tamam canım liste takip etmek istersen forumda da listeler var, netten de takip edebilirsin... mantık hepsinde aynı öğlen protein akşam sebze şeklinde....genelde netten spor yapıyoruz biz leslie sensone 3 mil gibi... yalnız yaşamak senin için avantaj aslında yemek yemen için sana baskı yapacak kimse yok yada eve abur cubur almak zorunda değilsin...
bencde yanlzı yaşamak kesinlikle çok büyük bi avantaj
birincisi- evde senden başka kimse olmadıgı için sadece kendine yemek yapcaksın ben hergün kendime ayrı eşime ayrı bebiş için ayrı yiyecekler yapıyorum
yani eşime yaptıklarımda bazen aklım kalmıyo değil ama yemiyorum:)
aynı sofrada başka şeyler yemek zorunda değilsin
yağsız yapsan sorun olmaz ,istediğin gibi karar verirsin:)
dün diyete baslamaya karar verdigimde farkettim koca bir cikolata cips stogu yapmısım evde bekleyecekler artık

sehir degişiminden aldım bütün kiloları.aileden uzaklasınca düzeni oturtamadım.ama kararlıyım dısarda yemeyecem artık.
cips mi:)))))) ühüüüüüüüü
bir paket cips 560 kalori yani buda şu demek oluyo ben 1 saat hızlı tempo yürüyüşde 230 kalori harcıyosam ortalama 2.5 saatl,ik hızlı yürüyüş demek:)))))))))
meyve yemeyi cok seviyorum az cok arastrdım fazlası hep zarar muz falan dgl ama elma portakal tarzı meyvelerde yerken bir sınır varmı =(
aslında meyvenin içinde şeker oldugu için fazlası tabikide zarar
akşamları yememeye çalışsan 6 dan sonra mesela
bide bildiğim kadarıyla muz ve üzümde acayip şeker var:)))))
elma en masum meyvelerden biri özellikle ekşi yeş,il elma metabolizm hızlandırdığı için 4 tane bile yesen sorun olmaz:)))
canım senin menülere söz bulamıyorum harikasın cidden... senin kadar sağlam dukan yapabilen kaç kişi vardır ki..
senden gaza geldim yapabilirmiyim diye bi malzeme baktım hiçbirşey bulamadım burda... depresyona soktu evde hiçbirşey kalmadı valla çok soğuk buralar çıkamıyorum evden... çıksamda bulamıyorum zati

haftasonu bi gelse of of
canım ya burda diyet deneyimlerniz diye bi yer var
orda dukan diyeti deneyimleriniz diye bi topik var oraya takılıyorum ordaki hatunlar çok çok daha iyi
ben pek sebzede yemiyorum aslında tavuk ağacı çıkcak midemde:))
daha haeketlendirebilirim menümü ama böyle çok pratik oluyo:)))))
doğudasın demek
ben karsda okudum
orda kışın şöyle sağlam bi marul bile yoktu
gelene kadar donuyodu hepsi pörsük pörsükdü yeşillik yiyemiyoduk:)))))
bilirim zorluklarını:))))