• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ağrı kesici almışmıydın canım ne zama ağrı kesici yutsam benimkide küser gider.

Bencede işler kızışsın herkes birbiriyle yarışsın :52: :52:Bol bol kilo verelim böylece :52::52:

yok ağrı kesici almadım da grip olacak gibiydim onun için 1 tanecik ilaç içmiştim o etkiledi mi bilmiyorum. biraz nazlı çıktı galiba barışmıyor :)

kiloları verelim üzerimize yük olmasın. gitsin kilolar,çıtırlaşsın hatunlar.

Son düzenleme:
Pikniğe git bir güzel eylen ama 2 lokmacık ye bırak.Sakın cısslara elleme sonra kankan senden zayıf diye üzülüyosun :20:

piknikte yiyerek eğlenilir ama... aç karnına tadı çıkmaz :(' bence bir süre böyle yemeli içmeli etkinliklere katılma. hangi irade bu durumda sabır gösterebilir ki...

az vermiş halimizle bile 3. olduk:46::46: ellerime sağlık benimde güzel hazırlamışım listeyi azda uğraştırmıyor hani:1::1:
takımımı tebrik edrim:46::46::46::46:seninde emeğine sağlık canım

Sahimi 2. mi oldum :52::52: Hiç beklemiyordum çok sevindim :17: Bu hafta sismanneden bayrağı kaptım bakalım haftaya kim alıcak elimden :49:Takım 3. lüğümüz içinde tüm grubumuzu kutlarım herkes çok çabaladı :46:
çok tebrik ederim canım

ben de kendime rakip istiyorum kahvelikitap kalinkasalin rakip olalunmi.ben bu hafta ucmak istiyorum.esimle iddiaya girdik. hedefime ulastigim anda hediye var bana
ben de rakip olabilirim ortalığı sarsar tozu dumana katarım birlikte yarışalım canım
bi arkadasimla konustum. dukan yapiodu 13 kg vermis. kisa sure tapti 2 ay diil bile arkadasi 92 mis 72 olmus. 15 tatilde kardesini baslatnis.daha ne kadar olduki. 1 ayda 8 kg vermis. ya bende bi baslayabilsem. ve irademe hakim olabilsem zaten verince kdukancilarda koruyolar kenelde cok samimi arkadasim yapti herseyden yiyo almio.
meyvesiz dayanabilirsen yap canım

olalim ben varim.bakalim bu hafta kim kazanacak doyelim ozaman.
beni de alın kızlar aranıza

Menum

Sabah 2 kayisi 1 kaynamis yumurta 40 gram kofte 1 nugget 1 zeytin ve az salatalik ve domates
Ara 1 elma
Oglen 5 6 kasik musli 2 ceviz
Ara 1 turk kahvesi yannda koyulan 1 lokum yannda kucuk kahveli cikolatalardan yedim ozur dilerm ama kahvenn yannda dayanamdm
Aksam 3 kasik musli ve 3 ceviz 3 findik yedim bugun abarttim mi normalmi anlayamadim:4:

Spor 45 dakka yuruyus yaptm 2 lt su ictm bide :)
ben bu menüyü anlamadım sabah köfte nugget çikolata lokum fındık fıstık ceviz yorum yok.........

Daha önce de sormustum ama sanırım kullanan yok aramızda. Eliptik bisiklet siparisi vericem yarın. insallah ise yarar. Bebekten dolayı her zaman cıkamıyorum yürüyüse.

Bu hafta resmen hayal kırıklığıydı. insallah haftaya da böyle olmaz :(
hiç bilgim yok canım

Sabah 2dilim ekmek 4zeytn 2dilim lightpeynir domates
Araogun 4kayisi
Ogle semizotu yogurtla
Ara greyfurt sade soda
Ara bi yudum peynir bi tursu(cok gerkszdi;)
Aksam izgara balik
Gece soda
Spor yok yesilcay yok 2litre su
maşallah :nazar::nazar::nazar:menü süper olmuş

Menüm
Sabah;
1 dilim wasa üstü peynir domates
2 yeşil biber

Öğlen;
3 dilim salam,2 ince dilim kaşar peyniri

Akşam;
300 gram kadar hindi döner( pişman oldum resmen margarin tadı vardı )
Yeşil salata

Yarım saat yürüyüş,2 lt su.
aslında menün çok güzel canım demek hindi çok yağlıydı

herkese günaydın canlar. güzel bir hafta sonu diliyorum tüm takım arkadaşlarıma :)
günaydın canım

günaydın kızlar nasılsınız eşim bugün nöbetçi benimde çok işim var ama hep buralardayım uğrayın bol bol sohbet edlim
sabah kalktım 5 mil 68 dak leslie yaptım aç karnına iyi oldu ter attım:32::32::32:
bugün protein günüm sabah kahvaltım 1 tüm 2 beyaz yumurta dan omlet :34::34:
akşam sadece salata yedim
bu arada kimse menümü görmemiş sanki dünkünü
kaçamağı kimse görmemiş kızömamış :27::27:

günaydın kızlar nasılsınız eşim bugün nöbetçi benimde çok işim var ama hep buralardayım uğrayın bol bol sohbet edlim
sabah kalktım 5 mil 68 dak leslie yaptım aç karnına iyi oldu ter attım:32::32::32:

Hoşgeldin canım.Sporunun maşallahı var:nazar: Ben 3 mili açıp 2 milde pert oluyorum :1: Bomba gibi başlamışsın yeni haftaya tebrik ederim.Bence sadece kilosu yakınlar rakip olmamalı herkes herkesin rakibi olabilir nasılsa yüzde hesabı yapılıyor.Birbirimiz kamçılayalım bol bol kilo verelim :32:

ah canım dün listeydi oydu buydu menü kaçmıştır aradan, bende görmemişim hangi ara yazmışsın:1: ben menümü yazmayı hepten unutmuşum :52::52: birazdan hatırladığım kadarıyla yazarım artık ne bulduysam yemiştim kötü bir gündü...

Kızlar Mart geldi yaz yaklaşıyor hala tombikiz napıcaz :18: Korkmaya başladım ben bu yazıda tombik geçirmek istemiyorum :5:

Son düzenleme:
Kızlar Mart geldi yaz yaklaşıyor hala tombikiz napıcaz :18: Korkmaya başladım ben bu yazıda tombik geçirmek istemiyorum :5:

yaza kadar gidecek inşallah. daha ilk bahara bugün girdik. yaza çok var. ayrıca insan yazın daha kolay kilo veriyor.
tombiklikten balık etliye terfi edeceğiz inşallah. umutsuzluk yok rakibem

yaza kadar gidecek inşallah. daha ilk bahara bugün girdik. yaza çok var. ayrıca insan yazın daha kolay kilo veriyor.
tombiklikten balık etliye terfi edeceğiz inşallah. umutsuzluk yok rakibem
Ben İzmirde yaşıyorum buraya yaz çok çabuk geliyor :( Şubatta rahattım ama Mart girince tırstım :(
Ama Mart kapıdan baktırır kazma küre yaktırır derler değilmi? Nisan a kadar bolbol kilo verelim bari :14:

Ben İzmirde yaşıyorum buraya yaz çok çabuk geliyor :( Şubatta rahattım ama Mart girince tırstım :(
Ama Mart kapıdan baktırır kazma küre yaktırır derler değilmi? Nisan a kadar bolbol kilo verelim bari :14:

bende Mersindeyim canım.iklimlerimiz arasında fark yoktur. her mevsim sıcak buralar. deniz severler mayısta sezonu açar burda. ama o zamana koskoca 3 ay var biz o zamana ufacık tefecik oluruz :))

Back
X