• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

arkadaşlar ,hanımlar son bir yılda tam 8 kilo aldım ve uykularım kaçıyor acilen kilo vermem lazım kabuslar görüyorum .buradaki dayanışma çok güzel çok motife edici görünüyor işe yaracağını düşünüyorum üstelik burdada çokkkkkkkkkk yeniyim .helppp

canım yanlış yere yazıyorsun.... cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topiği var üstlerde oraya yazman gerekiyor.. takımlar seni ordan davet edecek.... burdan takıma alamıyoruz...

kilo vermede başarılı olan tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyor,kutluyorum
verilen kiloları görmek insanı daha çok motive ediyor bu anlamda da katkınızdan dolayı teşekkürler kızlar :16::16::16:

Vayy beeeee, kimse beni hatırlamamış.. O kadar sohbet, paylaşımm :( neyse..

Ben geçen hafta cuma başlamıştım.
Başlangıç: 89
An itibariyle: 86.6
Sonuçtan memnunum, ki adet olucam bugün yarın. Hayırlısı :/

Evet canm bu yaris isi cok iyi oluyor :)) insallah hepmizin verdgi kilolar daim olur :)

Kesinlikle katiliyorum mesela ben ilk 4 kiloyu verdgmde ailemin yanina gittim beni gorenler zayiflamissin dediler baya vermissin diyenler oldu normalde 4 kilo cok farketmez belki kilolu insanda ama spor yapinca vucut skilasmaya basliyor buda verdign kilolarn fark edilmesine yardm ediyor :) hem hergn spor yapinca insan kendini diger gunlere mutlu hissederek uyaniyor :)

kesinlikle haklısın :)

sismanne canım buralardasın ama sesin çıkmıyor... bebekten vakit buldun heralde... seninde paylaşımın az görünüyor unutmuşum bak... hadi biraz daha aktif :34:

biliyorum canım not almıştım giriş tarihin 7 şubat:1::1:ama bak kendin de söylüyorsun biraz daha katılmaya çalış haftaya listeye giriyorsunuz siz... tebrik ederim çok güzel vermişsin sende:46::46:

Iste o cok kotu oluyor ya haklisin ise kacta girip kacta cikiyosn peki ?
Sabah 9-Akşam 6.5 malesef :(

canım sen salı katılmadın mı ? bu 4 günde verdiğin kilon mu anlamadım tam olarak...
Evet 4 günde verdiğim kilom canım.Bugünkü kilomu yazayım istedim haftaya listeye alınırsam kaç kilo verdiğim belli olsun diye.

uşağısan ve mnisa takımdaki bana en yakın kilolar sizlersiniz ama şimdi kilomu yazmıyorum.sizleri kendime rakibe olarak seçiyorum.biraz daha sık girip rekabeti kızıştırırsanız sevinirim :)

Hiç merak etme gruba alınırsam eğer rekabeti feci kızıştırırım ben :21: Birileriyle yarışırken çok daha azimli oluyorum :9:

uşağısan ve sismanne bundan sonra an be an kilo takipçinizim ona göre.bana çok yakınsınız kendime rakibe sizi seçiyorum. bi yarışalım bakalım

kilo vermede başarılı olan tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyor,kutluyorum
verilen kiloları görmek insanı daha çok motive ediyor bu anlamda da katkınızdan dolayı teşekkürler kızlar :16::16::16:

Kendi tesekkur ederim canim motive oluyorsaniz ne guzel :) ben genelde ondekini yakala taktigini kullaniyorum tavsiye ederim kiloma en yakin kisiyi yakalamaya calisiyorum :) bazen dger takimlardaki kisilerle bile yarisiyorum aslinda :))) yuruyuse cikincada hep onumdeki insani gecmeye odaklaniyorum gecince onumdeki diger kisiyi hedef olarak koyuyorm boylelikle yavaslamak icin firsat vermiyorm kendime :D

Canim bence gayet iyi kilo vermissin bu hafta da biraz sikarsan daha iyi bir sonucla karsilasrsin vucut sasrdgi icin ilk iki haftalar en iyi kilo verilebilecek haftalardir :)))

Sabah 9-Akşam 6.5 malesef :(

Evet 4 günde verdiğim kilom canım.Bugünkü kilomu yazayım istedim haftaya listeye alınırsam kaç kilo verdiğim belli olsun diye.

Hiç merak etme gruba alınırsam eğer rekabeti feci kızıştırırım ben :21: Birileriyle yarışırken çok daha azimli oluyorum :9:

bende henüz listede değilim zaten şartlarımızda kilolarımızda yakın.bana uyar bende yarışarak azmimi artırmak isterim.ama lütfen daha sık girin ki motivasyon artsın

Oo süper vermişsin.Nazar değmesin :nazar: Kilonda bana yakınmış.Sana yetişmeye çalışıcam haftaya :8:

dilemna kilo vermişsin çok sevindim muradına erdin.rahatla artık bak oluyor.devamı gelir artık inşallah.hedefin iyice kısaldı 3.5 kg.keşke senin yerinde,hedefime bu kadar yakın olabilsem

Son düzenleme:
Mihrimah canım sen 35 kilo vermişsin önceden kaçtan kaça indin çok merak ettim.

evet verdim ama onun 10 kg.malesef geri aldım.şuandaki kilom sürpriz 2.haftadan sonra kilomu paylaşmaya başlıcam. metabolizmayı düzene sokayım öyle.zaten ben diyete pazartesi başladım.henüz 1 hafta bile olmadı.ama sana yakın kilolardayım o yüzden seni rakibe olarak gözüme kestirdim :)

selam kızlar yeniden :16:
yürüyüşümü yapamadım felaket yağmur var.her şartta çıktım yola ama sırılsıklam olup döndüm.40 dak.yürüyebildim

Back
X