• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba aysesu takımımıza hoşgeldinnn :)

Takım kaptanımız Buse Abla, ayrıntılı bilgileri o verecektir. Ama genel olarak günlük menü paylaşımı, birbirimize destek, yüksek motivasyon temel amacımız. Bu sayede herkes hedeflediği kiloya ulaşacak inşallah. :)

Kendinden bahseder misin biraz? Yaşın,boyun,kilo alma hikayen,hedefin vs.

öncelikle hoş geldin canım arkadaş anlatmış zaten burada burada birbirimize destek olarak hergün ne yedigimizi ve spor aktivitemizi yazarak destek oluyoruz her perşembe kilo bildirimi yapıyoruz kim kaç kilo verdei yarış yapıyoruz ilk sayfamızı oku anlarsın canım kendinden bahsedermisin biraz ...

15 gün yapıp 1 hafta ara verilmesi yazıyodu sonra tekrar 15 daha yapabilirsin ama 6 ay ara vermen lazımmış sonrasında... abartmamak lazımmış her faydalı şeyin dozu aşıldıgında zararları var ...o şekilde düşününce mantıklı geliyo ..

* Her üye kendi kilo bildirimini perşembe günü en geç 12:00 kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür..mazereti olan cuma günü en geç 12:00 kadar bildirim yapmak zorundadır.....

* Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

>>> 1.sarı kart,2.sarı kart ve kırmızı kart ile diskalifiye...

sarı kartların silinmesi>>> bu konuda sarı kart silinmez...

* Her üye haftada en az 30 mesaj yazmak zorundadır. Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere bu kuralı ihlal eden takımdan uzaklaştırılır..mesajlarınızı numaralandırınız...

sarı kartların silinmesi>>> bu konuda sarı kart silinmez...!özel durumlar kaptanın insifiyatinde...!

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile sayısını bildirmekle yükümlüdür..

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre,aynı gün içerisinde ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

* 3 Hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır...

sarı kartların silinmesi>>> genel bireyselde ilk 3 dereceye girenlerin sarı kartları silinir.her kilo verdiği hafta,bir önceki sarı kartı silinir...!

* yeni üyenin deneme süresi 2 haftadır,yeterli paylaşım ve takıma uyum sağladığı kanaatine varılınca listeye dahil edilir.

*her üye haftalık hedef belirlemeli ve hedefine ulaşmalıdır...%30 performans uygulamasında takımımızın ceza almaması için bu gerekli ve zorunludur...

YARIŞMACININ VERDİĞİ/ALDIĞI KİLONUN YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82

TAKIM YÜZDESİ HESAPLAMAK

yüzdeleri toplanarak, kişi sayısına bölünüyor...

ewet arkadaş anladım kaptanmışsınız galiba zamanla dahada bana takıldığım yerde yardım ederseniz sevinirim.şu yüzde hesabınıda yaparım inşallah
ben ayse 26 yaşındayım 9 yıldır evliyim 2 çocuğum var kızım okula gidiyor oğlum 2 yaşında kilom pek yoktu doğumdan sonra da kilom yoktu ama 6 aydır kadın hastalığından operasyon geçirdim ilaçlar stres 8 kilo kadar kilo aldım 57 kiloydum 55 olsam çok güzel olacak 169 boyum var .Aynı zaman da önlisans okuyorum bu yüzden spora ayıracak pek vaktim olmuyo hareketlerimi artırmaya çalışıyorum bu kadar

arkadaşlar yemek hazırlamam lazım menümü yazıyım yatmadan yine okurum inşallah kızımın ödevleride var yardım edeceğim.
bugün tartıldım 65 kiloyum inşallah 55 olurum
sabah yediklerim:2 haşlama yumurta ,biraz peynir,şekersiz çay
ara:kuru kayısı,süt
öğle:1 kepçe susuz ve az yağlı kuru fasulye,salata
ara:kahveşekersiz,2 tane kepekli bisküvi
akşam:ızgara tavuk,yoğurt,salata
su 2 lt içtim yeşil çay aldım akşam limonlu yapacağım iyi geliyormuş öyle okudum faydasını görürürm inşallah

ewet arkadaş anladım kaptanmışsınız galiba zamanla dahada bana takıldığım yerde yardım ederseniz sevinirim.şu yüzde hesabınıda yaparım inşallah
ben ayse 26 yaşındayım 9 yıldır evliyim 2 çocuğum var kızım okula gidiyor oğlum 2 yaşında kilom pek yoktu doğumdan sonra da kilom yoktu ama 6 aydır kadın hastalığından operasyon geçirdim ilaçlar stres 8 kilo kadar kilo aldım 57 kiloydum 55 olsam çok güzel olacak 169 boyum var .Aynı zaman da önlisans okuyorum bu yüzden spora ayıracak pek vaktim olmuyo hareketlerimi artırmaya çalışıyorum bu kadar
tabiki canım ne demek yardım ederiz takıldıgın yerlerde ....benimde 3 çocugum var ev hanımıyım ve 31 yaşındayım ..emin olki buraya yazacaksın diye yediklerine dahada dikkat edeceksin....
arkadaşlar yemek hazırlamam lazım menümü yazıyım yatmadan yine okurum inşallah kızımın ödevleride var yardım edeceğim.
su 2 lt içtim yeşil çay aldım akşam limonlu yapacağım iyi geliyormuş öyle okudum faydasını görürürm inşallah
güzel birgn olmuş bende yeşil çay içenlerdenim faydasını göreceginden eminim:34:spor yapamıyorsan şunu tavsiye edebilirim günde aralıklarla 100 ip atlamayla başlaya bilirsin....

kızlarr tv izliyorum
zahideyle yetiş hayata diye bir programda adamın biri 200 kilo vermiş bakın derimm ...benn çok merak ettimm valla
:1:

Kızlar Öğlen Menümü yazayı unutmuşum

Şimdi aklıma geldi

3 tavuk butu

müslili yogurt

akşam 4 gibi bir elma

Akşam umarım kaçamak yapmam

merili cekum nerdesiniz yaa bi sorununuz yoktur umarımm :ssz:

hakikaten, özellikle cekum nerelerde? hiç aksatmazdı burayı.

Umarım hedeflediğin kiloya bir an önce ulaşırsın..

Dengeli bir menü olmuş,beğendim. :)

kızlarr tv izliyorum
zahideyle yetiş hayata diye bir programda adamın biri 200 kilo vermiş bakın derimm ...benn çok merak ettimm valla
:1:

Ben izledim. Biz burda 10 kiloyu nasıl vericez diye dert edinip pes ederken adam 200 kiloyu vermiş,hayran oldum ,maşallah. :nazar:

Şimdi aklıma geldi

3 tavuk butu

müslili yogurt

akşam 4 gibi bir elma

-------

Bugünkü menüm;

Sabah (10 a doğru) ; 1/2 domates+3 zeytin+çok az peynir+3 çatal sucuklu yumurta+ 3 dilim çavdar+2 kupa siyah çay

Ara (14.10) ; Sade Türk Kahvesi

Öğlen (15.00) ; 4 tavuk kanadı+pişmiş soğan+3 biber+yoğurt

Ara (15.45) ; 1 kuru incir+1 kuru kayısı+2 badem+1 fındık+yarım ceviz

Akşam (18.00) ; 5 tane köfte (fırın) + 6 kaşık makarna+ bol salata +yoğurt

Ara (19.00) ; Siyah çay

2,5 litreye yakın su

Son düzenleme:
Aaa sporumu yazmayı nasıl unuturum, azimle yaptım bugün. :8:

30 dakika hızlı tempoda yürüyüş
Egzersiz olarak;

Dambıl yan
Bar Twist
Bar Eğilme
Dambıl Curl
Squat
Makas

Herbiri 3x20'lik setler halinde

Ben izledim. Biz burda 10 kiloyu nasıl vericez diye dert edinip pes ederken adam 200 kiloyu vermiş,hayran oldum ,maşallah. :nazar:

aynen bende hayram kaldım ...ama şu dikkatimi çekti adam acı biberi soframdan eksik etmedim dedi.. ben de öyle yapyorum her yedigim yemege yanında biber yoksa bile pul biber atıyorum acıyıda çok seviyorum zaten bunu ögrendigim iyi oldu...
-------[/QUOTE]

Bugünkü menüm;

Sabah (10 a doğru) ; 1/2 domates+3 zeytin+çok az peynir+3 çatal sucuklu yumurta+ 3 dilim çavdar+2 kupa siyah çay

Ara (19.00) ; Siyah çay

2,5 litreye yakın su
benim menümde makarna 2 haftada bir oluyor sende yavaş yavaş azalt canım senle kilolarımız bir sayıllır hadi bakalım yıl başına kadar kim en çok kilo vercek :52:

Egzersiz olarak;

Dambıl yan
Bar Twist
Bar Eğilme
Dambıl Curl
Squat
Makas

çooooooooooooook tebriklerrr :46::46:

Son düzenleme:
guzeller 200 kilo verenle bizim vermemizi kıyaslarsak bence onun vermesı daha kolay:27:
biz mankenız yaa yag oranımız ne onun yanında:emir_bebek:

menum geliyor manken adayları
sabah kepekte peynırli tost 5zeytın sutlu nescafe
ara muz kucuk elma mandalin
oglen 1/4 sımıt dalyan kofte ayran ara yogurt 5badem
aksam yarım kase nohutlu tarhana,hindi gogsu salata soda
sutlu nescafe
gun boyu 3bardak yesılcay
nasıl ıyı donmus muyum
oglen kadayıf vardı yemedımm

bu arada tabiki ben vercem gaz grup arkadaslarıma motıvasyonum bıttı baktım herkes goctu tamam hızlıca gerı toparlanıyoruz
yeni gelen arkadaslara da hoşgeldınız dıyorum
kendimi tanıtayım 9.grubun motıve kocu, eski tatlı canavarı,yeni saglıklı yasam magduru:25:
sımdıden basarılar dılerımmm

busecim bu ne coşku arkadasım yuru be kım tutar seniii yen beni arkadasımm feda olsun sana artık gerıye dogru sayıyorum ben sayılı gun cabuk gecerrrrr kusura bakmayın ama yılbasında bu iş bıterrrr:53:

tabiki canım ne demek yardım ederiz takıldıgın yerlerde ....benimde 3 çocugum var ev hanımıyım ve 31 yaşındayım ..emin olki buraya yazacaksın diye yediklerine dahada dikkat edeceksin....

güzel birgn olmuş bende yeşil çay içenlerdenim faydasını göreceginden eminim:34:spor yapamıyorsan şunu tavsiye edebilirim günde aralıklarla 100 ip atlamayla başlaya bilirsin....

saol canım tanıştığıma memnun oldum

Şimdi aklıma geldi

3 tavuk butu

müslili yogurt

akşam 4 gibi bir elma

ne güzel menü afiyet olsun

Bugünkü menüm;

Ara (19.00) ; Siyah çay

2,5 litreye yakın su
makarna serbest mi diyette ben epey araştırdım hele akşam yenecek birşey değilmiş

Egzersiz olarak;

Dambıl yan
Bar Twist
Bar Eğilme
Dambıl Curl
Squat
Makas

spor harika olmuş

sutlu nescafe
nasıl ıyı donmus muyum
ilk günden eleştiriyo gibi ama 3 tane meyva çok değil mi?diğer yediklerinde afiyet olsun
servey
bu arada tabiki ben vercem gaz grup arkadaslarıma motıvasyonum bıttı baktım herkes goctu tamam hızlıca gerı toparlanıyoruz
kendimi tanıtayım 9.grubun motıve kocu, eski tatlı canavarı,yeni saglıklı yasam magduru:25:
memnun oldum

busecim bu ne coşku arkadasım yuru be kım tutar seniii yen beni arkadasımm feda olsun sana artık gerıye dogru sayıyorum ben sayılı gun cabuk gecerrrrr kusura bakmayın ama yılbasında bu iş bıterrrr:53:
inşallah hep beraber bitiririz

guzeller 200 kilo verenle bizim vermemizi kıyaslarsak bence onun vermesı daha kolay:27:
biz mankenız yaa yag oranımız ne onun yanında:emir_bebek:
evet öylede 200 kilo dile kolay geliyo biz burda 20 kilo vercez neki degilmii
sutlu nescafe
nasıl ıyı donmus muyum
gayet başarılı ama meyve bencede fazla olmuş ....
valla ben hiiiiiiççççççç bırakmaya niyetim yok tatlım tickerime bak sonunda hazine varr..ona ulaşmalıyımmm:27::27:

inşallah canım hadi görüm seniii ....yılbaşına ne kaldıki demi ama :1:

Back
X