- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #182.801
Ben spora trambolin için videolar indirdim
Biryerden başlamak lazımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablacım çok özür dilerim çok haklısın. Biliyosun iş değiştirdim işe Yen'i başladım rahat edeceğim bi iş ama benim proje başlamadan beni sonuna yaklaşmış bi projenin ortasına attılar o yüzden gece mesaileri fln yapıyorum. Uzun zamandır toparlayamdım zaten yüzüm yok Yen'i bişey söylemeye. size belli etmeden toparlamaya çalışıyodum o da olmadıTünaydın dicem ama zaten gün kötü haberle başlamış
N Nilyyyaaannn
Ayça etiketlerine bakmıyomusun cnm
Evesigün sana takım kurallarını hatırlatmıştım bi bak istersen
Ayrıca cuma öğlenden beri yoksun ve mazaret belirtmiyosun
Eksik cuma menünüde yazarmısın
Böyle devam ederse seninle bozuşacaz ona göre tatlıcım
Gel yol arkadasim olalim o zamanBende irade var ama sabır yok o yüzden verdiğim hop diye geri döndü her defasında malesef ama yeni bir başlangıç yaptım bu sene bu kiloları def etmeye kararlıyım inşallah bende sana yaklaşmak için elimden geleni yapayım kaptanım birlikte kurtuluruz fazlalıklardan inşallah
Canim biz sürekli degisen ameliyat cesitlwriyle Hala hastanelerdeyizhoşgeldin canım. ben fulya.
amin inşallahhoşgeldin. ufaklık nasıl oldu?
olsun canım gün içinde halledersin![]()
Belki Benim ikizlerde o ölüler arasinda olacakti Nefes onlari gidecegi gun hastalanmasaydi onlarda yilbasinda ordaydi rabbim hepimize sabir versin artik ölüm haberleri dengemi bozuyorÇok değil tekrar hg din ablam 103le başladı şuan 79 halada veriyor neden imkansız olsun ki
Aynı durumdayiz
Bı işim uydur bari biz hep isimle hitap ediyoruz
hoşgeldin kaptanımız minnak kuzucuk nasıl neden hala hastanedesinizİstanbul un en ünlü gece kulübünü taradilar 39 ölü var şuan
Senin rekoru Ben kirdimmmm be kuzuBirisine örnek olabildiysem ne mutlu bana tatlım
Kuralları kabul edip uyarım dediğine göre sorun yok cnm
Liste paylaşma işini görevli arkadaşlar yapıyor herkesin yapmasına gerek yok
Sen vaktinde bildirimlerini yap yeter
oooo güzelim çoğumuz kaç kilolardan düştük
Bende takıma ilk başladığımda 113.5 kiloyla en fazla bendim
Geldim yawwww Kilo vermessen vur agzima terlikleOhhh be sonundaaaa
Hosbulduk canim@muskammm hoşgeldin tanışamadık bende daha çok yeniyim 1 hafta olmadı bile inşallah hepimiz bu kilolardan tez zamanda kurtuluruz, 9. takımı çok sevdim ben inş. sende seversin.
Tanışamadık ben Deryanur tekrar hoşgeldiniz, yazdığınız şeyden ben oldukça korkuyorum çünkü herkesde bi kilolarını geri alma eğilimi var ve bende çok hızlı geri alabiliyorum,Mefkurem de benzer şekilde kilo alarak dönmüş o kadar kilo verdikten sonra nasıl geri aldınız cevabı özelse sormadım sayın.
Tatlım nasıl zayıflarsan zayıfla eğer vücut kilo almaya elverişliyse, sağlıklı beslenmeyi hayatımıza oturtmadığımız sürece geri alırızTanışamadık ben Deryanur tekrar hoşgeldiniz, yazdığınız şeyden ben oldukça korkuyorum çünkü herkesde bi kilolarını geri alma eğilimi var ve bende çok hızlı geri alabiliyorum,Mefkurem de benzer şekilde kilo alarak dönmüş o kadar kilo verdikten sonra nasıl geri aldınız cevabı özelse sormadım sayı
Sirkeli suyla gargara yapmakta iyi gelir cnmKızlar çok geç uyandım sabaha kadar oturmuştum çünkü o yüzden ancak girebildim menülerde pek kaçak birşeyler görmedim hepimiz tutmuşuz galiba kendimizi tebrikler o yüzden yeni bi yıl başladı bile, bi de ne kadar çayda içtiysem fayda etmedi boğazlarım çok şişti, doktora gitmeyede çok üşeniyorum pazar pazar![]()
Ayçam seni çok sevdiğimi biliyosun burda olmayınca gerçekten özleniyosunAblacım çok özür dilerim çok haklısın. Biliyosun iş değiştirdim işe Yen'i başladım rahat edeceğim bi iş ama benim proje başlamadan beni sonuna yaklaşmış bi projenin ortasına attılar o yüzden gece mesaileri fln yapıyorum. Uzun zamandır toparlayamdım zaten yüzüm yok Yen'i bişey söylemeye. size belli etmeden toparlamaya çalışıyodum o da olmadıbu hafta çok daha iyi olucam. Eğer olmuyosa ne yapsan haklısın abla
Kurallari uygulayalim yaTatlım nasıl zayıflarsan zayıfla eğer vücut kilo almaya elverişliyse, sağlıklı beslenmeyi hayatımıza oturtmadığımız sürece geri alırız
Mesela benim hatam sporu bırakmak ve geç vakitlerde bolca cıssları yiyip yatmak oldu
Sirkeli suyla gargara yapmakta iyi gelir cnm
Ayçam seni çok sevdiğimi biliyosun burda olmayınca gerçekten özleniyosun
Tabiki bide herkes için geçerli olan takım kuralları var
Ayrım yaparsak kurallara uyan arkadaşlara haksızlık olur
Geçmiş yapamazsın diye tekrar hatırlatayım
Sen 2 haftadır sabit ve artıydın
Bu hafta eksi olman şart
Işlerinde kolaylıklar cnm
Sadece kilo vermezsen değilGeldim yawwww Kilo vermessen vur agzima terlikle
Süper baslamissin gülsah trimbolin 2* fazla yag yakiyorBen spora trambolin için videolar indirdim
Hee valla yaaaKurallari uygulayalim ya
Kaytarmayalim helede ben
Bak o terlik Suc aleti Kabul ediliyor bilesinSadece kilo vermezsen değil
Sağlıksız beslenirsen diye de bisürü terlik hazırladım :))
Sanki delirimeyyi becerebiliyonHee valla yaaa
Delirtmeyin beni ülennnn :))
trambolinim yerinde dura dura esnemişBen spora trambolin için videolar indirdim
Allah kolaylık versin ayçacım. toparlarsın canım.Ablacım çok özür dilerim çok haklısın. Biliyosun iş değiştirdim işe Yen'i başladım rahat edeceğim bi iş ama benim proje başlamadan beni sonuna yaklaşmış bi projenin ortasına attılar o yüzden gece mesaileri fln yapıyorum. Uzun zamandır toparlayamdım zaten yüzüm yok Yen'i bişey söylemeye. size belli etmeden toparlamaya çalışıyodum o da olmadıbu hafta çok daha iyi olucam. Eğer olmuyosa ne yapsan haklısın abla
Allah kolaylık ve şifa versin ne diyeyim. hastane işi zor. ben cuma günü çıktınız diye biliyordum. anladığım kadarıyla o zaman hala hastanede mi kalıyorsunuz yoksa git gel mi yapıyorsunuz? ev ortamından uzaktaydın kilo aldın mı?Canim biz sürekli degisen ameliyat cesitlwriyle Hala hastanelerdeyiz
Evet ablam haklısın takım kuralları ne ise uygulamak lazım. Bu hafta meyve sebze detoksu yapıcam geçtiğimiz senelerde bi belgesel izlemiştim bir adam Amerika turuna çıkıp sadece meyve sebze suyu işe besleniyor 60 gün yağıyor bunu doktor gözetiminde adam normalde çok hasta ilaç fln kullanıyor ama bu 60 gün sonunda iyileşiyor Amerika'da bir sürü insanla tanışıp kendi durumunu anlatıyor böyle bir detoksu herkesin yapması gerektiğini dile getiriyor fln çok güzel bir belgeseldi vücut ihtıyacımı nasıl karşılıyor fln anlatıyor bende bu hafta detoks yapıcam. Yapmazsam veremem cunku regl gecikti ve şişmeye başladım. Detoks ile hem kendime geleyim hem vücut hücrelerim yenilensin hemde kilo verenimde takımdan gitmiyim. Burdan gidersem kesin kilo alırım.Tatlım nasıl zayıflarsan zayıfla eğer vücut kilo almaya elverişliyse, sağlıklı beslenmeyi hayatımıza oturtmadığımız sürece geri alırız
Mesela benim hatam sporu bırakmak ve geç vakitlerde bolca cıssları yiyip yatmak oldu
Sirkeli suyla gargara yapmakta iyi gelir cnm
Ayçam seni çok sevdiğimi biliyosun burda olmayınca gerçekten özleniyosun
Tabiki bide herkes için geçerli olan takım kuralları var
Ayrım yaparsak kurallara uyan arkadaşlara haksızlık olur
Geçmiş yapamazsın diye tekrar hatırlatayım
Sen 2 haftadır sabit ve artıydın
Bu hafta eksi olman şart
Işlerinde kolaylıklar cnm
Sağol canım toparlama Laz'ım. Kilo vermek kilonu yönetmek çok zor yemiyorsam buraya sorumluluğum olduğu için yoksa alırdım kilo buradaki destek olmasa.trambolinim yerinde dura dura esnemiş
Allah kolaylık versin ayçacım. toparlarsın canım.
Allah kolaylık ve şifa versin ne diyeyim. hastane işi zor. ben cuma günü çıktınız diye biliyordum. anladığım kadarıyla o zaman hala hastanede mi kalıyorsunuz yoksa git gel mi yapıyorsunuz? ev ortamından uzaktaydın kilo aldın mı?
Hoşgeldin gönül aramıza. Ben ayca.Tamam gönül diyelim o zaman ben isimleri akılda tutabilir miyim çok emin değilim ama senin ismin nedir?