bi totislik yer çıkar
Asilar eskisi gibi değil abla bu 1.5 yaş aşısı yapıyor ateşi birde canlı asilarda bici bici yapma iki gun
Benimkiler hala bağırsakta
dilek Allah seni
süper canım boy kac benimde oglum 20aylik emadım bahar 30yasindayim
eksiye sen ona bak.Çok güzel vermiştiniz kızlar benden giden iki yüz
70.4
70.2
%0.28
anam yıkılıyor 9. Takım maşallah beben şok tartıda beklediğimden iyi bir rakam gördüm çok mutlu olduuuuum
geçen cuma 71
bu gün, 69
-2kilo yani.
yüzde 2.7
Tebrikler canım çok iyiGunaydin herkese
25 ekim: 77.8 kg
Bugun: 77.2 kg
Fark: 0.6 kg (%0.77)
efferimmm kız tebriksgeçen hafta: 62.3
şükürrrrrrrrrr
yarın gidiyorsun p.tesi belli olur herseyGünaydın kızlar. Sabah tartıldım bu tartıda. Geçen haftaya göre 700-800 gr eksilmiş görünüyorum. Ama wc ye çıkamadım.
1 olsa iyiydi de buna da şükür ablam
sağ ol tatlım sana da çok tebrik
güzel başlangıç oldu devamı da gelir benceee
ay teşekkür ederim dileğimmmmm
gayet iyi gidiyorsun canım tebrikler
he valla kamilem inş haftaya daha da iyi veririz
aldım sözü hadi bakalım gözüm üzerinde berilim
Süpersin hele o sporun masallahGeçen hafta 70.3
Bu hafta 69.8
Fark -500
Yüzde 0.71
Mesaj +60
Spor 250 dk spor
Hosgeldinnnn 60 larGeçen hafta 70.3
Bu hafta 69.8
Fark -500
Yüzde 0.71
Mesaj +60
Spor 250 dk spor
Sen Kilo vermeye bak arada yetisemezsen özet gecerim balimAman Allah'ım sadece 1 saat uyudum kızlar 50 den fazla mesajburda mesajın ucunu kaçırdin mi vay haline yakala yakalabilirsen
Benim minik hala uyuyor o uyurken ben geç kalmış ceviz suyunu içtim kahvaltimi edeyim bari
Tebrikler canim
benimde ilk evladım onunla deneyim liyorum şuan 19 ayligiz ve son kalan 4 disimizi birden çıkarıyoruz canim
memnun oldum buse çim startı verdim canim sıra finish bayrağını almakta
teşekkürler canım benim
Wuhuuu sende supersin maşallah takım bomba bomba
Günaydın canım inşallah haftaya 8 ucundanda olsa görmeyi ümit ediyorum
Memnun oldum elif Allah bağışlasin prenseslerini
Günaydın tebrikler
Tebrikler
ödemeler hızlı hızlı gitti bakalım sonrası da aynı hızda gider inşallah
Hizlada hedefe ulaşırım inşallah canimcim odemler böyle hızlı hızlı kaçtı ama bakalim
sende öylesin canı.
o spora bu kadarmı gider beril im mutsuzum vallahiSüpersin hele o sporun masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?