• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dalin canım hoşgeldin... şimdi bişey sorucam dilenma nın kilo oranı şu şekilde;

Boyum 168 kilom 57 hedefim 5 kilo vermek bugun basladim hem spora hem diyete:)

biyerlerde aşırı zayıf kabul edilecek kilolar hedef olarak kabul edilmez diye bişey vardı ona baktım bulamıyorum da... şimdi listeye girmesinde bir sorun olurmu boy kilo oranına göre ? karar veremedim genel alanada direkt yazmak istemedim..

boyuna gore ıdeal kılosu 58 oluyor.ıdeal kılosununda altında zaten.ama 57 kılo lıstelere gırmesıne engel degıl ama ıs sadece zayıflamak degıl aynı zamanda saglıgıda korumak.ben boyunu kısa zannedıyordum acıkcası suan gozumde canlandırdıgımda kılo sorunu yok gıbı gorunuyor ama bundan sonrası asırı zayıfada gırecek ısterse hedefledıgı kıloya kadar bızımle bırlıkte kalsın takımda yer alsın ama lıstelere gırmesı krıtık gıbı gorunuyor zayıf cunku.evet evet en ıyısı ole yapalım arkadasımız bızımle dıyetıne devam etsın lıstelere gırmesın.tabı benı yanlısta anlamasın lutfen ıstemedıgımı kastettıgımı dusunmesın.bıraz daha zayıf olmak ıstıyor olabılır lıstelere gırmeden bızımle kalmasında hıc bır sakınca yok.
kuralalr geregı sıkıntı olabılır.:26::26:

slm hanımlaaa gecmıse cok bakamadım masallah ne cok konusmussunuz bnm oglan hasta oluyo sanırım pek huysuz ya gece gunduz kucagımda pek ıremıyorum o yuzden

dun menumude yazamamıstım

sabah 1 kase nesfıt ıcıne 4 kasık muslı

ara yok

ogle gene bır kase sade cıkolatalı karısık nesfıt tam tahıllı

ara 1 elma

aksam ıspanak kavurması uzerıne kırdıgım 2 adet yumurtayla beraber bırazcıkta yogurt

ara bır elma

spor yarım saat fıtnes 1 saat step 15 dakıka oryantal step

gecmiş olsun canım umarım bişeyi yoktur

bencede yok o arkadaş benim eski takımdandı

geçmiş olsun inş sonuç iyi çıkar

bugün 11 dk zumba bende yaptım video 50 dk tamamlıcam

benim adımsayAR dün yürüyüş yaptığım halde 5800 küsür adımdı bi 10000 yapamadım şunu
telefon uygulamasıdamıvarmış

evet canım google playdan adımsayar uygulamasını indirdim telefonun cepte yada cantada olsada hareket edince calısıyor uygulama.kurumda olmama ragmen 700e ulastım koridorda git gel onun bunun odasına ziyaret =)evede yürüyerek gitcem bakalım.ilk hedefim 5000.10000 cok uzak henüz bana:53:

boyuna gore ıdeal kılosu 58 oluyor.ıdeal kılosununda altında zaten.ama 57 kılo lıstelere gırmesıne engel degıl ama ıs sadece zayıflamak degıl aynı zamanda saglıgıda korumak.ben boyunu kısa zannedıyordum acıkcası suan gozumde canlandırdıgımda kılo sorunu yok gıbı gorunuyor ama bundan sonrası asırı zayıfada gırecek ısterse hedefledıgı kıloya kadar bızımle bırlıkte kalsın takımda yer alsın ama lıstelere gırmesı krıtık gıbı gorunuyor zayıf cunku.evet evet en ıyısı ole yapalım arkadasımız bızımle dıyetıne devam etsın lıstelere gırmesın.tabı benı yanlısta anlamasın lutfen ıstemedıgımı kastettıgımı dusunmesın.bıraz daha zayıf olmak ıstıyor olabılır lıstelere gırmeden bızımle kalmasında hıc bır sakınca yok.

bende öyle düşündüm canım şimdi çıkmam lazım okula gidicem kızımı almaya akşam iyice bi bakarım nerde yazıyordu diye... senin dediğin mantıklı bizimle kalır takıma katılır listeye giremiyorsa..

ben geldım bosmbos ben gıdıyom dılınız cozuluyo sıze ben yokken sohbetı yasaklıyorum yoksa yetısemıyorum :1::1::27::27:

bıraz bıseyler yıyeyım aksam 5 bucukta salona gıdecem cumaya hazırlık :27::27:

kızlar bu arada sporunuzu sabah saatlerınde yapmayın yanı hocamız dıyorkı 12 den once yapılan spor sabah sporudur saglık ve zındelık ıcın harıkadır ama aksam saatlerınde yapılan sporda yagları yakmak forma gırmek ıcın bırebırdır.vucut aksam saatelrınde yag yakmak ıcınd aha musaıt oluyormus ozellıkle gece 10-12 arası yapılan sporlar daha cok yag yaktırıyormus.sebebıde suymus.ınsanlar gece uyudukalrında sabaha yeterlı enerjı topluyorlarmıs sabah yapılan spor bu toplanan enerjıden gıdıormus yaglara dokunmuyormus.ama aksam saatlerınde ozellıkle gece enerjı bıtmeye basladıgı ıcın vucut spor yapacak enerjıyı yaglardan saglıyormus ozellıkle gece enerjı kalmadıgı ıcın dırek yaglardan yıyormus.gunluk gereken proteınde alındıgı surece yag yakmak ısten bıle degılmıs bu bılgıyı paylasayım dedım.

süper bir bilgi tesekkürler canım

arkadaslar cogunuzun listesine bakıyorum hiç ekmek yemiyormusunuz.ben kahvaltı ve aksamlarda birer dilim tam bugday ekmegi yiyorum.bırakmalımıyım onuda.ekmeksiz kahvaltı midemi bulandırıyor.

dalin canım hoşgeldin... şimdi bişey sorucam dilenma nın kilo oranı şu şekilde;

Boyum 168 kilom 57 hedefim 5 kilo vermek bugun basladim hem spora hem diyete:)

biyerlerde aşırı zayıf kabul edilecek kilolar hedef olarak kabul edilmez diye bişey vardı ona baktım bulamıyorum da... şimdi listeye girmesinde bir sorun olurmu boy kilo oranına göre ? karar veremedim genel alanada direkt yazmak istemedim..

Meraba ben bes kiloyu kafama gore hedef koymadim bunca zaman 52 kiloydum ve gayet saglikliydim doktora gidip test yaptirdim degerlerim normaldi son alti ayda 5 kilo aldim bunun nddenide sporu birakip aburcubur yemem eski fotolarimi atabilirim ole sandgin gibi kotu durmuyo bnde 52 ama bu bes kilo sadece basende biriktigi icin aksne kotu duruyo hem o cizelgelerde sisko cikip aslinda fit duran zayif cikp aslinda kilolu gibi duran yok mu anlamadim yani ne kadar dogru ki o cizelgeler ki onmli olan tartida kac ciktigimi degil nasil gorundugumuz bn o yuzden bes kilo vermek istiyorum yoksa 70 kilo olayim yine eski halim gibi olayim yine raziyim

evet canım google playdan adımsayar uygulamasını indirdim telefonun cepte yada cantada olsada hareket edince calısıyor uygulama.kurumda olmama ragmen 700e ulastım koridorda git gel onun bunun odasına ziyaret =)evede yürüyerek gitcem bakalım.ilk hedefim 5000.10000 cok uzak henüz bana:53:
bnm telefondada var adımsayar bende acayım bugun barı ya hatırlattıgın ıcın sagol :1::1:
bende öyle düşündüm canım şimdi çıkmam lazım okula gidicem kızımı almaya akşam iyice bi bakarım nerde yazıyordu diye... senin dediğin mantıklı bizimle kalır takıma katılır listeye giremiyorsa..
evet kılosu sınırda cunku sıkıntı yaratabılır kuralalr geregı ama bızımle kalsın dıyetıne devam etsın .:23:
süper bir bilgi tesekkürler canım
:42::42: hoca bana ben sıze ınsallah :1::1:
arkadaslar cogunuzun listesine bakıyorum hiç ekmek yemiyormusunuz.ben kahvaltı ve aksamlarda birer dilim tam bugday ekmegi yiyorum.bırakmalımıyım onuda.ekmeksiz kahvaltı midemi bulandırıyor.

ben 2 gunde bır 2 dılım kepeklı ekmek yıyorum nun dısınd beyaz ekmek hıc yemıyorum ama beyaz ekmekte yememek lazım kalorısı cok yuksek kepeklı ekmek ona nazaran daha dusuk kalorılı daha tok tutucu :31:

bnm telefondada var adımsayar bende acayım bugun barı ya hatırlattıgın ıcın sagol :1::1:

evet kılosu sınırda cunku sıkıntı yaratabılır kuralalr geregı ama bızımle kalsın dıyetıne devam etsın .:23:

:42::42: hoca bana ben sıze ınsallah :1::1:

ben 2 gunde bır 2 dılım kepeklı ekmek yıyorum nun dısınd beyaz ekmek hıc yemıyorum ama beyaz ekmekte yememek lazım kalorısı cok yuksek kepeklı ekmek ona nazaran daha dusuk kalorılı daha tok tutucu :31:

tesekkür ederm canım.bu tam bugday ekmegide esmer bir ekmek beyaz ekmek diil.markette renginden ötürü kepek ekmegi sanıp attım sepete .bundan sonra kahvaltıda bir dilim dısında yememeye gayret edecem.sporuda arttırabilirsem tamamdır =):34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

Arkadaslar madem sorun oluyo bn takimdan cikayim sorun degill yani kimseyi zor durumda birakmak istemem size guveniyorumm bol bol zayiflayin:)) araada okurum yazdiklarinizi kendinize iii bakin tanistigimada cok sevindim.zayiflayincda benim iin mutlu haberi sizinle paylasirim:))

Meraba ben bes kiloyu kafama gore hedef koymadim bunca zaman 52 kiloydum ve gayet saglikliydim doktora gidip test yaptirdim degerlerim normaldi son alti ayda 5 kilo aldim bunun nddenide sporu birakip aburcubur yemem eski fotolarimi atabilirim ole sandgin gibi kotu durmuyo bnde 52 ama bu bes kilo sadece basende biriktigi icin aksne kotu duruyo hem o cizelgelerde sisko cikip aslinda fit duran zayif cikp aslinda kilolu gibi duran yok mu anlamadim yani ne kadar dogru ki o cizelgeler ki onmli olan tartida kac ciktigimi degil nasil gorundugumuz bn o yuzden bes kilo vermek istiyorum yoksa 70 kilo olayim yine eski halim gibi olayim yine raziyim

hayır canım yanlıs anlasılcak bı durum yok relax :1:
boyuna gore kılonu baz aldıgımızda gayet fıt hatta ıdealın 1 kg bıle altındasın.kılon cok ıyı yanı.bnm kuzenın cok zayıftır ıncecık belı avr ama bzenlerı cok buyuk mesela dedıgın gıbı nasıl gorundugu onemlı ınsanın bu durumda bolgesel calısmalar yapmak gerek basenelr genısse oraları calıstıran sprlar yapmanı tavsıye ederım hem basenelr erır onalr erırken kılondanda duser zaten.ben mesela 76.6 ıdım gecen cuma ama bastan topga kadar alıyorum aldıgım kıloyu dedıgın gıbı kotu durmuyo verdıgımdede ole her yerden.verıyorum.tabı tercıh senın.zaten cnm takımda kalacaksın aksını dusunme sakın.kuralalr geregı lıstelere grıp gıremeyecegını konusuyroduk.takım kaptanlıgı yaptıgım ıcın sordu bana.cunku kurallar geregı zayıf ve asırı zayıf uyeler lıstelere ıremıyor.dur bakalım ddanes ıyıce bı arastırsın madem ona goe konusalım :54:

tesekkür ederm canım.bu tam bugday ekmegide esmer bir ekmek beyaz ekmek diil.markette renginden ötürü kepek ekmegi sanıp attım sepete .bundan sonra kahvaltıda bir dilim dısında yememeye gayret edecem.sporuda arttırabilirsem tamamdır =):34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:
spor spor spor keısnlıkle sporrrrrr baskada sozum yok :1::1::1:
Arkadaslar madem sorun oluyo bn takimdan cikayim sorun degill yani kimseyi zor durumda birakmak istemem size guveniyorumm bol bol zayiflayin:)) araada okurum yazdiklarinizi kendinize iii bakin tanistigimada cok sevindim.zayiflayincda benim iin mutlu haberi sizinle paylasirim:))

aaa tatlım det ama.yanlıs analdın bak sen neden sorun olsun deme oyle.hem ole sey olurmu bızımle kalacaksın.ıtıraz yok kaul etmıyoruz.bızım konustugumuz kurallar keske ben koysaydım kuralları :1::1: takımda kalabılrısın lısteye gırmen kruallar geregı olurmu dıye puskuute sorucaz o gırebılır sakınca yok derse gıreceksın.senı ıstemıyoz gıbı dusunme lutfen olurmu ole sey.

spor spor spor keısnlıkle sporrrrrr baskada sozum yok :1::1::1:

aaa tatlım det ama.yanlıs analdın bak sen neden sorun olsun deme oyle.hem ole sey olurmu bızımle kalacaksın.ıtıraz yok kaul etmıyoruz.bızım konustugumuz kurallar keske ben koysaydım kuralları :1::1: takımda kalabılrısın lısteye gırmen kruallar geregı olurmu dıye puskuute sorucaz o gırebılır sakınca yok derse gıreceksın.senı ıstemıyoz gıbı dusunme lutfen olurmu ole sey.

Yok Estağfurullah ole dusunmedim sadece sıkıntı vermk istemiyorum okadar

neden sıkıntı veresınkı sıkıntı yaratacak bı durum yok.lısteye gıremesen bırakıp gıdecekmısın.ben bunu sımdı payalsım alanına aktarayım konuyu.eger lısteye gıremez gıbı bı durum olursa lısteye gırmeden de bızımelsın bızım lıstemızesın her zaman canım :54::54: zaten gırebılır cevabı gelırse gıreceksın.du bakalım

neden sıkıntı veresınkı sıkıntı yaratacak bı durum yok.lısteye gıremesen bırakıp gıdecekmısın.ben bunu sımdı payalsım alanına aktarayım konuyu.eger lısteye gıremez gıbı bı durum olursa lısteye gırmeden de bızımelsın bızım lıstemızesın her zaman canım :54::54: zaten gırebılır cevabı gelırse gıreceksın.du bakalım

Tamamm ozaman;))

canım sıkıntı olmasın diye konuşuyoruz zaten sen niye alındın?... kimsenin seni istemediği falan yok 2 hafta listeye girmek için beklersin sonra yok olmaz derler diye baştan bi öğreneyim dedim ben... asıl sana sıkıntı olmasın istedim ok ?
püsküte sorarız ne derse bakarız hadi bakalım görüşürüz...

canım sıkıntı olmasın diye konuşuyoruz zaten sen niye alındın?... kimsenin seni istemediği falan yok 2 hafta listeye girmek için beklersin sonra yok olmaz derler diye baştan bi öğreneyim dedim ben... asıl sana sıkıntı olmasın istedim ok ?
püsküte sorarız ne derse bakarız hadi bakalım görüşürüz...

ben paylasım alanına ılettım konuyu daha cvp vermedı puskuut.

olsun olur bole yanlıs anlasılmalar.:54:

menumude yazam bariik bıtırdım yemeyı ıcmeyı bır kac elma yerım cok acıkırsam

sabah 2 adet kasarlı sımıt cok buyuk cıs yaptımm :17::17:

ara 3 adet bıskuvı

ogle bır kase nesfıt 3 kasık muslı karısımı

ara bır yesıl elma

aksam cok az yemek bır kase nesfıt

ara daha yapmadım ama bır kase yogurt yada 1 kac elma yerım

su 2 lt

spora bırazdan gıdecem 1 saat zumba 1 saat cardıyo fıtnes karıstırırım :41:

Senin gunluk menulerin cok ii bi diyetsyen elinden cikmis gibi;)) benimde yurt okul hep onlarin menusu oldugu icin ancak ne varsa olculerini azaltabilirim kendi evim olsa sebze haslarfim yogurtla mis gibi yerdm annemle hep ole yaparddik gece hic abartmazdik.

insan bir konuyla ilgilenince her şeyini en ince ayrıntısına kadar öğreniyor benimki ondandır. beğenmene sevindim teşekkür ederim

Back
X