Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın gençler. çok hastayım çoooook =((((( sıkı besleniyorum mecburen inanın yiyorum ama çorba sebze yemekleri meyve yiyorum. ıhlamur içiyorum.
doktora gidemedim iş yüzünden. göğsüm hırıl hırıl ve ağrıyor. yara içinde oldu yüzüm ağzım =((:43: sporda yapamıyorum. bu sene sık sık hasta oluyorum eskiden hiç böyle olmazdı.

slm:3:

menüm:56:

2011-11-11 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] fındık (1 adet) 10 adet 90
[2] Yürümek (Asfalt) 15 dak 94.8
[3] Ev Temizlemek 45 dak 37.3275

[4] biskolata starz 0.10 100 gr 44.6
[5] Marul Salata 0.50 PORSİYON 46.5
[6] Ton Balıklı Spagetti 0.25 PORSİYON 57.5
[7] Zeytinyağlı Pırasa 0.30 PORSİYON 67.5
[8] Ayva Tatlısı 0.50 PORSİYON 115
[9] Grissini (kepekli) 3 ÇUBUK(6.2GR) 77.04
[10] Elma 1 ADET 60
[11] Poğaça (sade) 1 ADET 180
[12] Dana kavurma 0.50 porsiyon 205
[13] Ekmek 3 DİLİM 195

bol suu

Toplam : 1006.0125 kal.

semacım merhaba. sen kalori hesabıyla diyet yapıyorsun sanırım. ne güzel, ben hesaplayamam bu şekilde valla =)

good morning.................

good morning tatlım :16:

Ben içiyorum Allah korusun canım..Adam maden suyu da içiyormuş hepsi ağır gelmiştir bence ben karıştırmıyorum sadece sabahları ki yeni başladım bırakmıştım 1 yemek kaşığı elma sirkesi bir tatlı kaşığı bal sıcak suya karıştırıp içiyorum..Herşeyin fazlası zarar..

aynen öyle prenses herşeyin fazlası zarar...

günaydın gençler. çok hastayım çoooook =((((( sıkı besleniyorum mecburen inanın yiyorum ama çorba sebze yemekleri meyve yiyorum. ıhlamur içiyorum.
doktora gidemedim iş yüzünden. göğsüm hırıl hırıl ve ağrıyor. yara içinde oldu yüzüm ağzım =((:43: sporda yapamıyorum. bu sene sık sık hasta oluyorum eskiden hiç böyle olmazdı.

semacım merhaba. sen kalori hesabıyla diyet yapıyorsun sanırım. ne güzel, ben hesaplayamam bu şekilde valla =)

good morning tatlım :16:

aynen öyle prenses herşeyin fazlası zarar...

lionesse çok üzüldüm yaa
havalarda soguk zaten dikkat et kendine..
ilaç kullanmıyosan zor iyileşirsin
bi antibiyotik sabah akşam içsen iyi olursun..
iş var deme akşam çıkışta acile git olmazsa ilaç al iç bak sıcak battaniye altında terle..
sıcak çorba iç bol bol.. limonlu..
geçmiş olsun inşallah iyi olursun canım benimm:38:

selam arkadaşlar....uzun zaman oldu girmeyeli..araya bayram girince motivasyonum sıfıır:( ve kilom artılarda..ama toparlıycam..bayram bayarm dekrn bayramı da geçirdim..geçen bayrama göre üzerimde 3 kg bir kayıp var ama her gören çok zayıflamışsın dedi:))

LİONESSE cim canımj geçmiş olsun..ılık suya bal ve limon karışımı yap cnm...ben de hasta olucamktım vücudum çok direndi ama bebeğim oldugu için sık sık bu karışımı içip atlattımn

LİONESSE cim canımj geçmiş olsun..ılık suya bal ve limon karışımı yap cnm...ben de hasta olucamktım vücudum çok direndi ama bebeğim oldugu için sık sık bu karışımı içip atlattımn

çok sağol nurkelebekcim peki dediğini yaparım bu gün ballı falan =)

lionesse çok üzüldüm yaa
havalarda soguk zaten dikkat et kendine..
ilaç kullanmıyosan zor iyileşirsin
bi antibiyotik sabah akşam içsen iyi olursun..
iş var deme akşam çıkışta acile git olmazsa ilaç al iç bak sıcak battaniye altında terle..
sıcak çorba iç bol bol.. limonlu..
geçmiş olsun inşallah iyi olursun canım benimm:38:

ilaç sevmiyorum eddacım kullanmak istemiyorum. broksin diye bir şrup aldım işe yaramadı. annem portakal suyu sıkıyor ve ıhlamur yapıyor bana bol limonlu falan idare etmeye çalışıyorum ama bu kez fena üşütmüşüm kızlar. ciddi söylüyorum vitaminsiz kalmışım ben. acilde bakıyorlar mı öyle ya ben hep çekiniyorum annem de aciel gidelim dedi dün.. olmazsa bu akşam giderim artık ya. teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :54:

günaydın kızlarrr ....

guzel bır cumartesı olsun herkese :)

Günaydıııınnn....

Eweeett güpgüzel olsuun.... Bişi itiraf ediim dün 64.6 çıktım oha çüşşş dedim kendime bu gün 64.2 artık dikkat edicem. bu sene zayıflıcam. seneye deniz :52::52::52:

selam kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ben geldim .sizi çok özledim .gezdim kilo aldım geldim adıyaman adana ankara yapıp istanbula bugün geldim eşim çok yorulmuş şimdi uyudu bende size selam verim dedim

selam kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ben geldim .sizi çok özledim .gezdim kilo aldım geldim adıyaman adana ankara yapıp istanbula bugün geldim eşim çok yorulmuş şimdi uyudu bende size selam verim dedim

hosgeldiiin :32: korkma herkes kilo aldi canim yalniz degilsin :27::27:
bu hafta yine basliyoruz maratona haydi bakalim
gerci ben bayram modundan henuz cikamadim ya neyse :39::125::131:
:84:

Selam kizlar,
Bugun esimle yuruyuse gittik cok guzeldi, dag tepe gezdik yemyesil ve harikaydi hava da cok guzeldi bugun.. 2 saate yakin yuruduk cok hosuma gitti yorulduk biraz ama degdi yani. Bugun diyete de cok dikkat ettim. Umarim boyle gider artik kizlar sisman olmak istemiyorum artik fotograf cektik birkac tane kendimi gorunce nefret ettim resmen ben bu hale nasil geldim diye. Gerci iyi de oldu, guzel motivasyon oldu bana. Bu gazla butun hafta dikkat ederim artik. Su fotograflarindan birinin de ciktisini alip buzdolabina yapistirmayi planliyorum. Kesinlikle ise yarayacagina eminim.. Adim gibi eminim hem de.

Iste bu da sisman Fulya, hatta bu 6 kiloya yakin vermis halim... :43: hic bu hallerimin resmini koymazdim ama artik koyuyorum kizlar herkes gorsun durumun ne kadar vahim oldugunu. Umarim kilo verince de zayif halimi koyar yanyana karsilastiririm ben de gururla derim bu haldeydim simdi boyle oldum diye. Daha cok istedigim birsey de yok zaten :43::43:

Günaydın 9. takım çıtırları :)

Yorucu bı hafta sonundan sonra yine iş başı...Umarım herkes hafta sonunu ıyı degerlendırmıstır.Degılse bu hafta sıkı bır takıp ve baskı soz konusu olacak :)

Bu hafta ve sonrasında herkesı topıkte gormek ıstıyorum ve gunluk menulerınızı topıge gırer gırmez ılk msj olarak yayınlamanızı ıstıyorum...Bıttı artık tatıl sılkelenın ve kendınıze gelınnnn :kkk:

gunaydinlar :23:
menumu acikliyorum
sabah: tam tahilli kahvaltilik gevrek, soya sutu, biraz protein tozu takviye, ustune dilimli bir kucuk muz
ara: 1 mandalina
ogle: weightwatchers mercimek corbasi, 2 dilim kepekli ekmek
ara: 1 elma
aksam: henuz bilmiyorum ama bir sebze yemegi olacagi kesin

valla dün misafirim vardı hiç yazmayayım menüyü yoksa kaptan beni kovar :37: ama ekmek yemedim sadece kahvaltı da yedim eşim evde olduğu için pazar kahvaltıları ohhh mis misssssss =D

Selam milleeett....

Murshçum sıkı yönetim ilan etmişsin. Ben uyarım valla.....

Bu gün çok abuk yeme düzenim devam ediyor kahvaltı yapmadım.

Bu saat oldu 1 barda nescafe bir paket hoşbeş gofret yedim...

Şimdide yeşil çay içiyorum sonrası Allah kerim....

$Resim 080.webp

Öğle yemeğim kendi elleriöle hazırladığım Salata

Back
X