• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

***9.takım 348.ETAP***

stubbornn(71.4/70,9/0,5/%0.70)
bur50(74,6/74,4/0,2/%0,27)
ddanes(57.8/57/0.8/%1.38)
kalinkaselin(75.8/75.6/0/0.2/%0.26)
kahvelikitap(77,3/75.1/2.2/%2.85)
aysesu(64.2/64,0/0,2/%0.31)
dalin26(76.6/75,0/1,6/%2,09) yeni üye hedef 60 kg

9. TAKIM ORTALAMASI :%1.12

liste hazır bende 800gr vermişim:52: benim için gayet iyi 600 e de razıydım ama düz 57 görmek çok mutlu etti sabah sabah... paylaşıyorum şimdi listeyi yeni uyandım kahvaltısını yaptırayım kızıma buralarda olurum görüşürüz

liste hazır bende 800gr vermişim:52: benim için gayet iyi 600 e de razıydım ama düz 57 görmek çok mutlu etti sabah sabah... paylaşıyorum şimdi listeyi yeni uyandım kahvaltısını yaptırayım kızıma buralarda olurum görüşürüz

bence gayet iyi vermişsin canım :) bu arada diğer kızları bu hafta almıyoruz heralde öyle anlıyorum :)9

bence gayet iyi vermişsin canım :) bu arada diğer kızları bu hafta almıyoruz heralde öyle anlıyorum :)9

canım diğer kızlarda birtek jeof var bu hafta girebilecek... dilemna ve mihrimah daha pzt gelmişler daha 1 hafta bile olmamışki...

dalini eski üye diye listeye yazdım:34:

kızlar şimdi çıkmam gerekiyor öğleden görüşürüz:34: mnisa ve usağısan takıma katılımı arttırmaya çalışın mesaj sayınız çok az :47:

Bende kilomu bildireyim.
Başlangıç:90
Bugün:88.2

Az katıldığımın farkındayım ama hem yeniyim diye çekiniyorum biraz hemde çok yoğun çalışıyorum kusuruma bakmayın :17:

Arkadaslar sizden bisey isteyebilirmiyim spor salonununa giden varsa hocasina sorabilirler mi?bn yuruyus yapiyorum arada ip atlayacam ve babama aoledim bisikletimi yollayacak haftaya tabi simdi ucude kardiyo oluyo günlere bolemiyorum ve kac dak yapmaliyim.cunku abartim kaslarima zarar vermekte istemiyim ve haftanin belli gunu dinlenme liyim ama kac gun olsun bir gun mu iki gun mu..kisacasi 4 kilo basenimden verecem ins ama spor zamani miktari cok onemlii kafamda bi liste olusturamiyorum:((

112 ile başladım 110.700 şimdi

Bende kilomu bildireyim.
Başlangıç:90
Bugün:88.2

Az katıldığımın farkındayım ama hem yeniyim diye çekiniyorum biraz hemde çok yoğun çalışıyorum kusuruma bakmayın :17:

kızlar ikinizde cok iyi kilo vermişssiniz cok sevindim :52: :)) hep böyle ve daha fazlasıyla devam etsin inşallah :)
usagisan canım utanmana cekinmene hiç gerek yok :) tam tersine burda kendin ol etrafındaki kimse seni tanımıyor sonuçta ve başkalarıyla konuşmak bazen ailenle konuşmakta daha iyi oluyor inan o yüzden buraya bol bol yazz :34::34::34:

mıhrımahmıydı hatırlayamadım o kendı ıstegıyle bu haftada gırmeyecektı ama dıger kızlar gırmek ısterlerse ddanese soleısnler bı bakalım.sonucta vekıl kaptan o

evet o benim ta kendisiyim.ben pazartesi başladım o yüzden pazartesi 1 haftam dolacak ve tartılıcam ben 2 haftalık süreçte listede olmak istemiyorum. 2.haftadan sonra hodri meydan bakalım

Back
X