- 5 Şubat 2014
- 1.821
- 30
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
- #58.101
mrb citir hatun adaylari.
hayali bile güzel. kulağa hoş bir seda bıraktı valla. çıtır hatun adayları iyiymiş :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb citir hatun adaylari.
Bugünkü menüm;
Sabah;
Biraz nesfit,1 kaşık yulaf ezmesi,yarım yeşil elma,2 kuru kayısı,biraz ceviz aldığı kadar sütle dev bir müsli hazırladım kendime.
Öğlen;
1 fincan yeşil kahve içtim.Ben almadım tadına bakmam için yengem pişirdi bana.kahvenin yerini tutmasada fena sayılmazdı.
Tavuklu salata
Çayın yanında 1 adet çikolatalı etiform bisküvi
Akşam;
9 inögöl köfte,yeşil salata.
Denemiştim ben.Net hatırlamıyorum ama 1.5 falan vermiştim.Başka bişi yemedim yanında.Hatta günde 3 kere bile yemedim.Ama benim reglim sancılı geçiyor.Su içesim bile olmuyor bırak yemeyi.ay rakibem çok sağol içimi rahatlattın.bende 0.5 lt daha su içiyom ki metabolizmam performansını yükseltsinde bunları atsın kalmasın bende diye.
pirinç lapasına da baktım uygulaması zor görünmüyor sebze meyve yiyebiliyormuşsun. dediğin gibi ilk günler yapayım inşallah gelişmeleri yazarım. sen denemiş miydin?
Yaptığım köfteden bana 18 düştü.9 unu dün 9 unuda bugün yedim.Yoksa bi anlamı yokneden 9? dünde 9 köfte vardı. senin menüne hayranım maşallahafiyet olsun
Sevgili kaptanım anladığım kadarıyla kaçamakları yapan biz cezasını çekense sen oluyorsun.Bunun için hayırmı dememiz gerekiyor oylamada ?
canım aslında istediğim herkesin bir genel olarak kuralları okumuş olmasıydı, ama bakan bile olmayınca da canım sıkılıyor açıkçası.. şimdilik ben kaptanım da 2 gün sonra size de kalabilir... herkes kendi görüşünü paylaşsın bize göre şimdilik hava hoş ceza olursa da ben takıma paylaştırırım zaten... bazı takımlar ceza artsın derken bazıları kalksın demiş.. bu cezaların amacı zaten motivasyon bakın işte kafanıza göre...
Bu tür cezaların çok fazla yaptırım gücü olacağına ben inanmıyorum.İşe yararlılığı kişiye göre değişir daha doğrusu herkesin karakteri bir değil.Benim sorduğum evet diyincemi 2 ay üstüsteyi kabul etmiyoruz hayır deyincemi onu anlamadım.
Evet oyu veriyorum.OYLAMA
Öneri:
Performans uygulaması sonuçlarına göre; iki ay üst üste aynı takım ceza alamaz.
Cevaplar:
2. TAKIM : EVET / HAYIR
3. TAKIM : EVET / HAYIR
4. TAKIM : EVET / HAYIR
5. TAKIM : EVET / HAYIR
8. TAKIM : EVET / HAYIR
9. TAKIM : EVET / HAYIR
13. TAKIM : EVET / HAYIR
14. TAKIM : EVET / HAYIR
Dikkat!
* Oylama 28 Şubat Cuma günü sona erecektir.
* Oylama kararınızı lütfen ilgili uygulamadan haberdar olan üyelerle görüşerek veriniz.
* Toplam takım sayımız sekiz olduğu için; oylama sonucunda evet/hayır seçeneklerinden birinin en az beş oy alması gerekmektedir.
kızlar oylama var performans uygulamasıyla ilgili.. tüm takım üyeleri öncelikle performans uyg. nedir bi bakın daha sonra herkes oylasın.. sonucu genel alanda paylaşalım
ay rakibem çok sağol içimi rahatlattın.bende 0.5 lt daha su içiyom ki metabolizmam performansını yükseltsinde bunları atsın kalmasın bende diye.
pirinç lapasına da baktım uygulaması zor görünmüyor sebze meyve yiyebiliyormuşsun. dediğin gibi ilk günler yapayım inşallah gelişmeleri yazarım. sen denemiş miydin?
Kutlarım ultra hafif bir gün geçirmişsinneyse takım yazdığımda herkes burdaydı görmüşlerdir heralde... cevap yazmadan çıktı yine çoğunluk... bende kaçıyorum listemi yazıp iyi geceler...
sabah 1 kase müsli sütle
öğle 2 yumurtadan biberli omlet, yeşil salata, 1 dilim tam buğday
ara 1 küçük tost
akşam yoğurtlu brokoli salatası
spor 45 dk leslie 30 dk zumba ( şimdi başlıyorum)
su 2lt kadar yeşil çay 2 kupa
Aynı gün yapamazsınız.Adet gününde yapılıyor bu kür.İkinizde aynı anda regl olursanız onu bilememAma bana pirinc lapasi yaptirmadin sen yaparsan bende yaparım)ayni anda yapalimmm
)
Kutlarım ultra hafif bir gün geçirmişsin
Aynı gün yapamazsınız.Adet gününde yapılıyor bu kür.İkinizde aynı anda regl olursanız onu bilemem![]()
canım aslında istediğim herkesin bir genel olarak kuralları okumuş olmasıydı, ama bakan bile olmayınca da canım sıkılıyor açıkçası.. şimdilik ben kaptanım da 2 gün sonra size de kalabilir... herkes kendi görüşünü paylaşsın bize göre şimdilik hava hoş ceza olursa da ben takıma paylaştırırım zaten... bazı takımlar ceza artsın derken bazıları kalksın demiş.. bu cezaların amacı zaten motivasyon bakın işte kafanıza göre...
herkesin bildiği bir şeydir aslında. elmalı tarçınlı çay 2 elma 5-6 kabuk tarçın 6-7 karanfil atıp kaynatıyorum tencerede sonra ister soğuk ister sıcak tüketiyorsun. isteğe bağlı içine limonda atabilirsin.
yemeklerden önce 1 bardak içince sindirime ve ödem atmaya faydalı olduğu söyleniyor. ben şekersiz çay içemediğim için çay niyetine bunu tüketiyorum.
OYLAMA
Öneri:
Performans uygulaması sonuçlarına göre; iki ay üst üste aynı takım ceza alamaz.
Cevaplar:
2. TAKIM : EVET / HAYIR
3. TAKIM : EVET / HAYIR
4. TAKIM : EVET / HAYIR
5. TAKIM : EVET / HAYIR
8. TAKIM : EVET / HAYIR
9. TAKIM : EVET / HAYIR
13. TAKIM : EVET / HAYIR
14. TAKIM : EVET / HAYIR
Dikkat!
* Oylama 28 Şubat Cuma günü sona erecektir.
* Oylama kararınızı lütfen ilgili uygulamadan haberdar olan üyelerle görüşerek veriniz.
* Toplam takım sayımız sekiz olduğu için; oylama sonucunda evet/hayır seçeneklerinden birinin en az beş oy alması gerekmektedir.
kızlar oylama var performans uygulamasıyla ilgili.. tüm takım üyeleri öncelikle performans uyg. nedir bi bakın daha sonra herkes oylasın.. sonucu genel alanda paylaşalım
Ama bana pirinc lapasi yaptirmadin sen yaparsan bende yaparım)ayni anda yapalimmm
)