Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tünaydın dicem ama zaten gün kötü haberle başlamış

N Nilyyyaaannn
Ayça etiketlerine bakmıyomusun cnm
Evesigün sana takım kurallarını hatırlatmıştım bi bak istersen

Ayrıca cuma öğlenden beri yoksun ve mazaret belirtmiyosun
Eksik cuma menünüde yazarmısın

Böyle devam ederse seninle bozuşacaz ona göre tatlıcım
Ablacım çok özür dilerim çok haklısın. Biliyosun iş değiştirdim işe Yen'i başladım rahat edeceğim bi iş ama benim proje başlamadan beni sonuna yaklaşmış bi projenin ortasına attılar o yüzden gece mesaileri fln yapıyorum. Uzun zamandır toparlayamdım zaten yüzüm yok Yen'i bişey söylemeye. size belli etmeden toparlamaya çalışıyodum o da olmadı:KK43: bu hafta çok daha iyi olucam. Eğer olmuyosa ne yapsan haklısın abla

Bende irade var ama sabır yok o yüzden verdiğim hop diye geri döndü her defasında malesef ama yeni bir başlangıç yaptım bu sene bu kiloları def etmeye kararlıyım inşallah bende sana yaklaşmak için elimden geleni yapayım kaptanım birlikte kurtuluruz fazlalıklardan inşallah
Gel yol arkadasim olalim o zaman
Takimin agir toplari biziz

Çok değil tekrar hg din ablam 103le başladı şuan 79 halada veriyor neden imkansız olsun ki

Aynı durumdayiz

Bı işim uydur bari biz hep isimle hitap ediyoruz

hoşgeldin kaptanımız minnak kuzucuk nasıl neden hala hastanedesiniz :KK43: İstanbul un en ünlü gece kulübünü taradilar 39 ölü var şuan
Belki Benim ikizlerde o ölüler arasinda olacakti Nefes onlari gidecegi gun hastalanmasaydi onlarda yilbasinda ordaydi rabbim hepimize sabir versin artik ölüm haberleri dengemi bozuyor

Birisine örnek olabildiysem ne mutlu bana tatlım
Kuralları kabul edip uyarım dediğine göre sorun yok cnm

Liste paylaşma işini görevli arkadaşlar yapıyor herkesin yapmasına gerek yok

Sen vaktinde bildirimlerini yap yeter

oooo güzelim çoğumuz kaç kilolardan düştük

Bende takıma ilk başladığımda 113.5 kiloyla en fazla bendim
Senin rekoru Ben kirdimmmm be kuzu

@muskammm hoşgeldin tanışamadık bende daha çok yeniyim 1 hafta olmadı bile inşallah hepimiz bu kilolardan tez zamanda kurtuluruz, 9. takımı çok sevdim ben inş. sende seversin.

Tanışamadık ben Deryanur tekrar hoşgeldiniz, yazdığınız şeyden ben oldukça korkuyorum çünkü herkesde bi kilolarını geri alma eğilimi var ve bende çok hızlı geri alabiliyorum, Mefkurem Mefkurem de benzer şekilde kilo alarak dönmüş o kadar kilo verdikten sonra nasıl geri aldınız cevabı özelse sormadım sayın.
Hosbulduk canim
Sen hic korkma lütfen istesende Benim gibi öküz modunda icemezsin
Ben türümün tek örnegiyim

Tanışamadık ben Deryanur tekrar hoşgeldiniz, yazdığınız şeyden ben oldukça korkuyorum çünkü herkesde bi kilolarını geri alma eğilimi var ve bende çok hızlı geri alabiliyorum, Mefkurem Mefkurem de benzer şekilde kilo alarak dönmüş o kadar kilo verdikten sonra nasıl geri aldınız cevabı özelse sormadım sayı
Tatlım nasıl zayıflarsan zayıfla eğer vücut kilo almaya elverişliyse, sağlıklı beslenmeyi hayatımıza oturtmadığımız sürece geri alırız
Mesela benim hatam sporu bırakmak ve geç vakitlerde bolca cıssları yiyip yatmak oldu
Kızlar çok geç uyandım sabaha kadar oturmuştum çünkü o yüzden ancak girebildim menülerde pek kaçak birşeyler görmedim hepimiz tutmuşuz galiba kendimizi tebrikler o yüzden yeni bi yıl başladı bile, bi de ne kadar çayda içtiysem fayda etmedi boğazlarım çok şişti, doktora gitmeyede çok üşeniyorum pazar pazar :KK61:
Sirkeli suyla gargara yapmakta iyi gelir cnm

Ablacım çok özür dilerim çok haklısın. Biliyosun iş değiştirdim işe Yen'i başladım rahat edeceğim bi iş ama benim proje başlamadan beni sonuna yaklaşmış bi projenin ortasına attılar o yüzden gece mesaileri fln yapıyorum. Uzun zamandır toparlayamdım zaten yüzüm yok Yen'i bişey söylemeye. size belli etmeden toparlamaya çalışıyodum o da olmadı:KK43: bu hafta çok daha iyi olucam. Eğer olmuyosa ne yapsan haklısın abla
Ayçam seni çok sevdiğimi biliyosun burda olmayınca gerçekten özleniyosun

Tabiki bide herkes için geçerli olan takım kuralları var
Ayrım yaparsak kurallara uyan arkadaşlara haksızlık olur

Geçmiş yapamazsın diye tekrar hatırlatayım
Sen 2 haftadır sabit ve artıydın
Bu hafta eksi olman şart

Işlerinde kolaylıklar cnm

Tatlım nasıl zayıflarsan zayıfla eğer vücut kilo almaya elverişliyse, sağlıklı beslenmeyi hayatımıza oturtmadığımız sürece geri alırız
Mesela benim hatam sporu bırakmak ve geç vakitlerde bolca cıssları yiyip yatmak oldu

Bu hafta eksi olman şart

Kurallari uygulayalim ya
Kaytarmayalim helede ben

Ben spora trambolin için videolar indirdim
Biryerden başlamak lazımmm
trambolinim yerinde dura dura esnemiş:KK43:

Allah kolaylık versin ayçacım. toparlarsın canım.
Canim biz sürekli degisen ameliyat cesitlwriyle Hala hastanelerdeyiz
Allah kolaylık ve şifa versin ne diyeyim. hastane işi zor. ben cuma günü çıktınız diye biliyordum. anladığım kadarıyla o zaman hala hastanede mi kalıyorsunuz yoksa git gel mi yapıyorsunuz? ev ortamından uzaktaydın kilo aldın mı?

Bu hafta eksi olman şart

Evet ablam haklısın takım kuralları ne ise uygulamak lazım. Bu hafta meyve sebze detoksu yapıcam geçtiğimiz senelerde bi belgesel izlemiştim bir adam Amerika turuna çıkıp sadece meyve sebze suyu işe besleniyor 60 gün yağıyor bunu doktor gözetiminde adam normalde çok hasta ilaç fln kullanıyor ama bu 60 gün sonunda iyileşiyor Amerika'da bir sürü insanla tanışıp kendi durumunu anlatıyor böyle bir detoksu herkesin yapması gerektiğini dile getiriyor fln çok güzel bir belgeseldi vücut ihtıyacımı nasıl karşılıyor fln anlatıyor bende bu hafta detoks yapıcam. Yapmazsam veremem cunku regl gecikti ve şişmeye başladım. Detoks ile hem kendime geleyim hem vücut hücrelerim yenilensin hemde kilo verenimde takımdan gitmiyim. Burdan gidersem kesin kilo alırım.

trambolinim yerinde dura dura esnemiş:KK43:

Allah kolaylık versin ayçacım. toparlarsın canım.

Allah kolaylık ve şifa versin ne diyeyim. hastane işi zor. ben cuma günü çıktınız diye biliyordum. anladığım kadarıyla o zaman hala hastanede mi kalıyorsunuz yoksa git gel mi yapıyorsunuz? ev ortamından uzaktaydın kilo aldın mı?
Sağol canım toparlama Laz'ım. Kilo vermek kilonu yönetmek çok zor yemiyorsam buraya sorumluluğum olduğu için yoksa alırdım kilo buradaki destek olmasa.

Back
X