• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar kahvaltımı yaptım ama listedeki gibi yapmadım
1 yeşil elma
3 minicik salatalık
biraz maydonos
limon katı meyva sıkacağında sıkılıp içiliyordu ben de doğradım yedim posası gidiyor en azından bağırsaklarım çalışır dedim zaten kabızlık çekiyorum

ıkı dılım kepekli ekmek peynır zeytın ve yumurta olusan kahvaltımı yaptım cocukları okula gönderdı gezmeye gıdıyorum ama cok uzak bır yer yuruyeyerek gıdecem ınşşşşş yuruyüş yapacam dıye spor ayakkabıdan başka gıyemez oldum vallla:52:şimdilik bukadar gıdecek bu kılolarrrrrrr:54::54::54::54:

1 yeşil elma
3 minicik salatalık
biraz maydonos
limon katı meyva sıkacağında sıkılıp içiliyordu ben de doğradım yedim posası gidiyor en azından bağırsaklarım çalışır dedim zaten kabızlık çekiyorum

canım çok güzel vermişsin maşallah hiç ekmek yemiyorsun sanırım ben maalesef çıkartamadım daha unlu mamulleri

ıkı dılım kepekli ekmek peynır zeytın ve yumurta olusan kahvaltımı yaptım cocukları okula gönderdı gezmeye gıdıyorum ama cok uzak bır yer yuruyeyerek gıdecem ınşşşşş yuruyüş yapacam dıye spor ayakkabıdan başka gıyemez oldum vallla:52:şimdilik bukadar gıdecek bu kılolarrrrrrr:54::54::54::54:
iyi sporlar canım sana misafirlikte yemeği fazla kaçırma:16:

canım çok güzel vermişsin maşallah hiç ekmek yemiyorsun sanırım ben maalesef çıkartamadım daha unlu mamulleri
ewet canım ekmek yemiyorum daha doğrusu diyet neyse onu uygulamaya çalışıyorum

şu anda öğle yemeğimi yiyorum çorba bugün muz sorbe harici öğle ve akşam çorba var
sebze çorbası gibi bişey tadı fena değil ama acıyı çok kaçırmışım yandım:26:

ne sınavı sen okulunu bitirmemişmiydi yaa:26:yoksa benmi unuttum...

alese girdim ablacım yüksek lisans için ;)

dünki menüm
sabah ..2 dilim tb ekmek
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
1 bardak şekersiz çay
ara ..1 yeşil elma
ara..1 simit 1 bardak ayran
akşam ..tavuk haşlama
salata
1 bardak ayran
yarım portakal
yeşil çay
dışaarda oldugum için çok acıktım ..yoksa o simidi yemezdimde neyse olan oldu ..ama okadar çok yürüdümki simitten eser kalmamıştır diye düşünüyorumm
:40:

simiti öğlen öğünü yerine yemişsin ablacım, yemesen metabolizman uyurdu yemen daha iyi olmuş hem diyetisyenler de bir öğün yerine yemek mantıklı diyodu çünkü kalorisi yaklaşık 300 falan, e yemek yesen 400 falan alıyosun zaten o yüzden mantıklı. ayrıca yanında ayran içtiğin için daha da iyi olmuş ben beğendim menünü ;)

Kızlar sabah kahvaltı yapmadım

Şimdi şekersiz çay içiyorum

canım bence uyanır uyanmaz bişey ye ki metabolizman çalışmaya başlasın. çünkü gece bazal metabolizmaya geçtiğimiz için uyandığımızda metabolizmamızı da uyandırmamız gerekiyomuş. o yüzden diyetisyenler illa sabah kahvaltısı yapın hatta erken yapın diyolar :)

afiyet olsun saat 3 çok erken değil mi acıkmadın mı

acıkmadım canım.. aslında yemeğimi 5 en geç 6 da yiyorum zaten bizim evin düzeni de bu ama eğer ağır bişey yemek zorundaysam daha erkene çekmeye gayret ediyorum. mesela bugün dışarı çıkcam ve dışarda ağır bişey yemek zorunda kalcam kesin o yüzden 3 yada daha erken yemeye gayret etcem :) böyle böyle dengelemeye çalışıyorum. çookk acıkırsam gece bi bardak tarçınlı süt içiyorum yada yoğurt diyorum :)

alese girdim ablacım yüksek lisans için ;)

simiti öğlen öğünü yerine yemişsin ablacım, yemesen metabolizman uyurdu yemen daha iyi olmuş hem diyetisyenler de bir öğün yerine yemek mantıklı diyodu çünkü kalorisi yaklaşık 300 falan, e yemek yesen 400 falan alıyosun zaten o yüzden mantıklı. Ayrıca yanında ayran içtiğin için daha da iyi olmuş ben beğendim menünü ;)

canım bence uyanır uyanmaz bişey ye ki metabolizman çalışmaya başlasın. çünkü gece bazal metabolizmaya geçtiğimiz için uyandığımızda metabolizmamızı da uyandırmamız gerekiyomuş. O yüzden diyetisyenler illa sabah kahvaltısı yapın hatta erken yapın diyolar :)

acıkmadım canım.. Aslında yemeğimi 5 en geç 6 da yiyorum zaten bizim evin düzeni de bu ama eğer ağır bişey yemek zorundaysam daha erkene çekmeye gayret ediyorum. Mesela bugün dışarı çıkcam ve dışarda ağır bişey yemek zorunda kalcam kesin o yüzden 3 yada daha erken yemeye gayret etcem :) böyle böyle dengelemeye çalışıyorum. çookk acıkırsam gece bi bardak tarçınlı süt içiyorum yada yoğurt diyorum :)
anladım canım aslında mantıklı yaptığın şey

heyyy pazar gününü çok kötü bitirdim o yüzden menumu yazamadım bile
bugün umarım öyle bitmez 4 günde toparlamaya çalışacağım.

Öğlen ki menüm fakat kızlar miğdem çok kötü şuan acıyı fazla kaçırdım galiba

1 porsiyon kuzu şiş

1 kase tavuk çorbası

bol acı biber

Kızlar işyerinde olduğum için yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum çoğunu kaçırıyorum kusura bakmayın

inşallah bu diyetle veririm kilolarımı
ilk başlangıç kiloyu kabul oluyorsa tamam canım o zaman
ben 2 haftaya çok fazla kilo vereceğim rekortmrn olmayın kaptan:1:
evt ama 2 hafta sonunda ikiye bölünecek verdigin kilo çünkü 2 hafta önceki kilonla giriyorsun listeye:40:
1 yeşil elma
3 minicik salatalık
biraz maydonos
canım listeni bizimle paylaşma imkanın varmı :26:
aynen ya gidecek ya gidecek:32:
kızlar shred diye bir spor buldum kadınlar kulübünden indirdim daha başlamadım nasıl bişey çok inceltiyormuş resimleri falan var yapanınız var mı
ben hiç duymadım bakınayım hemencecik:1:
Öğlen ki menüm fakat kızlar miğdem çok kötü şuan acıyı fazla kaçırdım galiba

1 porsiyon kuzu şiş

1 kase tavuk çorbası

bol acı biber

afiyet olsun canım acı biber metebolizmayı hızlandırıyormuş tavsiyem yavaş yavaş başla...mideni rahatsız etmeden:34:

bugün ne yedim
sabah..2 dilim t ekmek
biraz peynir
maydanoz
biber
domates
açık çay
ara..1 mandalina
yeşil çay
akşam.. 2 dilim t ekmek
biraz patetes fırında
tavuk
2 bardak ayran..

bende menümü yazayım
sabah yoğurt karışımı (tekrar deneyeyim dedim)peynir zeytin iki dilim ekmek bir bardak çay
yesilçay
öglen iki çatal kek bir mercimekli börek bir bardak çay bir kupa limonlu sıcak su
akşam yogurt karışımı 1 greyfurt birazda yağsız salata yedim(cezam için)
ara kayısılı form çayı(kabızlığı önlemek için)
3 liştre su 15 dk eliptik

selam kızlar nasılsınız bakalım :34: kaptan ben yine izne ayrılıyorum ya... köye gidicem orda internet yok, hoş şimdi de 2 gün yok 1 gün var internet ama:1: evime gidene kadar biraz daha kendimi toparlarım hem hastanelerde gezmekten hiçbirseye fırsatım olmuyor:50: 2 hafta sonra dönerim inşallah aranıza...hepiniz güzel güzel kilo vermeler hoşçakalın:54: :54:

menumu yazayım guzeller
sabah 3cevız 1musmula 3bardak yesılcay
ara 1elma
oglen 3kofte 2kasık pıyaz salata ayran
ara bir kase yogurt
aksam tavuk corbası 2biber dolması ayran
sutlu nescafe

Back
X