- Konu Sahibi Handandandan
- #58.121
Gunaydn hanimlR cuma kardar nete giremeyecm
( aklim burda kalck ama sabah mutlaka bildirim yaparim kendinize ii bakin cuma mutlu haberle karsilayin bni bnde sizi
)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam yapalım canım. ben zayıflamak için yapmayı düşünmedim vücudumu toksinlerden,ödemden arındırmak için istedim. usagisan da tavsiye etti adetin 1.ve 2. günü bunu yap faydalı oluyor diye.bende kısmetse yapcam.
senin yapacağını ben şok diyet diye düşünmüştüm ve sana zarar vermesin diye istememiştim.
Ahaha çıtır hatun adaylarıyız değilmi biz hoşuma gitti bu hitapHoşgeldin.Toparlayabildinmi yeme düzenini?
hayali bile güzel. kulağa hoş bir seda bıraktı valla. çıtır hatun adayları iyiymiş :)
neyse takım yazdığımda herkes burdaydı görmüşlerdir heralde... cevap yazmadan çıktı yine çoğunluk... bende kaçıyorum listemi yazıp iyi geceler...
sabah 1 kase müsli sütle
öğle 2 yumurtadan biberli omlet, yeşil salata, 1 dilim tam buğday
ara 1 küçük tost
akşam yoğurtlu brokoli salatası
spor 45 dk leslie 30 dk zumba ( şimdi başlıyorum)
su 2lt kadar yeşil çay 2 kupa
OYLAMA
Öneri:
Performans uygulaması sonuçlarına göre; iki ay üst üste aynı takım ceza alamaz.
Cevaplar:
2. TAKIM : EVET / HAYIR
3. TAKIM : EVET / HAYIR
4. TAKIM : EVET / HAYIR
5. TAKIM : EVET / HAYIR
8. TAKIM : EVET / HAYIR
9. TAKIM : EVET / HAYIR
13. TAKIM : EVET / HAYIR
14. TAKIM : EVET / HAYIR
Dikkat!
* Oylama 28 Şubat Cuma günü sona erecektir.
* Oylama kararınızı lütfen ilgili uygulamadan haberdar olan üyelerle görüşerek veriniz.
* Toplam takım sayımız sekiz olduğu için; oylama sonucunda evet/hayır seçeneklerinden birinin en az beş oy alması gerekmektedir.
kızlar oylama var performans uygulamasıyla ilgili.. tüm takım üyeleri öncelikle performans uyg. nedir bi bakın daha sonra herkes oylasın.. sonucu genel alanda paylaşalım
cok az yemiyorum ki gunluk kalorilerine bakiyorum 1000 ustunde oluyor bazrn dusuyor :/ canim simdilik normal gidicem ama veremezsem detoks yaparm :)Günde 2 kilo almayı becerebilen bi tip olduğum için durumunu çok iyi anlıyorum.Normalde çok az yiyerek diyet yaptığın için o cısslar hemen tartıda kendini gösterdi.Ama üzülme çünkü yediklerimiz hemen yerleşmiyor öyle vücudumuza hemen kovarsak defolup giderler.Kilo değil çoğu ödem onların zaten.Eğer imkanın varsa bir günlük detoks uygula kurtul o ödemden derim ben.
Hayirdir canim neden giremiyorsun ?Gunaydn hanimlR cuma kardar nete giremeyecm( aklim burda kalck ama sabah mutlaka bildirim yaparim kendinize ii bakin cuma mutlu haberle karsilayin bni bnde sizi
)
Keske kahvalti yapabilmis olsaydin canim ya boylelikle kacamak ihtimali bile olmazdi ama bence yinede yapmazsin sen ve bu arada koccamaaan Günaydın :))bugun az dersim var. kah alti yapamadim.israrla okulda tost pogaca yemedim evde yapicam.umarim kacamaksiz bir gun olur.
Herkese en büyüğünden Günaydın :))
Bgn tartida 76.5 ciktim hergun paylasicam boyle artik :)
Dunku menumu hatirladgm kadaryla yaziyim aksam okuldan geldigimde cok yorgundm yazamadm:%
Sabah otobusteydm bir cay ve eti form yedim
Oglen 80 gram kofte 2 nugget ve azicik ton baligi yedm
Ara 3 kuru incir
Ara 3 kuru incir
Aksami ikiye ayirdim gibi oldu ilk once 4 kasik musli yedim okuldan gelince aciktim ve 10 da 3 kasik musli daha yedim
Ve biyerlerde daha incir yedim cok kacirdim yani( bgn tatli krizinde gibiydim aslinda
Su 2 lt ustu spor malesef yok
niye öyle olduki?
kahveli bende amasyalıyım:)))))
bugün elime msüli geçti ama ben kıtır kıtır yemeyi daha çok sevdim:)
tamam yapalım canım. ben zayıflamak için yapmayı düşünmedim vücudumu toksinlerden,ödemden arındırmak için istedim. usagisan da tavsiye etti adetin 1.ve 2. günü bunu yap faydalı oluyor diye.bende kısmetse yapcam.
senin yapacağını ben şok diyet diye düşünmüştüm ve sana zarar vermesin diye istememiştim.
Ay canım detoks çekti iyimiReglyme daha var ben ne yapsamki acep.Hımm Şeyda Coşkunun karabuğday detoksunu deneyebilirim.Karabuğdayın tadını merak ediyordum zaten.
kahveli bende amasyalıyım:)))))
bugün elime msüli geçti ama ben kıtır kıtır yemeyi daha çok sevdim:)