• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

şimdi yatacağım ama cevaplarınızı yarın okuyacağım
dukan diyeti yada karatay diyeti yapan var mı
önerir misiniz yoksa zararlı mı buluyorsunuz
canım ben yarı karataycıyımm ..yarı diyorum çünkü bir diyet degil yaşam biçimi oldugu için haftada bir kaçamak yapıyorum ceviz pek tüketmiyorum karatay hocamız mutlaka tüketilmesi gerektigini söylüyor..bu yüzden yarı karatay diyorum ekmegimi minumuma indirdim
makarna pilav yemiyorum çok canım çekerse haftada bir gün az miktarda yiyorum...
dukan diyetini tavsiye etmem ben 5 gün atak yaptım pişman oldum karın agrısı yapıyo ..meyve yasak şeker yasak karbonhidrat yasak
kaçamak şansında yok tabi eger ben yaparım kaçamak yapmam diyorsan o başka .....benimm bildiklerim bu kadar ..
:34:

aynen bende hayram kaldım ...ama şu dikkatimi çekti adam acı biberi soframdan eksik etmedim dedi.. ben de öyle yapyorum her yedigim yemege yanında biber yoksa bile pul biber atıyorum acıyıda çok seviyorum zaten bunu ögrendigim iyi oldu...
-------
hahah sorma adam öyle dedi ya, ben akşam yemeğime pul biberi boca ettim resmen :DD

benim menümde makarna 2 haftada bir oluyor sende yavaş yavaş azalt canım senle kilolarımız bir sayıllır hadi bakalım yıl başına kadar kim en çok kilo vercek :52:

[/QUOTE]

Canım, benim o tarz bir düzenim yok. Annem ne pişirirse abartmadan yemek istiyorum. O sebeple 2 haftada bir yemem belki ama her yediğimde miktarı yavaş yavaş azaltabilirim. :)

Tabi kiii ben vereceğimmmmm:35:

guzeller 200 kilo verenle bizim vermemizi kıyaslarsak bence onun vermesı daha kolay:27:
biz mankenız yaa yag oranımız ne onun yanında:emir_bebek:

ahahaha o açıdan bakınca pek tabii mankeniz :DD

menum geliyor manken adayları
sabah kepekte peynırli tost 5zeytın sutlu nescafe
ara muz kucuk elma mandalin
oglen 1/4 sımıt dalyan kofte ayran ara yogurt 5badem
aksam yarım kase nohutlu tarhana,hindi gogsu salata soda
sutlu nescafe
gun boyu 3bardak yesılcay
nasıl ıyı donmus muyum
oglen kadayıf vardı yemedımm

Genel olarak beğendim. :) Yalnız tek ara öğünde hem muz hem elma hem mandalin fazla gibi..

bu arada tabiki ben vercem gaz grup arkadaslarıma motıvasyonum bıttı baktım herkes goctu tamam hızlıca gerı toparlanıyoruz
yeni gelen arkadaslara da hoşgeldınız dıyorum
kendimi tanıtayım 9.grubun motıve kocu, eski tatlı canavarı,yeni saglıklı yasam magduru:25:
sımdıden basarılar dılerımmm

busecim bu ne coşku arkadasım yuru be kım tutar seniii yen beni arkadasımm feda olsun sana artık gerıye dogru sayıyorum ben sayılı gun cabuk gecerrrrr kusura bakmayın ama yılbasında bu iş bıterrrr:53:

hahahaha hakkaten yaa gaza ihtiyacımız var serveyyy! Motive koçumuzsun. :1:Gerçi son zamanlarda kaptanımızın da bu konudaki performansı yadsınamaz . :23:

makarna serbest mi diyette ben epey araştırdım hele akşam yenecek birşey değilmiş

ben özel bir diyet yapmıyorum canım, dolayısıyla bende yasak veya serbest yok. Sadece tatlıkolik hallerimi düzene sokmaya ve obur gibi değil de insan gibi yemeye çalışıyorum.(henüz çok başaramadım gerçi ama başaracağım) :8:

şimdi yatacağım ama cevaplarınızı yarın okuyacağım
dukan diyeti yada karatay diyeti yapan var mı
önerir misiniz yoksa zararlı mı buluyorsunuz

Dukanı değil karatayı öneriyorum, imkanın varsa kitabını alıp okumanı tavsiye ederim. :)

menüm ü yazayım
sabah
2 dilim tb ekmek
salatalık
domates
1 haş yumurta
2 köz biber
yeşil çay

ara 2 kayısı yeşil çay
1 portakal
akşam
1 küçük kase mercimek çorba
patlıcan yogurtlu ,salata
yeşil çay
spor ..2 mil leslie
30 dk yürüyüş
su 2.5 ltre

menüm ü yazayım
sabah
2 dilim tb ekmek
salatalık
domates
1 haş yumurta
2 köz biber
yeşil çay

ara 2 kayısı yeşil çay
1 portakal
akşam
yeşil çay
spor ..2 mil leslie
30 dk yürüyüş
su 2.5 ltre

kapticim, sporuna rağmen az yemiyor musun? Bana az gibi geliyor. Ya da ben çok yemeğe alışkınım. :DD

Yurttaşlarım!!! Sevgili Romalılar!!!

Herkese Selamun Aleykümm =)

kızlar yukarıda kurallarımız yenilenmiştir ...fikirlere açıgım:ssz:

yeni kurallarımızı gördüm canım. ekstra durumlar harici bire bir uyacağımdan emin olaiblirsin.

merili cekum nerdesiniz yaa bi sorununuz yoktur umarımm :ssz:

cumartesi pazar yoktum canım haklısın. kız kardeşime gittim ve dehşet yoğun geçti orada zaman. maceralar ve maceralar... vuhuuu neler olmadı ki. velhasıl kelam kardeşle olan yoğunluktan mütevellit ve cep telefonundan şu sitenin mobil versiyonuna girmenin ettiüi işkencede eklenince... özür dilerim yahu. mazeretim var işte =(

hakikaten, özellikle cekum nerelerde? hiç aksatmazdı burayı

canım evimde olsam gerçekten aksatmazdım. hiç olmadı akşamları yatarken bi selam ediyorum. işte dediğim gibi kardeşimdeydim. birde bugün artık zeytin sıyırmalar başladı. spor salonu iki gün daha gidemeyeceğim yani ama bu zeytin olayı benim denen sporun ağzını yüzünü kıracağı için spor yönünden bir suçluluk hissetmiyorum. tek endişem son yemek saatimin ne zaman olacağı. ciddi efor isteyen bir iş olduğu için bu zeytin nasıl dengelenecek hiç bir fikrim yok. korkuyorum.

akşam teyzemin pc sinde o en tombik hallerimi gördüm. şu 20 küsur kiloyu vermeden önceki halimi. nasıl utandım anlatamam. içim ezildi ya. nasıl ben o kötülüğü yaptım kendime nasıl... içim hala acıyor hatırladıkça. ah ne fenalık ediyorum ben kendime... ne fenalık... daha güzellerini göreceğim inşallah buraya kadar gelmişim hazır.

fakat bazı endişelerim var. e tabii ki yardımınızada ihtiyacım. sayıyorum hazırlanın.

1. salı ve çarşamba günü zeytinde olacağım. yemek olayı beni endişelendiriyor. bari bişiyler tavsiye edinde çarşamba günümü kurtarayım.

2. önümüzdeki pazartesi dişçiye gideceğim üniversite hastanesinde. demişim ki kendi kendime kızım bedenin değişiyor tam değiş. tüm sağlık kontrollerinden geç. dişte dahil bunlara malum. üniversite hastanesine gittiğimde kardeşimde kalmam gerekecek ve bu bir kaç gün üst üste sürme ihtimali var. evden uzakta olacağım yine yani. buda beni korkutuyor. diyet yaparken kendimi en çok evde güvende hissediyorum.

3. işte sıra en çok beni korkutan kısıma geldi. dişçi haftasından sonraki hafta ise yani 18 kasım itibari ile 1 hafta istanbulda olacağım. evet istanbulda, kendi evimde kendi karasularımda... spor salonum yok, içki çok, baştan çıkaracak insan çok.

koccaman 3 hafta. ben bu 3 haftada normalde 4 kilo veririm be. işte sekteye uğramadan o 4 kiloyu vermeye devam etmeliyim. tatlıymış şekermiş onu yemem sorun yok. endişelendiğim şeyler spor yapamamak ve 4 ten sonra yemek yeme ihtimalim. ayrıntılı planlara gireceğim, tavsiyelere Allahına kadar açığım.

hadi bacılarım, yardım edin şu bacınıza da şişkoluktan terfi edeyim ideal kiloma.

Yurttaşlarım!!! Sevgili Romalılar!!!

Herkese Selamun Aleykümm =)

yeni kurallarımızı gördüm canım. ekstra durumlar harici bire bir uyacağımdan emin olaiblirsin.

cumartesi pazar yoktum canım haklısın. kız kardeşime gittim ve dehşet yoğun geçti orada zaman. maceralar ve maceralar... vuhuuu neler olmadı ki. velhasıl kelam kardeşle olan yoğunluktan mütevellit ve cep telefonundan şu sitenin mobil versiyonuna girmenin ettiüi işkencede eklenince... özür dilerim yahu. mazeretim var işte =(

canım evimde olsam gerçekten aksatmazdım. hiç olmadı akşamları yatarken bi selam ediyorum. işte dediğim gibi kardeşimdeydim. birde bugün artık zeytin sıyırmalar başladı. spor salonu iki gün daha gidemeyeceğim yani ama bu zeytin olayı benim denen sporun ağzını yüzünü kıracağı için spor yönünden bir suçluluk hissetmiyorum. tek endişem son yemek saatimin ne zaman olacağı. ciddi efor isteyen bir iş olduğu için bu zeytin nasıl dengelenecek hiç bir fikrim yok. korkuyorum.

akşam teyzemin pc sinde o en tombik hallerimi gördüm. şu 20 küsur kiloyu vermeden önceki halimi. nasıl utandım anlatamam. içim ezildi ya. nasıl ben o kötülüğü yaptım kendime nasıl... içim hala acıyor hatırladıkça. ah ne fenalık ediyorum ben kendime... ne fenalık... daha güzellerini göreceğim inşallah buraya kadar gelmişim hazır.

fakat bazı endişelerim var. e tabii ki yardımınızada ihtiyacım. sayıyorum hazırlanın.

1. salı ve çarşamba günü zeytinde olacağım. yemek olayı beni endişelendiriyor. bari bişiyler tavsiye edinde çarşamba günümü kurtarayım.

2. önümüzdeki pazartesi dişçiye gideceğim üniversite hastanesinde. demişim ki kendi kendime kızım bedenin değişiyor tam değiş. tüm sağlık kontrollerinden geç. dişte dahil bunlara malum. üniversite hastanesine gittiğimde kardeşimde kalmam gerekecek ve bu bir kaç gün üst üste sürme ihtimali var. evden uzakta olacağım yine yani. buda beni korkutuyor. diyet yaparken kendimi en çok evde güvende hissediyorum.

3. işte sıra en çok beni korkutan kısıma geldi. dişçi haftasından sonraki hafta ise yani 18 kasım itibari ile 1 hafta istanbulda olacağım. evet istanbulda, kendi evimde kendi karasularımda... spor salonum yok, içki çok, baştan çıkaracak insan çok.

koccaman 3 hafta. ben bu 3 haftada normalde 4 kilo veririm be. işte sekteye uğramadan o 4 kiloyu vermeye devam etmeliyim. tatlıymış şekermiş onu yemem sorun yok. endişelendiğim şeyler spor yapamamak ve 4 ten sonra yemek yeme ihtimalim. ayrıntılı planlara gireceğim, tavsiyelere Allahına kadar açığım.

hadi bacılarım, yardım edin şu bacınıza da şişkoluktan terfi edeyim ideal kiloma.
hoş geldin cancazım ... bende dedim nerelere kayboldu bu kız diye neyse bi daha merakta bırakma bizi olurmu..kardeşine gitmişsinn o duyduyu bilirim insan nasl rahat ve huzurlu hisseder kendini..
zeytin sıyırmamı oo süpermiş dedigin gibi sporun agzını yüzünü kırar çok efor gerektirir oiş..
sana şöyle tavsiyede buluna bilirim sen zaten 1 ögün yiyordunya hemde kalorili bu düzeni degiştirme fırsatı senin için ..
sabah güzel kahvaltını yap .ara meyva kuru yemiş yanında götür orda yersin akşam yemeginide yagsız ve ekmeksiz ye
belki bu senin için dönüm noktası olur ne dersin...
:34:akşam yemegini hafif yersen geç olsada sorun olmaz çünkü yeterince hareketli gün geçireceksin ama elinden geldigince erken yemeye çalışmak en iyisi...
bende eski resimlere bakınca ayyyy diyorum nasılmışım ben yaa ama pes yok fit olucaz hep birlikte...ben buna içten inanıyorum

arkadaşlar çok yoğun geçecek bir haftaya girmis bulunuyorum dün fazla giremedim özür...dünkü menümü yazayım
sabah peynir zeytin domates salatalık a avuc içi pide çay
ara türk kahvesi
öğleden sarimsakli yoğurtlu ev makarnası
iki mandalina
akşam tavuk salatası

2 litre su ancak içebildim
45 dk yürüyüş

arkadaşlar soğuk su içmeyi bırakmış bulunuyorum terli icince hasta oldum büyüklerimiz boşuna dememiş yani:)) ama şimdide gene çok içemiyorum:((

menüm ü yazayım
sabah
2 dilim tb ekmek
salatalık
domates
1 haş yumurta
2 köz biber
yeşil çay

ara 2 kayısı yeşil çay
1 portakal
akşam
yeşil çay
spor ..2 mil leslie
30 dk yürüyüş
su 2.5 ltre

busecim çok güzel gidiyorsun maşallah sanırım ben bu haftaki hedefime ulasamiycammm:((

kızlar hepinizi tebrik ediyorum tek tek okudum tel den girdigim icin beğenemiyorum hepinizin menüleri de çok güzel böyle devam ederiz inşaallah

Sabah ki menüm

2 adet yumurtayla yapılmış omlet

1 kiprit kutusu peynir

2 yeşil zeytin

1 bardak şekersiz çay

hoş geldin cancazım ... bende dedim nerelere kayboldu bu kız diye neyse bi daha merakta bırakma bizi olurmu..kardeşine gitmişsinn o duyduyu bilirim insan nasl rahat ve huzurlu hisseder kendini..
zeytin sıyırmamı oo süpermiş dedigin gibi sporun agzını yüzünü kırar çok efor gerektirir oiş..
sana şöyle tavsiyede buluna bilirim sen zaten 1 ögün yiyordunya hemde kalorili bu düzeni degiştirme fırsatı senin için ..
sabah güzel kahvaltını yap .ara meyva kuru yemiş yanında götür orda yersin akşam yemeginide yagsız ve ekmeksiz ye
belki bu senin için dönüm noktası olur ne dersin...
:34:akşam yemegini hafif yersen geç olsada sorun olmaz çünkü yeterince hareketli gün geçireceksin ama elinden geldigince erken yemeye çalışmak en iyisi...
bende eski resimlere bakınca ayyyy diyorum nasılmışım ben yaa ama pes yok fit olucaz hep birlikte...ben buna içten inanıyorum

bugün uyuyakalmışım ya. saat oldu 11:00 spora gideceğim şimdi. galiba +larda falanım, bilmliyorum ama dün akşam tarhana çorbası içtim ve son zamanlarda bağırsaklarımda bir tembellik yaşıyorum. bu iki durum beni endişelendiriyor. aman sabit çıkayım perşembe günü de artıda çıkmayayım yeterki. off nasıl uyuduysam sersem tavuk gibi olmuşum yahu.

arkadaşlar çok yoğun geçecek bir haftaya girmis bulunuyorum dün fazla giremedim özür...dünkü menümü yazayım
sabah peynir zeytin domates salatalık a avuc içi pide çay
ara türk kahvesi
öğleden sarimsakli yoğurtlu ev makarnası
iki mandalina
akşam tavuk salatası

2 litre su ancak içebildim
45 dk yürüyüş
güzel bir menü olmuş ...bende bu hafta yogunum malesef çocukların yazılıları başladı beraber ders çalışıyoruz işte:1:
arkadaşlar soğuk su içmeyi bırakmış bulunuyorum terli icince hasta oldum büyüklerimiz boşuna dememiş yani:)) ama şimdide gene çok içemiyorum:((
geçmiş olsun canım bencede içme zaten havalar sogudu dikkat etmek lazımm..
busecim çok güzel gidiyorsun maşallah sanırım ben bu haftaki hedefime ulasamiycammm:((
evet bende kendimden umutluyum ..sende umutsuzluga düşme ulaşırsın inşallah..
bugün uyuyakalmışım ya. saat oldu 11:00 spora gideceğim şimdi. galiba +larda falanım, bilmliyorum ama dün akşam tarhana çorbası içtim ve son zamanlarda bağırsaklarımda bir tembellik yaşıyorum. bu iki durum beni endişelendiriyor. aman sabit çıkayım perşembe günü de artıda çıkmayayım yeterki. off nasıl uyuduysam sersem tavuk gibi olmuşum yahu.
aman gülüm dikkat et kendine artı falan kafanda öyle olumsuz düşünceleri sil hemen bakimm :19:

Back
X