• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Daha önce de sormustum ama sanırım kullanan yok aramızda. Eliptik bisiklet siparisi vericem yarın. insallah ise yarar. Bebekten dolayı her zaman cıkamıyorum yürüyüse.

Bu hafta resmen hayal kırıklığıydı. insallah haftaya da böyle olmaz :(

Sabah 2dilim ekmek 4zeytn 2dilim lightpeynir domates
Araogun 4kayisi
Ogle semizotu yogurtla
Ara greyfurt sade soda
Ara bi yudum peynir bi tursu(cok gerkszdi;)
Aksam izgara balik
Gece soda
Spor yok yesilcay yok 2litre su

Araogun 4kayisi
Ogle semizotu yogurtla
Ara greyfurt sade soda
Aksam izgara balik
Gece soda

Spor yok ama menün müthiş hiç hasarsız geçmiş günün tebrik ediyorum.:46:

Menüm
Sabah;
1 dilim wasa üstü peynir domates
2 yeşil biber

Öğlen;
3 dilim salam,2 ince dilim kaşar peyniri

Akşam;
300 gram kadar hindi döner( pişman oldum resmen margarin tadı vardı )
Yeşil salata

Yarım saat yürüyüş,2 lt su.

Son düzenleme:
Araogun 4kayisi
Ogle semizotu yogurtla
Ara greyfurt sade soda
Aksam izgara balik
Gece soda
super menu olmus canim.

Daha önce de sormustum ama sanırım kullanan yok aramızda. Eliptik bisiklet siparisi vericem yarın. insallah ise yarar. Bebekten dolayı her zaman cıkamıyorum yürüyüse.

eliptigim yok ama cok isterdim olsun.bende kosu bandi var.

Menüm
Sabah;
2 yeşil biber

Öğlen;

Akşam;
Yeşil salata

guzek menu ama margarin tadi varsa ii olmamistir tabi. buarada tebrik ederim basarini.

Evet bencede sıra mihrimahta :34: Mihri canım adet döneminide atlattın haftaya bize toz yutturmanı bekliyorum ona göre :46:

atlatamadım ya başladı ve durdu acaba diyetin mi etkisi oldu bilmiyorum şuan tek istediğim adetimin normale dönmesi stres yaptım iyice.
size toz yutturmak benim ne haddime rakibem. umarım umutlarınızı boşa çıkarmam. beni kamçılama konusunda hakkınızı inkar edemem. iyiki varsınız valla.

canım benim bisikletim yoktu ama koşu bandım ve mekik aletim vardı. koşu bandını aklının ucundan bile geçirme çünkü üzerinde vakit geçmek bilmiyor evde nereye koyduysam olmadı verim alamadım.çok sıkıldım. dışarda yürümek gibi değil asla. o yüzden bir arkadaşıma gönderdim. mekik aletim de kuytu bir köşeye atılmış duruyordu baktım kızlar mekik yazıyorlar menülerinde bende çıkardım şimdi onların sayesinde en azından 50 mekik çekmeye gayret ediyorum.
biliyorum senin olanağın yok ama sporu açık havada yapmak gibisi yok hem oksijenle yağların yakılması daha kolay oluyor. hemde sıkıcı olmuyor.

Son düzenleme:
Menüm
Sabah;
2 yeşil biber

Öğlen;

Akşam;
Yeşil salata

ve yürüyüşlerde artık menüde yerini alır... sağlam ilerliyorsun rakibem helal olsun. menüdeki yiyecekler de gıdım gıdım yine :)

bu hafta kiloların az verilmesi işe yaramış,menülere dikkat edilmiş. gün kaçamaksız geçirilmiş.
iyi yönünden bakarsak bizi kendimize getirdi,işi daha sıkı tutmamıza katkı sağladı.
ne demişler her şerde bir hayır vardır...

bi arkadasimla konustum. dukan yapiodu 13 kg vermis. kisa sure tapti 2 ay diil bile arkadasi 92 mis 72 olmus. 15 tatilde kardesini baslatnis.daha ne kadar olduki. 1 ayda 8 kg vermis. ya bende bi baslayabilsem. ve irademe hakim olabilsem zaten verince kdukancilarda koruyolar kenelde cok samimi arkadasim yapti herseyden yiyo almio.

günaydın canım yine dukana mı döneceksin...:1: bence koruyamıyorlar canım dukanı bırakınca.... burdakileri hatırlasana büşşş vardı burcu vardı... hepsi bıraktıkları anda geri aldılar yada kilo vermelereri durdu, senin arkadaşın almadıysa iyide ne bileyim.. bende niyetleniyorum arada hatta geçen hafta yulaf kepeği aldım evde duruyor:1:

canım benim bisikletim yoktu ama koşu bandım ve mekik aletim vardı. koşu bandını aklının ucundan bile geçirme çünkü üzerinde vakit geçmek bilmiyor evde nereye koyduysam olmadı verim alamadım.çok sıkıldım. dışarda yürümek gibi değil asla. o yüzden bir arkadaşıma gönderdim. mekik aletim de kuytu bir köşeye atılmış duruyordu baktım kızlar mekik yazıyorlar menülerinde bende çıkardım şimdi onların sayesinde en azından 50 mekik çekmeye gayret ediyorum.
biliyorum senin olanağın yok ama sporu açık havada yapmak gibisi yok hem oksijenle yağların yakılması daha kolay oluyor. hemde sıkıcı olmuyor.

koşu bandı bende de var... aynen nereye koysan olmuyor şimdi boş odamda duruyor duvara baka baka yapamadığım için leslie yapıyorum... bebek küçükken salondaydı eski evimde, salon büyük olduğu için de göze batmıyordu orda kullanmıştım.. bende verecek birini arıyorum bakalım:1:

takımda işler kızıştı,rakibeler arttı. bu hafta kıyasıya bir mücadele olacak. seviniyorum böyle olunca,insan canla başla sarılıyor o zaman. hep böyle tam gaz devam edelim kızlar nolur. olumlu yönde etkileyelim birbirimizi.

hadi bakalım rakipler arasında kim kime fark atacak bu hafta. yarış başlasın :))

atlatamadım ya başladı ve durdu acaba diyetin mi etkisi oldu bilmiyorum şuan tek istediğim adetimin normale dönmesi stres yaptım iyice.
size toz yutturmak benim ne haddime rakibem. umarım umutlarınızı boşa çıkarmam. beni kamçılama konusunda hakkınızı inkar edemem. iyiki varsınız valla.
Ağrı kesici almışmıydın canım ne zama ağrı kesici yutsam benimkide küser gider.
takımda işler kızıştı,rakibeler arttı. bu hafta kıyasıya bir mücadele olacak. seviniyorum böyle olunca,insan canla başla sarılıyor o zaman. hep böyle tam gaz devam edelim kızlar nolur. olumlu yönde etkileyelim birbirimizi.

hadi bakalım rakipler arasında kim kime fark atacak bu hafta. yarış başlasın :))

Bencede işler kızışsın herkes birbiriyle yarışsın :52: :52:Bol bol kilo verelim böylece :52::52:

Back
X