• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

TEBRİKLEEEEEEEERRRRRR :):):)

ablacım düşün artık açlığımı 6 da namaza kalkınca geri yatmadım hemen tartılıp yedim aşuremi (ki sabah uykusuna aşık bi insanım gece uyansam susuzluktan ölsem uykumu bölüp su bile içmem :1: ) :D dünyanın eeennn mutlusu oldum yemin ederim :32: :32:

afiyet olsun gülüm ..yarasın dicem ama yok demeyim yaramasın vücuttan hemencecik atılsın:1:

kızla aslında ben daha fazla kilo vermiştim ..ama regl dönemim yaklaştı şişlik oluştu sanırım ondan dün sadece 700 vermiş göründüm ama salı günü tartıldıgımda 1200 kg vermiştim neyse işallah haftaya şişligim inerde biraz daha eksi çıkarımm:ssz:

o zaman hemen şişlik iner hem kilo verirseeenn önümüzdeki hafta sen birinci olursun sanırım :D:D

afiyet olsun gülüm ..yarasın dicem ama yok demeyim yaramasın vücuttan hemencecik atılsın:1:

evet evet yaramasın aksın gitsin :9:

menümü nyazayım ben bugün hafta sonu pek kimse girmemiş..
sabah..
dünden tok oldugum için kahvaltı sadece domates salatalk ve maydanoz yedim ekmeksiz
ara ..yeşil çay
1 elma
akşam ..
kabak yemegi küçük tabak
2 bardak ayran
1 kase mercimek çorba
ara..
yeşil çay
dükkanı kapadım ...
spor 45 dk yürüyüş ..birzdan 50 mekikte çekicem söz
su .. 2 litre oldu uyuyana kadar 3 olur..

dun kılo vermedıgımı anlayınca bır saaaat yurudum 20 dk basen hareklerı yaptım
bugun menum sabah yarım sımıy ve kahvaltılıktı öylen makarna bol salata ama yarım tabak bır kucuk dılım sutlu tatlı ıkı ılıtre suuu 20 dk basen hareklerı yaptım işteöyle
gercekten hırs yapınca yemek ıstemıyorsun yesende pişman oluyorsun cok sevdım bu duyguyu

sacma menum geliyor
sabah kepekli tost 1cay bardagı sut
ara elma 3yesılcay
oglen yogurt soslu kofte ama altındaki pıdenın yarısını yedım salgam salata
ara 3cevız yogurt
aksam yarım kase nohutlu tarhana
hındı gogsu yarım patates ayran
sutlu nescafe
buyuk bardak sut:(((

abartmış mıyım???:17:
pide çok olmuş sadece afiyet olsun servey

aman da imzamdaki kız kaplumbaga hızıyla da olda ılerlermışşşş 10 dan gerıye sayarken 9 dermişimmm
ne güzel duygu maşallah bizede nasip olur inşallah

06:30 bir kase aşure

12:00 2 ceviz 3 tane siyah minik üzüm

14:00 bir kase sütlü special k

19:00 1 kk peynir + sucuklu yumurta :17: + 2 dilim tb ekmeği accık bal :17:

2 litre su
1 saat pilates

(bu akşam serbest akşamımmış meselaa :26:)
akşam sabah gibi sabah aşure falan ne desem bilemedim

gunaydın guzellerrrr
haftasonu demek kacamak demek
kahvaltı hazırlıyorummm
sucuklu yumurta yapacagımmmm
haydı beraber yıyelimmm:ssz:
afiyet olsun abartmayın lütfen

kızlar yine 3. olmuşuzTEBRİK EDİYORUM HEPİNİZİ:nazar::46::46::46: betülcüm sende bireyselde 3. olmuşsun tebrikler canım:nazar::46::46:
çok çok tebrik ederim kızlar inşallah benimde listeye gi,receğim derecede faydam olacağı günler gelir inşallah
evet busecım o pide benı de rahatsız ettı
haftasonu ogunu bırak 1gunle atlatırsam sukredıyorum ama daha fazla dıkkat edecegım cunku 1,5ay kaldı hedefıme vermeliyımmmmm dun gıttıgım fırmadaki bayan soledı sız kilo vermişşiniz dıye kendı fırmamda cay getıren personel bacaklarınız ıncelmiş dedı:emir_bebek:bacaklar gıdıyor hemen sımıtler gıtse daha ıyı
inşallah canım verirsin kiloları ne güzel herkesde fark etmiş nasıl bir duygu aceba mutlu oluyorsundur değil mi insan gaza gelir herhalde

TAKIM İÇİ YARIŞ SONUÇLARI

betul77 (66,6/64,9/1,7/%2,55)
:65::nazar::72::71:
merili (62/61,1/0.9/%1,45 ):nazar::72::46:
buse8(84,8/84.1/0.7/%0.83):nazar::46:
servey(72,4/72/0.4/%0.55):40::8:
ddanes(57,4/57.2/0.2 /%0.35 ):19::20::47:
İlkay80(90,8/90.5/0.3/%0.33):19::20::47:
cekum(92,7/0 /0/%0):50:
0.75 altı kalanlar CEZALI:47:
servey(72,4/72/0.4/%0.55)
ddanes(57,4/57.2/0.2 /%0.35 )
İlkay80(90,8/90.5/0.3/%0.33)
cekum(92,7/0 /0/%0)
CEZANIZI SEÇİP UYGULAMAYA KOYUN:41:
cezalar ne oluyor kaptan

evet an itibariyle ben de dönmüş bulunuyorum.
izin mizin bana yaramadı.
bugün güne gidicem akşama misafirim var.
yarın herşey yeniden başlıyor hem diyet hem spor inşallah. hiç aksatmamaya açlışıcam.
kızlrımın doğumgününü yapıcam şubat 15e
bugünden itibaren tam 3 ay var ve hededim 12 ki,lo vermek ve 38 beden olmak
hadi bakalım
sonra tek iş gidip çıtır çıtırken elbise almaya kalıyor
hadi bakalım kolay gelsin arkadaşım fazla kilon olmamanın mutluluğuyla doğum günü kutlarsın inşallah
kızla aslında ben daha fazla kilo vermiştim ..ama regl dönemim yaklaştı şişlik oluştu sanırım ondan dün sadece 700 vermiş göründüm ama salı günü tartıldıgımda 1200 kg vermiştim neyse işallah haftaya şişligim inerde biraz daha eksi çıkarımm:ssz:
haftaya şişliğin iner bide üzerine kilo verince süper olur kaptan

menümü nyazayım ben bugün hafta sonu pek kimse girmemiş..
sabah..
dünden tok oldugum için kahvaltı sadece domates salatalk ve maydanoz yedim ekmeksiz
ara ..yeşil çay
1 elma
akşam ..
kabak yemegi küçük tabak
2 bardak ayran
1 kase mercimek çorba
ara..
yeşil çay
dükkanı kapadım ...
spor 45 dk yürüyüş ..birzdan 50 mekikte çekicem söz
su .. 2 litre oldu uyuyana kadar 3 olur..

afiyet olsun güzel olmuş buse

bugun menum sabah yarım sımıy ve kahvaltılıktı öylen makarna bol salata ama yarım tabak bır kucuk dılım sutlu tatlı ıkı ılıtre suuu 20 dk basen hareklerı yaptım işteöyle
gercekten hırs yapınca yemek ıstemıyorsun yesende pişman oluyorsun cok sevdım bu duyguyu
afiyet olsun farkındalık güzel şey sen duygularınında farkına varmışsın arkadaşım ne güzel

bende menümü yazıyım bu diyete göre kızlar kafanız karışmasın
sabah
1 elma rendesi
biraz tarçın
3 yk buğday haşlanmış
akşamda aynı menü
bolca yeşil çay
su
yarın protein günü doyacağım inşallah aslında aç değilimde
spor
65 dak yürüyüş

hadi bakalım inşallah bu hafta ekside çıkarsın...porsiyonlarını küçültmen ve spora başlaman iyii olmuş
bende menümü yazıyım bu diyete göre kızlar kafanız karışmasın
sabah
1 elma rendesi
biraz tarçın
3 yk buğday haşlanmış
akşamda aynı menü
bolca yeşil çay
su
yarın protein günü doyacağım inşallah aslında aç değilimde
spor
65 dak yürüyüş
ama sen bişey yememişsin ..ne diyeti bu canım...

cezalar ne oluyor kaptan

canım herkes kendi cezasını söyleyip bir hafta uygulamaya koyuyor...mesela ekstradan spor, tatlı yasagı ve akşam salata ve yogurt dışında bişey yememek gibi yüzde 0.75 altı kalanlar ceza alıyorlarr..bu bizim iyiligimiz için tabi :34:

canlarım suan gundeyım bugun ızın kacamak gunumdeyım allahtann
sabah dommatesli lor 4halka sucuklu yumurta 1 su bardagı sut
ara sutlu nescafe
oglen yok
ara 1 musmula mandalin
ikindi 2parca pıde mercımek 1bardak ayran
aksam gunde bır sarma 1/4 tatlı bir parca kuru pasta
turk kahvesıı

selam kızlarr menüm :)

sabah - öğlen 11:00 da
fırınlanmış - 3 dilim ekmek üzerine yumurta peynir maydanoz domates vs karışımı + 4 zeytin

akşam 17:00
2 kaşık yoğurtlu ıspanak
3 kaşık sebzeli pilav
salata

şuan aşırı acıktım ama tutuyorum kendimiii :(

çok güzel demek haftaya bomba gibi geleceksin korktum yarışmaya şimdi:))

canım herkes kendi cezasını söyleyip bir hafta uygulamaya koyuyor...mesela ekstradan spor, tatlı yasagı ve akşam salata ve yogurt dışında bişey yememek gibi yüzde 0.75 altı kalanlar ceza alıyorlarr..bu bizim iyiligimiz için tabi :34:

busecim ben ceza olarak akşam öğünü yerine greyfurt yoğurt yesem olurmu merilicim akşam öğünü olarak yense olurmuki gündüz yerine...

son olarak menümüde yazayım
sabah peynirli tost nescafe
öğle bezelye salatası yoğurtlu ekmek 2 kupa çay
aaksam fırında patates 3 köfte ayva hoşafi 3 kaşık
yemek sonrası çayı
1.5 litre su yarım saat yürüyüş

yarından itibaren evdeki eliptik yapmaya başlıycam ve daha dikkat edicem menülerime en az 1 kilo vermeliyim haftaya hedefim 89.5 göbek atmaya az kaldı:))

sanırım kimse yok telefondan girince kimin olup olmadığını göremiyorum iyi geceler hepinizede..bu arada unutmadan tebrik ediyorum hepinizi 3 haftadır burdayım üçündede üçüncü olduk artık çıtayı yükseltelim ne dersiniz???

canlarım suan gundeyım bugun ızın kacamak gunumdeyım allahtann
sabah dommatesli lor 4halka sucuklu yumurta 1 su bardagı sut
ara sutlu nescafe
oglen yok
ara 1 musmula mandalin
ikindi 2parca pıde mercımek 1bardak ayran
aksam gunde bır sarma 1/4 tatlı bir parca kuru pasta
turk kahvesıı
oh afiyet olsun miden bayram etmiş:1:
selam kızlarr menüm :)

sabah - öğlen 11:00 da
fırınlanmış - 3 dilim ekmek üzerine yumurta peynir maydanoz domates vs karışımı + 4 zeytin

akşam 17:00
2 kaşık yoğurtlu ıspanak
3 kaşık sebzeli pilav
salata

şuan aşırı acıktım ama tutuyorum kendimiii :(
keşke arada bişeyler yeseydin acıkmazdın hafifte olsa bişeyler ye..miden aç kalmasın ama ögün aralarında akşam 18 den sonra degil..
an itibariyle 40 dk pilatesimi de yapmış bulunmaktayımm :)
:46::46::46::46:harikasın devammmm:8:
çok güzel demek haftaya bomba gibi geleceksin korktum yarışmaya şimdi:))
işallah öyle olur ..ama spor yapmamı engelliyor şu malum günler:5:
busecim ben ceza olarak akşam öğünü yerine greyfurt yoğurt yesem olurmu merilicim akşam öğünü olarak yense olurmuki gündüz yerine...
sana kalmış bir seçim canım eger doyarım diyorsan neden olmasın:34:
son olarak menümüde yazayım
sabah peynirli tost nescafe
öğle bezelye salatası yoğurtlu ekmek 2 kupa çay
aaksam fırında patates 3 köfte ayva hoşafi 3 kaşık
yemek sonrası çayı
1.5 litre su yarım saat yürüyüş

yarından itibaren evdeki eliptik yapmaya başlıycam ve daha dikkat edicem menülerime en az 1 kilo vermeliyim haftaya hedefim 89.5 göbek atmaya az kaldı:))
akşam menünde patatesi ve hoşafı yemeseymişsin iyi olurmuş..neyseki bugunden sonra düzene gireceksin haftaya beraber göbek atarız senin sevincin bizimde sevincimiz olacak:62::70::79:
sanırım kimse yok telefondan girince kimin olup olmadığını göremiyorum iyi geceler hepinizede..bu arada unutmadan tebrik ediyorum hepinizi 3 haftadır burdayım üçündede üçüncü olduk artık çıtayı yükseltelim ne dersiniz???

süperr olur derim ben kerkes bu hafta ekstıradan çaba harcarsa olur neden olmasın :10::10:hadi kızlar hep birlikte bu hafta çok iyi olalımm:32::32:

bu saat oldu ben daha kahvaltı etmedim kalkayımda kahvaltımızı hazırlayayım görüşürüz kızlarr:3:

guzeller merhabaaa
guzel bir kahvaltının ardından turk kahvemi yapıyorum oglen yok artık
bana en buyuk ceza tatlı yememek
uygulayacagım dun gun de muthıs ıkramlar vardı yemedım
bu hafta ceza tatlı yokk
ayrıca bu hafta ıcı daha da sıkacagım bakalım fark etcek mi? hedefım 71,25 aralıkta 60lardan konuşacagız ınş

Back
X