- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.201
Izinli oluyon olmuyor ne denesek bosAbla ama dogumdan sonra bi 4 hafta gelip gitmislim var o yüzden olur mu bilemedim oyle
Canim tesekurlertebrikler canım.
kendinize dikkat edin
Neyse artık kaderime razı gelicemIzinli oluyon olmuyor ne denesek bos
Canim seni tanimiyozsevgili kaptanım şimdi listeniz fulll mü?
Basit bir baskül al gitsinben baskülümden çok memnunum diyen varsa tavsiyelere açığım.
O yeni geldi kız ilk defa tartildikelebekolacam canım sana az önce niye kilo veremedin bu hafta diye sormuştum. alıntımı görmedin mi? kaçamak mı yaptın?
Bilmiyom ki
O yeni geldi kız ilk defa tartildi
gözden kaçırdım canım ya kusura bakma.ptesi açılışımız varda onun yogunlugu var.kelebekolacam canım sana az önce niye kilo veremedin bu hafta diye sormuştum. alıntımı görmedin mi? kaçamak mı yaptın?
izinli üye:)izne ayrılalalı baya oldu.yok canım başka takımda şuan o arkadaş. orda bildirim yapıyor. yeni üye değil
zaten bende hemen istemiyorum.2 hafta bende deneyim kendimi takım sorumlulugu zor biliyorum.ama beni deneme sürecine alın olur mu eğer iyi gidersem alma ihtimaliniz olacagını bileyim ki moral olsun.Canim seni tanimiyoz
Ne yiyon nasil Kilo veriyon bilmiyoruz
Bu nedenle Biraz tanisslim olurmu
benim tefal 5 yıldır kullanıyorum gayet memnunum. Tavsiye ederim.ben baskülümden çok memnunum diyen varsa tavsiyelere açığım.
Kac Kilo izne ayrildinizinli üye:)izne ayrılalalı baya oldu.
Bugun kac kisiyiz bakalimzaten bende hemen istemiyorum.2 hafta bende deneyim kendimi takım sorumlulugu zor biliyorum.ama beni deneme sürecine alın olur mu eğer iyi gidersem alma ihtimaliniz olacagını bileyim ki moral olsun.
izinli üye:)izne ayrılalalı baya oldu.
zaten bende hemen istemiyorum.2 hafta bende deneyim kendimi takım sorumlulugu zor biliyorum.ama beni deneme sürecine alın olur mu eğer iyi gidersem alma ihtimaliniz olacagını bileyim ki moral olsun.
80.bişeydi hemen bakıcam bu sabah 82.8 geldim.ayrıntılar az sonraKac Kilo izne ayrildin
Su an kilon ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?