• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

[sıze=3]kızlar son zamanlarda mesajlarınızı nuaralandırmadığınızı görüyorum !! Bildirim günü saymanız zor olur lütfen başlıklarla mesajlarınızı numaralandırın [/sıze]:34:

Son düzenleyen: Moderatör:
[sıze=3]kızlar son zamanlarda mesajlarınızı saymadığınızı görüyorum !! Bildirim günü zor olur lütfen başlıklarla mesajlarınızı numaralandırın :34: [/sıze]

Sabah keçi peyniri
Roka domates yarım kırmızı biber
1 fincan çay çeyrek simit
Öğle 3 kaşık ciğer
4 kaşık ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt
Akşam : 1 tabak türlü
1 kase sarkmsaklı yoğurt
Yüzme 55 dk
1.10 dakika yürüyüş
1.5 litre su
1fincan Türk kahvesi
Herkese iyi akşamlar:)

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

165 boyum kılom 70 29 yaşındayım ıkı tane oglum var ev hanımıyım ve acayıp zayıflamak ıstıyorum yanlız cok zor kılo verenlerdenım cok harektlı bır ınsanın aslında heryere yuruyerek gıderım ama nasıl kılo var anlamıyorum

selam seldüş hoşgeldin aramıza...

Arkadaşlar selamlar öncelikle kendimı tanıtayım 6.takımdan transfer oldum takımınıza eski üyelerdenım
1.63 boy kilo 68
şuan çalışmıyorum çanakkalede yaşıyorum
Spor olarak yüzme haftada 4 gün diğer günler yürüyüş yapıyorum
Zaman buldukça sizi tanımak için eski sayfalara bakarım ama kısaca kendinizi tanıtarsanız sevınırım görüşmek üzere :)

sende hoşgeldin degua... bende 32 yaşındayım geçici bir süre ev hanımıyım:1: boy kısa kilo çizelgede belli zaten :34: tanışırız zamanla.. güzel güzel de kilolarımızı veririz bakalım

beni sen kurtarmışsın bu hafta merili:52: vallahi kesin sonuncubenim diyordum ama:34: bu arada benim mesajlar 26 değilmi canım ya şarsamba geceye kadar?

sizin bildirimlerinize göre yazmıştım canım.. ya yanlış gördüm yada yanlış yazdım demekki :) zaten 26 da 30un altında kalmış :(

evet bende menümü yazayım ve kaçayım kızlar...

kahvaltı 1 kase müsli yarım yağlı sütle

öğle iskender kebabı yağsız 2 kaşık yoğurt

akşam domates çorbası fırında tavuk 1 parca

spor 60 dk leslie

su 3 lt

slm kızlr ben bugün bayya sorun yaşadım topikte 5423 .sayfa halen açılmıyor neden oldugunuda anlayamadım neyse son sayfalar açılıyor allahtan sizler neler yaptınız bugunünüz nasıl geçti:31:

menümü yazayımm

sabah..
salatalık
domates
peynir
1 yumurta haşlanmış
ara..
1 dilim elma
2 dilim portakal
yeşil çay
akşam..
5 civarı yagsız kısır kendime özel yaptım yags
ız yoksa çocuklara yaglı yaptım:1:
1 bardak ayran
4 yaprak marul
domates
salatalık
ara..
1 paket çubuk kraker
:17:
yeşil çay
spor ..
2 mil leslie 30 dk yürüyüş 25 mekik
su..
2.5 ltre

ıkı dılım borek ve cay akşam yemegın ara ögun felende yapmadım 100 bacak hareketı ben bıraz basenlıyımde :1:sonra buyuk bardak yesil çayy

kızlar merhabaaa
suan esımın akrabalarına geldık haftasonu onlarda kalacagız haftasonu kurallar tırt oldu ama haftaiçi toplarımmm artık
yazamıyorum suanda yarın da gırebılırsem yazarım sızı ozleyecegım guzeller

menüm..
sabah 10:00da
2 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
5 zeytin
2 çay kaşığı tereyağ

öğlen 13:00
çubuk kıraker (dışardaydım yicek bişey bulamadım markette de diyet hiç bişey yoktu tatlı yemeğim diye bunu yedim :/)

akşam 15:30
1 kepçe mercimek çorbası
2 kare dilim ev yapımı pizza
yoğurt
1 yemek kaşığı haşlanmış sarmısaklı yoğutlu havuç

21:30 karışık meyve (çok yemedim)

Back
X