- Konu Sahibi Handandandan
- #26.381
günaydın kızlar kilom 54.5
(((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar slmmm sozde dun gelıcektım ama malesef hergun yenı bı aksılık cıkıyorr..
Dun cok hastaydımmmDaha dogrusu zehırlendım :18: sonunda bu pıs bogazım basıoma bunuda actı...Şirketten bı arkadasın d.gunuydu ona pasta aldık hemde kalıtelı bı yerden aldık ama malesef bozdu hepımızız bı mıde bulantısı bı afedersınız ıshal maf ettı hepımızı
Ama ıyı hbr sabah 78.7 cıktım![]()
Yarın uzun uzadıya anlatırımmm![]()
Selam kizlarr
Ya angelina'ya ne olmus oyle :O zaten zayifti su an resmen anoreksik olmus. sisko olmaktan daha kotu o
gecmis olsun mursh ve lionesseben de hala duzelemedim gitti. gerci bogazim acimiyor oksurugum de azaldi ama simdi de dis etlerim sisti antibiyotik sart. hufffff... bu aksam discinin acil bolumune gidecegiz bakalim... cok korkuyorum oyle boyle degil. kabus gibi. dun gece bunu kafamda kura kura uykumu da kacirttim. sabah 6ya kadar donup durdum yatakta. 10da da kalktim zaten. yorgunum halsizim korkuyorum karnima agrilar giriyor. sanirim disciden daha cok korktugum birsey yok dunyada
((
Disciye gittim sonunda kizlar sukur disimde sorun yokmus. Yalniz diseti enfeksiyonu olmusum cok kotu hem de. Agir bir antibiyotik yazdi, bir de artik cocuk disfircasi kullaniyorum.....esim fircami almis ustunde winnie the pooh resmi var. dalga geciyor benimle bebekmisim gibi
Neyse disimde sorun yokmus en azindan nasil rahatladim anlatamam. Disimi cekecekler diye aklim cikmisti resmen.
aaaaaaa((( çok geçmiş olsun tatlım puff çok üzüldüm canım benim iyisin şimdi demi..Yok yok bir sıkıntı olmadı..
canım özleidk seni. geçmiş olsun. kilo için tebrikler =)
teşekkürler canım. benim öksürüğüm hala azalmadı =(
ohh iyiki gitmişsin bak =) sana da geçmiş olsun tatlım.
kızlar KİLOOOM 80.3 =) öperim herkesi.
günaydın kızlar kilom 54.5(((
maalesef +500 gr. Almışım.....
Gunaydın tatlım bende sızı ozledım sanada gecmıs olsun bu arada :) Masallah2 kılomu verdın bu hafta ?
:
melesef bir ileri 3 geri :)))
400 gram almışım yada bilmiyorum neden ama kilom 67((
ben kilo veremiyorummm
daha dogrusu bogazımı tam anlamıyla tutamıyorumm
öyle oldu nasıl olduysa ama çok yürümek zorunda kaldım bu hafta sanırım yararını görüyorum. teşekkürler. keşke bende senin gibi 70 küsürlerde olabilsem. tek isteğim bu =(
Arkadaşlar topikçe düzenimizi bozduk. Bir gün kaçırmamız bile konsantrasyonumuzu bozuyor. Demekki biz günlük haftalık diyet gibi değil, her saniyemizi diyetle geçirmeliyiz. Kaçamaklar planı bozuyor. Hani kararlıydık. Ben aranıza katıldığımdan beri aynı azimle devam etseydim şu an 75 olurdum misal.. Nerdeee. Hala 80 lerler uğraşıyorum iradesizliğime yanarım.![]()
Fitsema fadime kılo bıldırımı yapın lutfen
![]()
murshcüm mesaj attım sana link istedim bir bakarmısın
cvpladım tatlım bı bak ıstersen
canım örnek link vardı ya o lazım hani işlem adımlarını gösteren =)