• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam kızlarr anca gelebildim kusuruma bakmayın :(
kaç gündür sabah 7 de kalkıyorum 8 buçuk iş başı akşam 8 buçuk gibi de eve geliyodum aradaki zaman diliminde de hep ayaktaydım :( canım çıktı iş dolayısıyla umduğumu değil bulduğumu yedim malesef çok kötü oldu :( bide bugün üstüne regl oldum şiştim, kan şekerim de yerlerde deli gibi tatlı çekiyo canım aburcuburu kaçırdım resmen :( fenalardayım:ssz:

canım tarçınlı süt yada yoğurt ye aralada şeker krizlerin biter:34: ben bi markanın elmalı tarçınlı diet bisküvisinden 2 tane yiyordum oda iyiydi.. şimdi yok artık tatlı krizleri çok şükür

Ben çok da kötü bulmadım.

:s

canım benim fazla kilo olmadığı için bu şekilde kilo veremiyorum ki zaten çok zor veriyordum...burda bu kadar az kilo fazlasıyla bu kadar zaman sürünen bi ben varım...yani benim için bu listeler çok kötü... ve kilo almışım bu hafta maalesef.. yarına sabitte çıkmaya çalışıcam 1 günde ne yapılabilirse bakalım..

Günaydın kızlar

1,5 gündür evdeydim evdede internet olmadığı için maalesef şimdi girebiliyorum.Evdeyken daha çok yiyorum maalesef :((((

Sabah ki menüm

Yarım domates

Yarım salatalık

yumurta

canım tarçınlı süt yada yoğurt ye aralada şeker krizlerin biter:34: ben bi markanın elmalı tarçınlı diet bisküvisinden 2 tane yiyordum oda iyiydi.. şimdi yok artık tatlı krizleri çok şükür

Tarçınlı süt olayı işe yarıyor mu hakikaten? Yememeye çalışıyorum,ama canım sürekli tatlı istiyor; zor dayanıyorum. :(

canım benim fazla kilo olmadığı için bu şekilde kilo veremiyorum ki zaten çok zor veriyordum...burda bu kadar az kilo fazlasıyla bu kadar zaman sürünen bi ben varım...yani benim için bu listeler çok kötü... ve kilo almışım bu hafta maalesef.. yarına sabitte çıkmaya çalışıcam 1 günde ne yapılabilirse bakalım..

Ben yine de listeni normal buldum canım ya. Kalori hesabından çok hoşlanmam ama günlük alman gereken kaloriyi aşmamıştır bence dün yediklerin. Sporu mu arttırsan acaba?

Günaydın kızlar

1,5 gündür evdeydim evdede internet olmadığı için maalesef şimdi girebiliyorum.Evdeyken daha çok yiyorum maalesef :((((

Sabah ki menüm

Yarım domates

Yarım salatalık

yumurta

Şimdi yemekten geldim kızlar

1 kase yıgurtla müsli yedim

1 kase yayla çorbası

1 elma

Bu saate kadar gayet iyi gitmişsin, akşama da kaçamak olmazsa süper :)

Günaydın kızlar

Sabah ki menüm

Yarım domates

Yarım salatalık

yumurta
canım dikkat et bu hafta kimse artı çıkmamalı :20::20::20: bolbol spor yap .......

evet kızlar sizlere bişey sormak istiyorum .......
ben bikaç defa form zayıflatıcı çaydan içiyorum .....fakat sorun şuki her içtigimde içimde bişey bırakmıyor hopppppp dogru lavaboya :1:bundan şikayetçimiyim diye sorarsanız tabikide hayır
ama öyle olunca çok aç hissediyorum kendimi her ne görüyorsam canım çekiyo dünde malesef karşı koyamadım ve yemiştim...
şimdi sizce çaya devam edimmi yoksa bırakimmi fikirlerinizi bekliyorummm.............

canım dikkat et bu hafta kimse artı çıkmamalı :20::20::20: bolbol spor yap .......

şu an ki duruma göre artı çıkmayacağım ama bari 1 kg ekside çıkayım diye dua etmelerdeyim =) takım olarak bu hafta daha iyi olacağız bence. belki dereceyede gireriz =)

Umarım kilo vermişimdir. Kendimi tutup tartılmadım çok heycanlıyım :D

ben bikaç defa form zayıflatıcı çaydan içiyorum .....fakat sorun şuki her içtigimde içimde bişey bırakmıyor hopppppp dogru lavaboya :1:bundan şikayetçimiyim diye sorarsanız tabikide hayır
ama öyle olunca çok aç hissediyorum kendimi her ne görüyorsam canım çekiyo dünde malesef karşı koyamadım ve yemiştim...
şimdi sizce çaya devam edimmi yoksa bırakimmi fikirlerinizi bekliyorummm.............

Kullandığın form çayının içeriğini yazabilir misin buse abla? Ona göre yorum yapacağım. :ssz:

***9.Takım 333.Etap***

betul77 (68,1/0/%0)
merili (62,2/0 / %0)
buse8(87,7/0/0/%0 )
servey(73,4/ 0/0 /%0)
zayiflicim(87,9
/0 /0/%0)
cekum(94,2/0/0 /%0)
ddanes
(57,6/0/ 0/%0 ) 328.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 5 e bölündü
ilkay80(94/0/0/%0) yeni ye hedef kilo 75 kilosu ikiye bölündü

Son düzenleme:
menümü yazayım..
sabah...salatalık domates
2 yumurta 2 dilim ekmek tam bugday
yeşil çay
ara..
2 kayısı 1 elma
form çay
akşam ... sözümde durdum
:1: salata ve 2 kaşık kabak yedim yanında 1 kase yogurtla yarından çok umutluyumm :72:

bende bugünkü menümü yazayım
şekersiz nescafe
kahvaltı peynir 5 zeytin domates maydonoz tere 2 dilim ekmek
maydonozlu limonlu form çayı
öğlen 1 kase bamya, yogurt yarım dilim ekmek
ikindi 2 kupa çay yarım ıspanaklı börek
akşama yemedim 1 maden suyu

2,5 litre su 20 dk eliptik 40 dk yürüyüş

menümü yazayım..
sabah...salatalık domates
2 yumurta 2 dilim ekmek tam bugday
yeşil çay
ara..
2 kayısı 1 elma
form çay
akşam ... sözümde durdum
:1: salata ve 2 kaşık kabak yedim yanında 1 kase yogurtla yarından çok umutluyumm :72:

bende çok umutluyum çok az yemişsin sen inşallah diger arkadaşlarda ekside olur gelsin birincilik:52:

canım bağırsaklarının çalışması bir çok şeye işaret aslında.

1. çayı kullanmanda muhtemelen daha ilk haftalarındasın ve hemen bünyen bağırsakların aracılığıyla tepki veriyor.

2. ya çok ama çok posalı besinler yiyorsun.

3. ya da gerçekten yiyorsun ki bünyen dışarı atacak besin buluyor =)))

zamanla bünyenin böyle tepki vermeyeceği kesin, bir süre sonra böyle bir şey olmayacak. ben senin yerinde olsam kabızlık çektiğim dönemde kullanırım sadece ki tembellik olmasın diye. her ne kadar bitki doğal desekte oluyor çünkü. sonra bu tür şeyleri bıraktığımızda daha kötü oluyor, çünkü ittirici güç ortadan kalkıyor. bundan dolayı ben su harici sıvı almıyorum (evet çay kahve ve türevleri de dahil buna, çok nadir light kola yada ayran içiyorum ama nadir).

ayrıca canım miden boşalmıyor ki sadece bağırsakların boşalıyor. bence kendini aç hissetmen tamamen psikolojik. çünkü insan vücudu yediğini 3 gün sonra vücuttan atarmış.

istersen kutuyu bitir hem sanada detoks gibi birşey olur, içinde ki kötülüklerden kurtulursun. yok olmaz kilo alırım bu beslenmeyle diyorsan bırak gitsin =)

Back
X