Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın canım kızlaaaaaar :kkk:
dün gece hiç uyuyamadım öksürmekten. tekrar şifayı kaptım sanırım. şurup aldım bakalım ne olucak. herkese güzel ve azimli bir gün dilerim.

bugün tartıda 91,9 gördüm ama ne yaptım birz önce oturdum dondurma yedim kesmedi 1 büyük paket hoşbeş yedim miğdem bulanıyo şimdide

bu gün sadece çorba içmelisin. 200 karın hareketi yapmalısın. ceza uygulaması. ama güzel bir ceza.:16:

kizlar ilac aldim yattim 9da uyumusum simdi kalktim geri indim asagi hem bakayim dedim forum uyumus mu hem de leslie yapicam birazdan
bu hafta sporu aksatiyorum su hastaliktan kurtulamadim gitti
benical & portakal takviyesi sagolsun biraz iyiyim simdi, pazartesiye kadar turp gibi olmaliyim :37: yeni patronum bunu kim ise aldi bundan kimseye hayir gelmez demesin sonra

inşallah kısa zamana iyiileşirsin canım. bol meyve tüketiyorum ben de.
günaydınlaaar.....

Dün elma diyetimin arasına öğlende 2 dilim light ekmek ve yanında 5 zeytin ve azcık peynir girdi..... Aaaa noluyo hani elma yicektim derken akşam bir de kumpir yedim ohhh tam oldu yani :))) Ayarı kaçırdık bir kere nasıl topralıcam bilemiyorum. Sıfır irade. Önüme ne gelse yiyiyorum....

Bu gün neler yediğimi akşam yazıcam çünkü planlarıma sadık kalmıyorum ki.... Gün güzel başlıyor dehşet bitiyor :(

Bu arada ayak detoksuna gittim. Çok ta lazım bişi değil. Ayaklarını tuzlu suya koyuyon bir alete bağlıyolar seni sonra su kahverengiye dönüyo diyorlarki vücuttaki toksinler atılıyormuş bizi kekliyorda olabilirler :)))

merhaba tatlım. ben de sana onus orucaktım nasıl geçti diye. desene kahverengi boyayı alttan alttan veriyorlar gizliden:1::1: olsun şaka bir yana illa faydası olmuştur. sıhhatler olsun. kumpir çok severim ama şu dönem uzak durmalıyız.

merhaba tatlım. ben de sana onus orucaktım nasıl geçti diye. desene kahverengi boyayı alttan alttan veriyorlar gizliden:1::1: olsun şaka bir yana illa faydası olmuştur. sıhhatler olsun. kumpir çok severim ama şu dönem uzak durmalıyız.

Ooo ordaki kadın hastalıklarımı bile teşhis etti.... İdrar yollarımda bilmem ne varmış böbreklerimde bilmem ne. Tamamen hurafe yaa.... Arkadaşla gitmiştik, bize değişiklik oldu bol bol geyik yaptık. Stres atmaya birebir yani :)))

Kumpiir sevilmicek bir şey değil yani. Heügn bıkmadan yiyebilirim. Bende bayadır yemiyordum dün fire verdim kaşla göz arasında :57: şööle kendime bir şaplak atasım var....

Ooo ordaki kadın hastalıklarımı bile teşhis etti.... İdrar yollarımda bilmem ne varmış böbreklerimde bilmem ne. Tamamen hurafe yaa.... Arkadaşla gitmiştik, bize değişiklik oldu bol bol geyik yaptık. Stres atmaya birebir yani :)))

Kumpiir sevilmicek bir şey değil yani. Heügn bıkmadan yiyebilirim. Bende bayadır yemiyordum dün fire verdim kaşla göz arasında :57: şööle kendime bir şaplak atasım var....

olan olmuş ne diyelim artık afiyet bal şeker olsun=) bu gün dikkat edersin.

Ayy çok enteresan insanlar var ya :))) Arkadaşım yıllar önce görüşmüş 58 kkilo iken henüz gençkene sonra birde 67 küsurken gördü. Tepki aynen şu yooook canııım dediğin kadar kilo almamışın. Sonraki buluşmamız şu 62 ye düştüğüm zamandı hiç yorum yapmadı. Geçendede 63 küsurken görüştüm geçen gördüğümde daha şişmandın dedi kilo vermişin bayaaa dedi.... Bu nasıl motive etmektir anlamadım :)))) İiyi misiin kötü müsüün çözemedim gitti yani :))))

Ayy çok enteresan insanlar var ya :))) Arkadaşım yıllar önce görüşmüş 58 kkilo iken henüz gençkene sonra birde 67 küsurken gördü. Tepki aynen şu yooook canııım dediğin kadar kilo almamışın. Sonraki buluşmamız şu 62 ye düştüğüm zamandı hiç yorum yapmadı. Geçendede 63 küsurken görüştüm geçen gördüğümde daha şişmandın dedi kilo vermişin bayaaa dedi.... Bu nasıl motive etmektir anlamadım :)))) İiyi misiin kötü müsüün çözemedim gitti yani :))))

eheh.. bilememiştir belki ne diyeceğini. boşverrrrr =) rejime devam tatlım.

eheh.. bilememiştir belki ne diyeceğini. boşverrrrr =) rejime devam tatlım.

Ewett....Devam etmeliyim acı yok acı yoookkk...

Angelina Jolie nin son halini gördünüz mü kemik torbası olmuş resmen yaaaa.... Korkunç.... Fotomontaj sa bilemem ama gerçekse çok feciii.... Demekki insan açlıktan ölmüyo... Bende mi aç kalarak zayıflasam....

$ajmwaifaswjwdw.webp

Şakaa şaka ben aç kalabilebilir miyim beee :)))

Selammm bugün hiç gelemeidm kızlar dışarıda işlerim vardı..

Ceee yapıyorum ve kaçıyorum yarın sabah giremeyebilirm nete 80,4 şimdiden bildireyim ne olur ne olmazzzzz =)))

Kızlar slmmm sozde dun gelıcektım ama malesef hergun yenı bı aksılık cıkıyorr..

Dun cok hastaydımmm :( Daha dogrusu zehırlendım :18: sonunda bu pıs bogazım basıoma bunuda actı...Şirketten bı arkadasın d.gunuydu ona pasta aldık hemde kalıtelı bı yerden aldık ama malesef bozdu hepımızız bı mıde bulantısı bı afedersınız ıshal maf ettı hepımızı

Ama ıyı hbr sabah 78.7 cıktım :1::1::1:

Yarın uzun uzadıya anlatırımmm :emir_bebek::kkk::kkk::kkk:

Kızlar slmmm sozde dun gelıcektım ama malesef hergun yenı bı aksılık cıkıyorr..

Dun cok hastaydımmm :( Daha dogrusu zehırlendım :18: sonunda bu pıs bogazım basıoma bunuda actı...Şirketten bı arkadasın d.gunuydu ona pasta aldık hemde kalıtelı bı yerden aldık ama malesef bozdu hepımızız bı mıde bulantısı bı afedersınız ıshal maf ettı hepımızı

Ama ıyı hbr sabah 78.7 cıktım :1::1::1:

Yarın uzun uzadıya anlatırımmm :emir_bebek::kkk::kkk::kkk:

Geçmiş olsun şekercim.... Hem pasta ye hem zayıfla kıykmış vallaa :))

Selam kizlarr
Ya angelina'ya ne olmus oyle :O zaten zayifti su an resmen anoreksik olmus. sisko olmaktan daha kotu o :(
gecmis olsun mursh ve lionesse :14: ben de hala duzelemedim gitti. gerci bogazim acimiyor oksurugum de azaldi ama simdi de dis etlerim sisti antibiyotik sart. hufffff... bu aksam discinin acil bolumune gidecegiz bakalim... cok korkuyorum oyle boyle degil. kabus gibi. dun gece bunu kafamda kura kura uykumu da kacirttim. sabah 6ya kadar donup durdum yatakta. 10da da kalktim zaten. yorgunum halsizim korkuyorum karnima agrilar giriyor. sanirim disciden daha cok korktugum birsey yok dunyada :(((

uzun zamandir menu yazmamistim yazayim bari
sabah: tam tahilli gevrek (40gram) ve yagsiz sut
ara: elmali yesil cay
ogle: haslanmis patates, yagsiz peynir, bol salata
aksam: henuz yemedim ama corba olacak
gece de yogurt yemeyi dusunuyorum spordan sonra
yarin sabah kac cikacagiz bakalim :18: ben bu hafta karbonhidrati fazla kacirdigim icin kendimden cok umutlu degilim neyse gorcez artik sabah :18::18:

Disciye gittim sonunda kizlar sukur disimde sorun yokmus. Yalniz diseti enfeksiyonu olmusum cok kotu hem de. Agir bir antibiyotik yazdi, bir de artik cocuk disfircasi kullaniyorum.....esim fircami almis ustunde winnie the pooh resmi var. dalga geciyor benimle bebekmisim gibi :9:
Neyse disimde sorun yokmus en azindan nasil rahatladim anlatamam. Disimi cekecekler diye aklim cikmisti resmen.

Bu hafta da ilk bildirimi ben yapayim kizlar. Malesef kilom ayni :19: hasta oldugum icin bu haftalik kendimi hosgoruyorum :18: gerci sabah belki biraz az cikardim ama olsun antibiyotigimi de aldim muhtemelen erken kalkamam en azindan bildirimi garantiye alayim diye geceden tartildim.
Yalniz iyi haberlerim de var!! Popodan 1 cm, bacaklardan 1.5 cm incelmisim :52::46:
Yagdan gidiyor demek kilo farketmese bile.
Yine de bu hafta daha dikkatli olmaya karar verdim. Bugun toz protein aldim muzlu :23: Onunla takviye yapmam gerekiyor vejeteryan oldugum icin malesef protein konusunda biraz zorlaniyorum spor yapmasam oluyor da spor yapinca daha cok gerekiyor o yuzdeyi bir turlu tutturamiyorum ben de takviyeye basladim. Yani bu hafta basliyorum. Karbonhidrati da azaltmaya niyetliyim bu hafta yaptigim hatalari tekrarlamak istemiyorum.
Ya bu bacak incelme olayina cok sevindim keske en bastan olcum yapmaya baslasaydim neyse bir yerden basladim artik :) Leslie kolay olsa bile ise yariyor yavas yavas daha agirlarina gecmeye niyetliyim ama bu hafta da Leslie'ye devam. Hastaligim tamamen gecsin oyle dusunurum baska bir programa gecmeyi.
Bu arada ben buralari bos buldum kendi kendime konusuyorum son 3-4 post bana ait :9: deli diyecekler bana
Neyse kizlar yarin gorusuruz iyi geceler :131:

evt kızlar kılo bıldırımı yapıyorum 78.7

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

süpersin canımmmm tebrik ederimmmm imrendim şimdi sana =))) nasıl verdin çok iyi çooook başarılı :54:

ben pufff seninkinden sonra yapasım gelmedi ama 80,2

bu arada nerelerdesin canım bir haftadır göremedim seni..

Kızlar bi öneri getiriliş 6. takım tarafından bayram haftası kılo bıldırımı yapılmasın dıe ben bızım adımıza RED yanıtı verdım.Kendımızı kontrol amacıyla kılo bıldırımı yapmak daha mantıklı geldı bana.Bilginize :)

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

süpersin canımmmm tebrik ederimmmm imrendim şimdi sana =))) nasıl verdin çok iyi çooook başarılı :54:

ben pufff seninkinden sonra yapasım gelmedi ama 80,2

bu arada nerelerdesin canım bir haftadır göremedim seni..

400 gr hıcte fena bı rakam deıl...Gayet makbul tebrıkler tatlımmm ...Cnmm bu hafta cok youn bı gundu bıde 2 gun pastadan zehırlendım mıde bulantısından hıc oturamadım hep uzandım gelemedım cok ama bu hafta telafı ederım :) Sızler nasılsınız ben yokkken olmadı bı aksılık ıns :)

229. ETAP TAKIM DERECELERİ
(22-28 EKİM)

Etap 1.si : 1. takım (%1,96) :nazar::46::46::46::nazar:

Etap 2.si : 6. takım (%1,07) :46::46::46:

Etap 3.sü : 7. takım (%0,95) :46::46::46:

229. ETAP BİREYSEL DERECELER
(22-28 EKİM)

Etap 1.si : Nurkelebek 9. Takımdan (%4,68) :nazar::46::46::46::nazar:

Etap 2.si : garden 1. Takımdan (% 3,92) :46::46::46:

Etap 3.sü : şekerkızzz2009 6. takımdan (%3,25):46::46::46:

Nurmelekcımm tebrıklerrr :46::46::46::46::46::46:

400 gr hıcte fena bı rakam deıl...Gayet makbul tebrıkler tatlımmm ...Cnmm bu hafta cok youn bı gundu bıde 2 gun pastadan zehırlendım mıde bulantısından hıc oturamadım hep uzandım gelemedım cok ama bu hafta telafı ederım :) Sızler nasılsınız ben yokkken olmadı bı aksılık ıns :)

aaaaaaa :(((( çok geçmiş olsun tatlım puff çok üzüldüm canım benim iyisin şimdi demi..Yok yok bir sıkıntı olmadı..

Back
X