• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkese slm;) bugun sacma beslendm dun dorten beri bisey yemeyince ac uyandim kendime gelmedim sonrada tok olunca aksam yedim iki ogun oldu yarin ins az az 6 ogun yapcam; )
Sabah 2kasik yulaf 1kasik ketntohumu birbardak sütle müsli bir elma bir haslanmis yumurta biraz prynir domates bi ekmek
Aksam 2kasik haydarili yogurt babunya mezesi 5 kasik 2 kaşıkta haslnmis brokoli doymadım bi greyfurt ustune:) beste yeme isini kapttim 3 litre su 2 yesilcay birazdanda spora gitcm(yuruyus ip atlama mekik bi sekilde saati doldurcam;))

Tatlım brokoli yemek sayılmaz doymaman çok normal.İnşallah doğru düzgün sebze yemekleri çıkarırlar yurtta.Maşallah sanada nazar değmesin çok çalışıyorsun :nazar:

Bende menümü yazayım.
Kahvaltı
2 dilim etimek,1 kk peynir,1 haşlanmış yumurta,1 yeşil biber

Akşam
1 tabak kıymalı ıspanak,2 kaşık yoğurt

Şimdi 1 nescafeyle 2 kayısı yedim

Öğle yok çünkü kahvaltımı 12 ye doğru ettim,birde iştahsızdım akşamıda sırf yemiş olmak için yedim.

Bende menümü yazayım.
Kahvaltı

Akşam

Öğle yok çünkü kahvaltımı 12 ye doğru ettim,birde iştahsızdım akşamıda sırf yemiş olmak için yedim.

Kendi yedikleeimi dusununce menu nekadarda az:))tebrk ederim

Bende menümü yazayım.
Kahvaltı

Akşam

rakibem senin menünü gördükçe çok yediğimi düşünüyorum. birde sporla suyu ekledin mi senin kiloların önünde hiçbir şey duramaz :)

Tavsiyene uydum brokoli yedim ama yurt iki kaşık koyduklari icin doymadin barbunya mezesi de aldimm:))yarin ins duzgun bi sebze yemegi cikar; (

baklagilde yemeyeceksin canım usagisanın tavsiyesinde o da var. akşam barbunya alma artık :)

bende bazen akşam çorba içiyordum birde birkaç kaşık pilav yediğim oluyordu ama artık bende rakibemin tavsiyesine uyup onları yemicem.

Ay ay ay tatil bugün yan gelip yatayım denilmemiş sporlar yapılmış :nazar: Maşallah hem diyeti hem sıkılaşmayı beraber yapıyorsun.Benide heveslendiriyorsun ama malum belim henüz dett ne sporu otur oturduğun yerde diyor :1:Birde kayısı görüyorum hep menünde bağırsakları çalıştırmada ne kadar yardımı oluyor ?

aslında yan gelip yatasımda gelmiyor değil ama sonra gitmediğimde yaşayacağım vicdan azabını bildiğim için kalk git içindeki sesi sustur diyorum. en kısa zamanda darısı seninde başına inşallah. :)
kayısı suyla birleşince işe yarıyor evet. denemeni tavsiye ederim. elmalı tarçınlı çayıda sindirime yardımcı olsun diye içmekteyim. bugün 13.gün oldu şükür kabızlık yaşamadım. hani klasik diyet problemidir ya kabızlık.
bu hafta ara menüleri değiştireyim diyorum taze meyve koyayım.sonra baymasın beni kayısı.

Son düzenleme:
rakibem senin menünü gördükçe çok yediğimi düşünüyorum. birde sporla suyu ekledin mi senin kiloların önünde hiçbir şey duramaz :)

Benim de dezavantajlarım var tatlım.Polikistik overim var regl olabilmek için hormon hapları içiyorum.Çok zor kilo veriyorum.Bundan fazla yersem tartım gram bile oynamaz.Ayrıca tüm gün ve gece pc başında oturuyorum ben hareketim sıfır.Benim yapıcağım spor 1 saat erken uyanıp yürümek hepi topu bukadarcık olur.Suyuda hiç içmiyordum şimdi 1.5 lt falan içmeye başladım.İnşallah artırıcam.Hepimiz kendimize göre çabalıyoruz beraber başarıcaz allahın izniyle :13:

günaydın arkadaşlar ben dün bir türlü giremedim menümüde yazamadım KAHVALTI 2dilim tam buğday ekmeğinden beyaz peynirli tost + 2fincan şekersiz çay ÖĞLE sabahtan tost kalmıştı bir tost (tam buğday yağsız beyaz peynirlive 2dilim sucuk) ARA dışarıda olduğumuz için bir şey yemedim (öldüm açlıktan aslında) AKŞAM 1kase domates çorbası (evde hazırlanmış) 1tabak yoğurtlu ıspanak bir dilim tam buğday EK 2,5 litre su spor yapamadım çünkü dışarı işlerim çoktu (zaten bütün gün yürüdüm dışarıda) :39: :39: :39:

günaydın arkadaşlar ben dün bir türlü giremedim menümüde yazamadım KAHVALTI 2dilim tam buğday ekmeğinden beyaz peynirli tost + 2fincan şekersiz çay ÖĞLE sabahtan tost kalmıştı bir tost (tam buğday yağsız beyaz peynirlive 2dilim sucuk) ARA dışarıda olduğumuz için bir şey yemedim (öldüm açlıktan aslında) AKŞAM 1kase domates çorbası (evde hazırlanmış) 1tabak yoğurtlu ıspanak bir dilim tam buğday EK 2,5 litre su spor yapamadım çünkü dışarı işlerim çoktu (zaten bütün gün yürüdüm dışarıda) :39: :39: :39:

menü bence ideal olmuş canım afiyet olsun...

Bn de begendim;))

Benim de dezavantajlarım var tatlım.Polikistik overim var regl olabilmek için hormon hapları içiyorum.Çok zor kilo veriyorum.Bundan fazla yersem tartım gram bile oynamaz.Ayrıca tüm gün ve gece pc başında oturuyorum ben hareketim sıfır.Benim yapıcağım spor 1 saat erken uyanıp yürümek hepi topu bukadarcık olur.Suyuda hiç içmiyordum şimdi 1.5 lt falan içmeye başladım.İnşallah artırıcam.Hepimiz kendimize göre çabalıyoruz beraber başarıcaz allahın izniyle :13:

Son cumleyi cok begendim hepimiz kensimize göre cabaliyiruz:))cok dogru ins karsiliginida alcaz bn inaniyorum:)

mnisa menülerin güzel dikkatli gidiyorsun hiç kaçamakta yapmamışsın tebrik ederim :46: Daha sık gelmeye çalış burda daha çok motive olucaksın emin ol.

iyi pazarlar diyeyim bende.. havalar düzelmeye başladı kimse kalmaz artık haftasonları buralarda:1: parka çıkıyoruz bizde kızımla, bu sabah cıss yaptım yine çöpe gitmesin mantığıyla... müsli nin ardından kızımın kalan tostunu yedim ah şu çöpe gitmesin olayından da kurtulabilsem.. :50:

anladım.Allah şifa versin. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.hepimizin farklı sıkıntıları var ve tüm bunlar içinde kendimiz için güzel bir işi gerçekleştirmeye uğraşıyoruz. düşündümde bizimle gurur duydum,helal olsun bize de mi :)

Back
X