• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

teşekkürler kızlar :) akşama kadar masa başında kayıt yapınca yemek yemek de yasak oluyo haliyle ondan kaçırdım öğünleri :( inşallah bu hafta artıda çıkmam :(

olumsuzluga kapılma ...işin yoksa bugun hemen kalkıp bir yeşil çay demle iç sonra sauna eşofmanın varsa giyin spor yapmaya başla ter atınca ben en az 500 gr da olsa eksi çıkıyorum tavsiye ederimm:21::21::8:

guzeller 200 kilo verenle bizim vermemizi kıyaslarsak bence onun vermesı daha kolay:27:
biz mankenız yaa yag oranımız ne onun yanında:emir_bebek:

yaa ben bu konuda cidden zorlanıyorum.. hem kilom çok değil hem kilolar iyice yerleşmiş hem de etrafımdakiler neyin var zayıflicak neyin var diyolar deli oluyorum.. şuan sağlıklı olmak için zaten boy kilo oranım yerinde o yüzden vermek çok zor oluyo benim için yaa :ssz: ama ben 36 bedene düşüp (yada en azından yaklaşıp çünkü boyumu tekrar ölçtüm 1.73müş aşırı kilo verip de hortlak gibi de olmak istemiyorum :9:) bişey giydiğimde hiç bi gram fazlalığım olmasın istiyorum :( o yüzden de gıdım gıdım veriyorum :(

ewet arkadaş anladım kaptanmışsınız galiba zamanla dahada bana takıldığım yerde yardım ederseniz sevinirim.şu yüzde hesabınıda yaparım inşallah
ben ayse 26 yaşındayım 9 yıldır evliyim 2 çocuğum var kızım okula gidiyor oğlum 2 yaşında kilom pek yoktu doğumdan sonra da kilom yoktu ama 6 aydır kadın hastalığından operasyon geçirdim ilaçlar stres 8 kilo kadar kilo aldım 57 kiloydum 55 olsam çok güzel olacak 169 boyum var .Aynı zaman da önlisans okuyorum bu yüzden spora ayıracak pek vaktim olmuyo hareketlerimi artırmaya çalışıyorum bu kadar

sanırım kilo ve boy oranımız aynı canım herkes birbiriyle yarışıyo motive olmak için bizde seninle yarışırız :D ben de 1.73 boya şu an 62 kiloyum 55 - 57 olmak istiyorum :) senin kilon şuan kaç?

arkadaşlar soğuk su içmeyi bırakmış bulunuyorum terli icince hasta oldum büyüklerimiz boşuna dememiş yani:)) ama şimdide gene çok içemiyorum:((

çok geçmiş olsun canımmm aman dikkat et :)

bugün uyuyakalmışım ya. saat oldu 11:00 spora gideceğim şimdi. galiba +larda falanım, bilmliyorum ama dün akşam tarhana çorbası içtim ve son zamanlarda bağırsaklarımda bir tembellik yaşıyorum. bu iki durum beni endişelendiriyor. aman sabit çıkayım perşembe günü de artıda çıkmayayım yeterki. off nasıl uyuduysam sersem tavuk gibi olmuşum yahu.

aynen bende fenalardayım canım yaaa :/ inşallah + çıkmayız :(

canım bu serbest gün olayı biraz riskli bence... yerine diyetisyenlerin verdiği gibi serbest öğün yapsan daha iyi olur gibi geliyor bana.. haftada 2-3 öğün serbest olursan kilo vermeye devam edersin kendini de sıkmazsın çarşamba akşam öğünü ve cumartesi öğle gibi( dışarı çıkacaksındır mesela arkadaş ortamında kendini kasmazsın:34:)

serbest öğün olayı bana da mantıklı geldi.. çünkü bugün serbest diye ister istemez abartabilir insan :34:

evet bel ağrısı bursaya gelmişken büyük şehirde tamirata gireyim dedim:1::1: ya romatizma olabilirmiş bende onun tahlillerini yapıyoruz bir yandan asıl ozaman sorun olacak gibi... inşallah doktor yanılmıştır yoksa spor diyet nasıl olur ilaçlar kilo aldırırmı birsürü iş olacak bana..

amaannn çok geçmiş olsun canımmm.. romatizma olup olmadığını çok iyi araştır o hafife alıncak bi hastalık değil ve 20den fazla türü var hepsi de başka bi organını çürütüyo insanın.. bende de var yağmur önceleri çokkk deli ağrı yapar :( :(

olumsuzluga kapılma ...işin yoksa bugun hemen kalkıp bir yeşil çay demle iç sonra sauna eşofmanın varsa giyin spor yapmaya başla ter atınca ben en az 500 gr da olsa eksi çıkıyorum tavsiye ederimm:21::21::8:

sauna eşofmanım yok ama yeşil çay içip spor fikri çok mantıklı geldi :) bide temizlik yapcam şimdi yarın arkadaşım bende kalcakk.. gerçi ona kek poğaça vs yapcam amaaa yanına salata türü bişeyler yapıp kendimi onlarla oyaliim :( :(

kızlar bu arada yeni kararlar aldım onu da unutmadan söyliim..
bu günden itibaren pilatesime yeniden başlıyorum..
bide günde 3 kitre su içmeye gayret edicem.. geçenlerde bi haber okudum bi kadın sindirim sorunu çekiyomuş doktor 3 litre su iç demiş. kadın 1 ayda hem kilo vermiş hemde 10 yaş gençleşmişş :D:D

aaa ben yokken akmış gitmiş muhabbetler oku oku bitiremedim.. ben geldim siz kayboldunuz.. herkes nerde bakiiimmm :ssz: yoksa benden mi kaçıyosunuuuuuuuuuuuzzzzzzz :53: :53:

bide günde 3 kitre su içmeye gayret edicem.. geçenlerde bi haber okudum bi kadın sindirim sorunu çekiyomuş doktor 3 litre su iç demiş.

kadın 1 ayda hem kilo vermiş hemde 10 yaş gençleşmişş :D:D

En çok bu kısımı beğendim bu haberin

aaa ben yokken akmış gitmiş muhabbetler oku oku bitiremedim.. ben geldim siz kayboldunuz.. herkes nerde bakiiimmm :ssz: yoksa benden mi kaçıyosunuuuuuuuuuuuzzzzzzz :53: :53:
hiç olurmu tatlım benim işim var diye çıkmıştımm...
Miğdemmi küçüldü yoksa çokmu yedim nefes alamıyorum

Şiştim resmen :14:
ooooooooo hadi inşllah küçülmüştr.
bide günde 3 kitre su içmeye gayret edicem.. geçenlerde bi haber okudum bi kadın sindirim sorunu çekiyomuş doktor 3 litre su iç demiş. kadın 1 ayda hem kilo vermiş hemde 10 yaş gençleşmişş :D:D
iyiymiş ama ben en fazla 2.5 iiçiyorum zamanla 3 yaparım
Öğlen Menüm

Ispanak bol yoğurtlu

1 elma

1 kivi

çok az domates çorbası

Patlamak üzereyim
güzel menü ...

merili canım ne yaptın yüürüyüşünü yaptınmı ben birazdan akşam yemegimi yicem sonra 2 saat sonra yürüyüşş:32:

merili canım ne yaptın yüürüyüşünü yaptınmı ben birazdan akşam yemegimi yicem sonra 2 saat sonra yürüyüşş:32:

ablacım bizim burada heryer yokuş yürüyüş yapmam imkansız.. insem çıkamam çıksam inemem hesabı :( o yüzden akşam pilates yapmayı planlıyorum :)

ablacım bizim burada heryer yokuş yürüyüş yapmam imkansız.. insem çıkamam çıksam inemem hesabı :( o yüzden akşam pilates yapmayı planlıyorum :)

hım anladım canım ..benim o problemim yok koşu bandım var ..yıllardır ilk defa işe yarıyor:1: şimdi 40 dk lık yürüyüşmüde yaptımm :8:
ben şunu keşfettim kendimde buraya yapıcam yazdıgımda mutlaka yapıyorum söz vermiş gibi hissediyorum kendimi :29:

menüm menüm güzel menüm geliyorr:1:
sabah
1 kase çorba 2 tb ekmek
ara
portakal
yeşil çay
akşam
2 kaşık çorba
1 küçük tabak barbunya
pilav vardı yemedim
ara
yeşil çay
kendimi yarına hazırlıyorumm
spor...2 mil leslie 75 ip 40 dk tempolu yürüyüş
:72::72::72:

***9.takım 334.ETAP***

betul77 (68,1///%)
merili (61,7/0 / 0/%0 )
buse8(86,3/0/0/%0)
servey(73/0/0 /%0 )
zayiflicim(87,8/0/0 /%0 )
cekum(93,4/0 /0 /%0)
ddanes(57,6/0/0 /%0 )
İlkay80(91,7/0/0/%0)

hım anladım canım ..benim o problemim yok koşu bandım var ..yıllardır ilk defa işe yarıyor:1: şimdi 40 dk lık yürüyüşmüde yaptımm :8:
ben şunu keşfettim kendimde buraya yapıcam yazdıgımda mutlaka yapıyorum söz vermiş gibi hissediyorum kendimi :29:

aynen ablacım yaa.. üstümde deli gibi bi ağırlık var bide yarın arkadaşım gelcek diye kek yapmam lazım.. pilates de yapcam dedim nasıl yapcam bilmiyorum :(

menüm menüm güzel menüm geliyorr:1:
sabah
1 kase çorba 2 tb ekmek
ara
portakal
yeşil çay
akşam
2 kaşık çorba
1 küçük tabak barbunya
pilav vardı yemedim
ara
yeşil çay