Yurttaşlarım!!! Sevgili Romalılar!!!
Herkese Selamun Aleykümm =)
kızlar yukarıda kurallarımız yenilenmiştir ...fikirlere açıgım
yeni kurallarımızı gördüm canım. ekstra durumlar harici bire bir uyacağımdan emin olaiblirsin.
merili cekum nerdesiniz yaa bi sorununuz yoktur umarımm
cumartesi pazar yoktum canım haklısın. kız kardeşime gittim ve dehşet yoğun geçti orada zaman. maceralar ve maceralar... vuhuuu neler olmadı ki. velhasıl kelam kardeşle olan yoğunluktan mütevellit ve cep telefonundan şu sitenin mobil versiyonuna girmenin ettiüi işkencede eklenince... özür dilerim yahu. mazeretim var işte =(
hakikaten, özellikle cekum nerelerde? hiç aksatmazdı burayı
canım evimde olsam gerçekten aksatmazdım. hiç olmadı akşamları yatarken bi selam ediyorum. işte dediğim gibi kardeşimdeydim. birde bugün artık zeytin sıyırmalar başladı. spor salonu iki gün daha gidemeyeceğim yani ama bu zeytin olayı benim denen sporun ağzını yüzünü kıracağı için spor yönünden bir suçluluk hissetmiyorum. tek endişem son yemek saatimin ne zaman olacağı. ciddi efor isteyen bir iş olduğu için bu zeytin nasıl dengelenecek hiç bir fikrim yok. korkuyorum.
akşam teyzemin pc sinde o en tombik hallerimi gördüm. şu 20 küsur kiloyu vermeden önceki halimi. nasıl utandım anlatamam. içim ezildi ya. nasıl ben o kötülüğü yaptım kendime nasıl... içim hala acıyor hatırladıkça. ah ne fenalık ediyorum ben kendime... ne fenalık... daha güzellerini göreceğim inşallah buraya kadar gelmişim hazır.
fakat bazı endişelerim var. e tabii ki yardımınızada ihtiyacım. sayıyorum hazırlanın.
1. salı ve çarşamba günü zeytinde olacağım. yemek olayı beni endişelendiriyor. bari bişiyler tavsiye edinde çarşamba günümü kurtarayım.
2. önümüzdeki pazartesi dişçiye gideceğim üniversite hastanesinde. demişim ki kendi kendime kızım bedenin değişiyor tam değiş. tüm sağlık kontrollerinden geç. dişte dahil bunlara malum. üniversite hastanesine gittiğimde kardeşimde kalmam gerekecek ve bu bir kaç gün üst üste sürme ihtimali var. evden uzakta olacağım yine yani. buda beni korkutuyor. diyet yaparken kendimi en çok evde güvende hissediyorum.
3. işte sıra en çok beni korkutan kısıma geldi. dişçi haftasından sonraki hafta ise yani 18 kasım itibari ile 1 hafta istanbulda olacağım. evet istanbulda, kendi evimde kendi karasularımda... spor salonum yok, içki çok, baştan çıkaracak insan çok.
koccaman 3 hafta. ben bu 3 haftada normalde 4 kilo veririm be. işte sekteye uğramadan o 4 kiloyu vermeye devam etmeliyim. tatlıymış şekermiş onu yemem sorun yok. endişelendiğim şeyler spor yapamamak ve 4 ten sonra yemek yeme ihtimalim. ayrıntılı planlara gireceğim, tavsiyelere Allahına kadar açığım.
hadi bacılarım, yardım edin şu bacınıza da şişkoluktan terfi edeyim ideal kiloma.