• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

şimdi mutfaga gittim bi bardak su içtim ..anca su içerim benn:1:
sen neyaptın plates yapabildinmii

yok ablacım yapamadım :( çünkü şimdi yapacam yarın arkadaşım gelcek yapamicam heryerimin ağrıdığıyla kalcam :( o yüzden cuma günü başlicam :(

yok ablacım yapamadım :( çünkü şimdi yapacam yarın arkadaşım gelcek yapamicam heryerimin ağrıdığıyla kalcam :( o yüzden cuma günü başlicam :(
hım haklısın yarın arkin gelicekse yorgun olursun olmaycak
dogru karar vermişsin ... ben çıkıyorum canım iyi gecelerr
:54:

herkese günaydınlarr..ilk bildirim yine bendenn:21:
geçen hafta ..86.3
bu hafta.. 84.8
:nazar::emir_bebek::72:
fark..1.5
yüzde..1.74
mesaj sayısı..+30

kızlar herkes yüzde hesabıyla yazsın olurmu herkesin ögrenmesi lazım yüzde hesaplamayı ...ikl sayfada nasıl yapıldıgı yazıyoor..hatta yapabilenler listeye kendini eklesin ben şimdi eklicem kendimi yapamayan olursa seve seve yapdımcı olurum ...tamammı canlarım:54:

***9.takım 334.ETAP***

betul77 (68,1///%)
merili (61,7/0 / 0/%0 )
buse8(86,3/84.8/1.5/%1.74)
servey(73/0/0 /%0 )
zayiflicim(87,8/0/0 /%0 )
cekum(93,4/0 /0 /%0)
ddanes(57,6/0/0 /%0 )
İlkay80(91,7/0/0/%0)

buseciğimin önerisine kulak vereceğim ben haftasonları sapıtıyorum haftaiçi işteyim zaten ve cok yoğunum o yüzden haftaiçinde sorun yok haftasonu cumartesi yada pazar haftasına göre değişecek serbest gün olacak o gün o gün kaçamak yapabileceğim yapınca da vicdan azabı duymayacağım sonra hızla geriye döneceğim. bu kadar gazdan sonra bildirimde bulunmak lazım mağlum 70 lere veda etmeye hedefe ulaşmaya az kaldı 10 dan geriye sayıyorum biliyorsunuz.

bir bildirim de benden :)
geçen hafta 73
bu hafta 72.4
fark : 0,6

% 0,82
maşallahhhhh bana yerim kız seni servey :))

eşimde farketmiş kilo verdiğimi :) daha cok zayıflamak istiyorum böle olunca 4.2 kilo vermişim toplam
geri sayıma başlayayım 9.6 kaldı vermem gereken 10 dan tek rakamara düştüm ya tamam artık şükürler olsun bir de 60 ları göreyim tamamdır inş aralıkta 60 lı rakamları yazacağım.

ben stickerdaki kızım koş bakalım aaa pek uyuşuk çıktın :)

eveeeet bende bildirimimi yapayım

geçen hafta 91.7

bu hafta 90.8
fark 0.9
yüzdem 0.981
mesaj artı 30

umarım dogru hesaplamışımdır

busecim gel bir daha düşün bizde bildirimimizi cuma yapalım hafta sonları kaçamaklar daha fazla oluyor 3 günde toparlanmaya yetmiyor hafta içi herkes daha dikkatli bir gün daha ver bizeeee nolurrrr:109::109:

Back
X