• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bu arada dun eskı apartmanıma gıttım ayda bır toplanıyoruzz dıyetısyen bır arkadas var hayret ettı bacaklar ztn cok kalın degıldı gıtmış cok az yanlar kalmış dedı tatlı yemedıgıme hayret ettı kararlıyım tatlı yok dedım

bu arada dun eskı apartmanıma gıttım ayda bır toplanıyoruzz dıyetısyen bır arkadas var hayret ettı bacaklar ztn cok kalın degıldı gıtmış cok az yanlar kalmış dedı tatlı yemedıgıme hayret ettı kararlıyım tatlı yok dedım

bacaklar ve yanlar için özel bır sey mı yapıyorsun canım

guzeller bır arkadas daha vardı kı 100kilonun uzerınde kesın gormenız lazım ayyyyy yakısmıyor gercekten herkes garıp bakuyor kendı hıç hos degıl ayrıca yuzu nasıl guzel allah gunah yazmasın dedıkodu degıl gorunenı soluyom ama gercekten kötu bişey kilo dusunsene 30 un uzerınde fazla kilosu var kucagında surekli ıkı cocuk tasıyarak yasıyor kac defa gaza getırıp dıyete baslattım ama veremıyor yemeyı sevıyorum dıyor sevmeyen var mı dersınız esının yanında koskocaman duruyor hastaluklar baslar merdıven zor cıkıyorr yazık bunyemıze verelim kurtulalım bakımlı hos olmanın dısında saglık onemlı lutfen kimse bırakmasın:16:

kızlar çok güzel gaza geldim sayenizde bu hafta bende çok sıkıcam bakalım inşaallah sabrederim aksi gibi bugünde komşulardan aşure yağıyor ev aşure doldu bugün tadımlık yedim ama yarından itibaren yoook:))

guzeller bır arkadas daha vardı kı 100kilonun uzerınde kesın gormenız lazım ayyyyy yakısmıyor gercekten herkes garıp bakuyor kendı hıç hos degıl ayrıca yuzu nasıl guzel allah gunah yazmasın dedıkodu degıl gorunenı soluyom ama gercekten kötu bişey kilo dusunsene 30 un uzerınde fazla kilosu var kucagında surekli ıkı cocuk tasıyarak yasıyor kac defa gaza getırıp dıyete baslattım ama veremıyor yemeyı sevıyorum dıyor sevmeyen var mı dersınız esının yanında koskocaman duruyor hastaluklar baslar merdıven zor cıkıyorr yazık bunyemıze verelim kurtulalım bakımlı hos olmanın dısında saglık onemlı lutfen kimse bırakmasın:16:

evet canım çok haklisin aslında düşünürsem otuz benimde 30 kilo fazlam var hepsini veremesemde 15 ini vermem lazım ama verecem bu kez pes etmek yok...

sabah menum bugun bıraz kaçamak yaptım patetes kızartması yedım ammmmaaaaaaa 40 dk yurudum ev işi yaptım şimdıde cocuklarla gezöeye cıkıyorum yuruyecegız gelıncede basen hareklerımı yapacam ınnşşşşş
2 dılım kepeklı ekmek bıraz kızartma peynır zeytın ve cay su bır lıter oldu

merabaalr kızlar dün gün derken e akşam da misafirim avrdı baya çizmeyi aşarak bugün başladım
yüzüm kara çıkmaz inşallah .
artık istikrarlı olma zamanı
yoksa ben harekete geçmezsem gitmez.
vericem ve inşallah 38 beden olucam.
3 ay
geri sayım başladı benim için

evet canım çok haklisin aslında düşünürsem otuz benimde 30 kilo fazlam var hepsini veremesemde 15 ini vermem lazım ama verecem bu kez pes etmek yok...

ilkaycım sakın yanlış anlama arkadasım ama herkesın bakışlarını gorsenz cok uzucuydu hoş olmuyor gerceken bırakmayalım pes etmeyelim devammm:20:

ben de sabah:

1 dilim kızarmış ekmek
3 zeytin
yarım haşlanmış yumurta
yarım domates
1 çorba kaşığı lor peyniri
ile kahvaltımı tamamladım.

bence araalrda hani sabah şunu yedim
öğle şunu yedim diyoruz da

akşam mutlaka topluca yazalım ki ylorumlrla akkarındamı sınırı aştıkmı görürüz.

merabaalr kızlar dün gün derken e akşam da misafirim avrdı baya çizmeyi aşarak bugün başladım
yüzüm kara çıkmaz inşallah .
artık istikrarlı olma zamanı
yoksa ben harekete geçmezsem gitmez.
vericem ve inşallah 38 beden olucam.
3 ay
geri sayım başladı benim için

stubborn bırakmak yok unuttun mu yarış vardı aramızda bu hafta var mısın arkadasım bak yenıyorum senıııııı
yapabılırsın unutma:38:

stubborn bırakmak yok unuttun mu yarış vardı aramızda bu hafta var mısın arkadasım bak yenıyorum senıııııı
yapabılırsın unutma:38:

varım şekerim
yarışımız nasıl en çok bu hafta kim verecek şeklinde dimi.
sanırım kilolarımız eşit değil çünkü değil mi.
ben 73.4 üm.
en çok eren ani kazanan diğerine ceza verir ne dersin

ilkaycım sakın yanlış anlama arkadasım ama herkesın bakışlarını gorsenz cok uzucuydu hoş olmuyor gerceken bırakmayalım pes etmeyelim devammm:20:

yok canım kesinlikle yanlış anlamadım kendimize en büyük kötülüğü yine kendimiz yapiyoruz ama zararın neresinden dönersek kârdır çok şükür şimdiye kadar öyle bir durumda düşmedim bundan sonrada bakış olacaksa oda hayret ifadesi olan bakış olacak şuna bak nasıl zayıflamış bakışı :))

varım şekerim
yarışımız nasıl en çok bu hafta kim verecek şeklinde dimi.
sanırım kilolarımız eşit değil çünkü değil mi.
ben 73.4 üm.
en çok eren ani kazanan diğerine ceza verir ne dersin

tabi adil olması acısından verme yuzdelerımızı kıyaslıyalım ne de olsa ben 72 yım:46:
sinir etmeye baslıyım :37:

yok canım kesinlikle yanlış anlamadım kendimize en büyük kötülüğü yine kendimiz yapiyoruz ama zararın neresinden dönersek kârdır çok şükür şimdiye kadar öyle bir durumda düşmedim bundan sonrada bakış olacaksa oda hayret ifadesi olan bakış olacak şuna bak nasıl zayıflamış bakışı :))

vayyyyy ılkaycım supersın bence de oyle olmalı :24:

bak sen .
kızdırmaya başaldın beni..
yetişmayim sana acilen.
sen benden fazlaydın dimi ben ayrılmadan.

aynen hayatım 75falandım artık zor gecersın benii :21: ayyy yerım kendimi ben cok azımlı gordum kendimi:8:
kahve ıcıyorum ohhhhh super bu kahve yaaa keske tanışıyor olsak hepiniz bana gelseydınız şimdi ne keyıfli olurduuu
:7:

hatta bır daha bırakırsan dondugunde 65 bulacan sen bilirsin istersen bı gıt:33:
yerınde olsam bu hafta bildirimde beni mors ederdımmömm:22:
gaza getırıyorum elleerımle yenılcem benımki de işş :1:
neyse stubborn cum boşver sen beni 73de guzel bır rakammmm 1ay daha bole dolaşabilirsin:28:

Back
X