- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
- #57.081
kalınkaselın buda dukanın cılvelerı ıste bu dıyet odem atarak su kaybederek eksı cıakrtıyor demekkı brıaktıgın an suyunu egrı alıyosun ve artı yansıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dukanda vitaminsiz ve enerjisiz kalınca
bol bol sebze yedim sonra meyve yedim ama dukana geri döncem
şu netteki dukan tariflerini deniycem sıkılmam en azından:)
çok üzüldüm:)))
aslında diyet mantıgına ters bişeyde yapmadım
şekerli bişeyler yemedim
yağ kullanmadım
unlu bişey yemedim yani normal diyetteydim hatta zumbada yaptım ama bu hafta böyle oldu haftaya daha iyi olcak eminim:))))
dalin bu bi kriter değil benim için seni yenicem:)))))
stubbornn(71.4/70,9/0,5/%0.69)
bur50(74,6/0/0/%0)
ddanes(57.8/0/0/%0)
kalinkaselin(75.8/75.6/0/0.2/%0.26)
kahvelikitap(77,3/75.1/2.2/%2.85)
aysesu(64.2/64,0/0,2/%0.31)
dalin26(76.6/75,0/1,6/%2,89) yeni üye hedef 60 kg
dukana meyveyle ve bol sebzeyle ihanetin sonucunu ödüyorum
felaket ödem topladım ama haftaya korkun benden((((
bu hafta sadece 200 gram:))))))
hahayt guleyım 1 bucuk ayda 60 olcakmıs boyundan buyuk kılona denk laflar etme.ben olurum ancak sen degıl.bos hayaller bunalr sekerım.hodrı medyan bakalım![]()
canim dert etme dedigin gibi odem toplamissindir haftaya bir guzel atar daha da zayiflarsin hem onemli olan zayiflamak 200 gram yine de iyi bence en azindan duraklamamis :) ben pek sebze yemedigim icin pek su toplamiyorum sanirim evde tek olunca salatada yapilmiyorki malzemeler bozuluyor diye de almiyorum:)
Hahhaaayt canim bni gecebilecegini hala dusunuyor olman cok komik ciddenD suan 15 kilo var her hafta 2 gitse 60 olurun bende seni bilemiyorum :)) haklisin hodri meydan bu hafta dizimi sakatladim 60 olana kadar yataga duserim heralde ama olsun yogurttan donenin kasigi kirilsin :) soz boyle deil ama diyetteki bir bayana uygun olani bu bence
hahha pılavdan donenın kasıgı kırılsın hem sozu dogru soleyemıyon bıde benle yarısıyo cık cık cık cık
hahaytt sne ılk hafta benden 300-500 grm fazla verdın dıye ne bu havlar boleee fısss dıye sonersın bıdahakı hafta bak buyuk laflar.suan bıle 100 grm fazlasın daha konusuyosun ayıptır yahu.![]()
Canim sozn yanlis oldugunu zaten belirttim ben diyetteki bi bayanin pilavla ne isi olsun yogurt olmali o ")) ayrica ben o yuz grami verdm sayiyorum kendimi :) bnm icn sorun deil :) ahh keske sonsem balon gibi yucaelak gezmktn iyidr ama sen sonmeyebilirsn tabiu :))
Canim bu arada dier kizlari listeye aliyormuyuz bugun ? bence alalim :)
ben cok gzuel sonuyorum meraklanma sen kendını kolla beybim.yarısmanın ılk haftası gectın dıye bu ne havalar hele dur sen hele dur bır tokat gıbı carpmzmıyım yuzune tartıdakı rakamalrı![]()
mıhrımahmıydı hatırlayamadım o kendı ıstegıyle bu haftada gırmeyecektı ama dıger kızlar gırmek ısterlerse ddanese soleısnler bı bakalım.sonucta vekıl kaptan o
Eveeeet kizlar bugun cok mutlu oldum :))
Gecen haftaki kilo =77.3
Bu haftaki=75.1
Yani giden tami tamina 2.2 kilo hep boyle gitsem keske oncelikle beni tetikleyen yani gaza getiren daline cok tesekkur ederim bu arada dalincim senin yuzde yanlis sanirim sen onu ddanese tekrar hesaplattr istersen ben yuvatlamayi bilmiyorum :) bende hesaplayip yaziorum hemen :))
aysesugeçenhaftada listede yoktu galiba***9.takım 348.ETAP*** [/COLOR][/B]
stubbornn(71.4/70,9/0,5/%0.69)
bur50(74,6/74,4/0,2/%0,27)
ddanes(57.8/0/0/%0)
kalinkaselin(75.8/75.6/0/0.2/%0.26)
kahvelikitap(77,3/75.1/2.2/%2.85)
aysesu(64.2/64,0/0,2/%0.31)
dalin26(76.6/75,0/1,6/%2,89) yeni üye hedef 60 kg
kızlar süpersiniz bu haftave herkes cuma sabahı burda, kalabalığı görünce bi mutlu oldum böyle
kendimden çok sizin yarışı merak ediyordum
sonuçlar güzel olmuş...
Eveeeet kizlar bugun cok mutlu oldum :))
Gecen haftaki kilo =77.3
Bu haftaki=75.1
Yani giden tami tamina 2.2 kilo hep boyle gitsem keske oncelikle beni tetikleyen yani gaza getiren daline cok tesekkur ederim bu arada dalincim senin yuzde yanlis sanirim sen onu ddanese tekrar hesaplattr istersen ben yuvatlamayi bilmiyorum :) bende hesaplayip yaziorum hemen :))
Tebrik ederimmmm)))
kızlar süpersiniz bu haftave herkes cuma sabahı burda, kalabalığı görünce bi mutlu oldum böyle
kendimden çok sizin yarışı merak ediyordum
sonuçlar güzel olmuş...
Wuu muhteşemsin darısı başıma![]()