• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Diyet yaparsan bırakınca kilo alınır.Diyet yapma yemek alışkanlığı olarak düşün.Ayrıca bu kilo vermek için.Kilo korumak için azar azar zararlı şeyleri ekeyince kilo neden alınsınki.

ah canım aslında ben dengede tutma kısmını iyi biliyorum da:1: bir versem ardından denge kısmından korkmuyorum aslında.. şöyle düşün ergenlikten 26 yaşına kadar aynı kilodasın, ardından bir hamilelik yaşıyorsun bu defa 10 kilo fazlayla 5 sene aynı kilodasın...benim durumum bu işte, hepimizin mantığı aynı bende kızlara hep fazla azaltmayın diyorum dikkat edersen, hayatımız boyunca uygulayabileceğimiz sağlıklı bir liste olsun diye... benim burda sadece itirazım akşam hiç ekmek yememe konusuydu, daha sonrasında ekleyince kilo alınacağını düşünerek, ama dediğin de mantıklı azar azar eklenebilir istenilen kiloya geldikten sonra... inşallah verirde o koruma dönemlerini de atlatırız.. bende o çorba ekmek ayarından dolayı çorba içmiyorum, bizde sebze çorbası yenmiyor zaten diğerleri de hep karbonhidrat yerine geçiyor..

tamam canım olur ama ben bu ara çok ama çok yoğunum büyük oğlumun tatili bitti okula gidecek onun hazırlığı telaşı misafirler derken böyle oldu

tamam canım sana zaten açıklamıştım gerekeni başka birşey söylememe gerek yok elinden geldiğince girmeye çalış...

arkadaşlar bu da bugünkü menüm

SABAH
2 kuru kayısı
1 bardak bitki çayı

ÖĞLEN
1.5 peynirli kızarmış yumurta
1kk peynir
1 salatalık
1 domates
2 zeytin
3 dilim etimek
1/2 bardak süt

ARA
5 kuru kayısı
10 fındık

AKŞAM
1 kase Kıymalı karnabahar
1 kase çorba
1 kase yoğurt

2.5 lt su + 3 bardak elmalı tarçınlı çay içildi
8 km yüründü
30 mekik çekildi
Temizlik yaparken de hareket edildi

Son düzenleme:
1 kase çorbayı 1 dilim ekmek sayıyor diyetisyenler.Ona göre yiyip yemeyeceğine sen karar verirsin.Ama pilav ve baklagillerdense kıymalı sebze yemeği yanına yoğurt ikilisi daha hızlı zayıflatır.Yada köfte,balık,tavuk+salata ikilisi.

yemeyelim madem öğrendik faydalı bir bilgi seve seve uygulayalım. içecek olursam da akşam için sebze çorbası ayarlıcam. çok sağol aydınlatıcı bilgilerin için :)

sözde haftasonu giremem diyordum burdan:1: gezme planlarımız iptal oldu kaldım evde maalesef... menümü yazayım bende ara öğünler berbat gidiyor..

sabah: 1 kase müsli yarım yağlı sütle

öğle: tavuk sote, 1 tam buğday, 2 kaşık yoğurt

ara: 1 pişmaniye

akşam: portakallı kereviz 1 pors, 2 köfte, 1 dilim tam buğday

ara: 1 kayısılı probiyotik yoğurt düşünüyorum

spor 45 dk leslie, su 2 lt kadar, yeşil çay 2 kupa

regl dönemim çok uzadı böyle olduğunda başta idare ediyorum ama sonlara doğru tatlı krizleri başlıyor, o yüzden bu aralar kruvasan pişmaniye gibi ara öğünler oldu... kalori hesabında aşmıyorum 1200 civarı oluyor ama etkisi ne olacak bilmiyorum...

ah canım aslında ben dengede tutma kısmını iyi biliyorum da:1: bir versem ardından denge kısmından korkmuyorum aslında.. şöyle düşün ergenlikten 26 yaşına kadar aynı kilodasın, ardından bir hamilelik yaşıyorsun bu defa 10 kilo fazlayla 5 sene aynı kilodasın...benim durumum bu işte, hepimizin mantığı aynı bende kızlara hep fazla azaltmayın diyorum dikkat edersen, hayatımız boyunca uygulayabileceğimiz sağlıklı bir liste olsun diye... benim burda sadece itirazım akşam hiç ekmek yememe konusuydu, daha sonrasında ekleyince kilo alınacağını düşünerek, ama dediğin de mantıklı azar azar eklenebilir istenilen kiloya geldikten sonra... inşallah verirde o koruma dönemlerini de atlatırız.. bende o çorba ekmek ayarından dolayı çorba içmiyorum, bizde sebze çorbası yenmiyor zaten diğerleri de hep karbonhidrat yerine geçiyor..

İstediğim kiloya ineyim zaten koruma kısmı için senden özel ders alıcam :D Nasıl zayıflanır kitap bile yazarım hakkında.Kitabını okumadığım programını izlemediğim diyetisyen kalmadı.Ama korumada beceriksizin önce gideniyim.Yemeye bir başladımmı duramıyorum :25:

İstediğim kiloya ineyim zaten koruma kısmı için senden özel ders alıcam :D Nasıl zayıflanır kitap bile yazarım hakkında.Kitabını okumadığım programını izlemediğim diyetisyen kalmadı.Ama korumada beceriksizin önce gideniyim.Yemeye bir başladımmı duramıyorum :25:

ah bende bir ineyim korumada kitap yazıcam:52::52:

sende bendensin o zaman rakibem. benim de en büyük problemim tadını aldığım beğendiğim bir lezzeti yerken kendime engel olamıyorum. bir bakmışım bir sürü yemmişim. ardından pişmanlık :(' şuan en azından bu suçluluk psikolojisi yok. çok sevdiğim lezzetlere de irademi kullanmayı öğreninceye kadar ara verdim
sağlıklı beslenmeyi öğrenirken aslında sabrı,kararlığı,iradeli olmayı da öğreniyoruz. bu da hoşuma gidiyor. nefsim bana değil,ben nefsime hükmediyorum bu çok güzel bir duygu :)

Son düzenleme:

SABAH
2 kuru kayısı
1 bardak bitki çayı

ÖĞLEN
1kk peynir
1 salatalık
1 domates
2 zeytin
3 dilim etimek
1/2 bardak süt

ARA
5 kuru kayısı
10 fındık

AKŞAM
1 kase çorba
1 kase yoğurt

8 km yüründü
30 mekik çekildi

güzel olmuş menün afiyet olsun..

Herkese slm;) bugun sacma beslendm dun dorten beri bisey yemeyince ac uyandim kendime gelmedim sonrada tok olunca aksam yedim iki ogun oldu yarin ins az az 6 ogun yapcam; )
Sabah 2kasik yulaf 1kasik ketntohumu birbardak sütle müsli bir elma bir haslanmis yumurta biraz prynir domates bi ekmek
Aksam 2kasik haydarili yogurt babunya mezesi 5 kasik 2 kaşıkta haslnmis brokoli doymadım bi greyfurt ustune:) beste yeme isini kapttim 3 litre su 2 yesilcay birazdanda spora gitcm(yuruyus ip atlama mekik bi sekilde saati doldurcam;))

Son düzenleme:
1 kase çorbayı 1 dilim ekmek sayıyor diyetisyenler.Ona göre yiyip yemeyeceğine sen karar verirsin.Ama pilav ve baklagillerdense kıymalı sebze yemeği yanına yoğurt ikilisi daha hızlı zayıflatır.Yada köfte,balık,tavuk+salata ikilisi.

Tavsiyene uydum brokoli yedim ama yurt iki kaşık koyduklari icin doymadin barbunya mezesi de aldimm:))yarin ins duzgun bi sebze yemegi cikar; (

SABAH
2 kuru kayısı
1 bardak bitki çayı

ÖĞLEN
1kk peynir
1 salatalık
1 domates
2 zeytin
3 dilim etimek
1/2 bardak süt

ARA
5 kuru kayısı
10 fındık

AKŞAM
1 kase çorba
1 kase yoğurt

8 km yüründü
30 mekik çekildi

Sporrr superr; ))

SABAH
2 kuru kayısı
1 bardak bitki çayı

ÖĞLEN
1kk peynir
1 salatalık
1 domates
2 zeytin
3 dilim etimek
1/2 bardak süt

ARA
5 kuru kayısı
10 fındık

AKŞAM
1 kase çorba
1 kase yoğurt

8 km yüründü
30 mekik çekildi
Ay ay ay tatil bugün yan gelip yatayım denilmemiş sporlar yapılmış :nazar: Maşallah hem diyeti hem sıkılaşmayı beraber yapıyorsun.Benide heveslendiriyorsun ama malum belim henüz dett ne sporu otur oturduğun yerde diyor :1:Birde kayısı görüyorum hep menünde bağırsakları çalıştırmada ne kadar yardımı oluyor ?

Back
X