• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende Mersindeyim canım.iklimlerimiz arasında fark yoktur. her mevsim sıcak buralar. deniz severler mayısta sezonu açar burda. ama o zamana koskoca 3 ay var biz o zamana ufacık tefecik oluruz :))

Ufacık tefecikmi dedin :52::52:Ay hayali bile güzel :52::52: Ağzından bal damlıyo Mihrim :16:

Hoşgeldin canım.Sporunun maşallahı var:nazar: Ben 3 mili açıp 2 milde pert oluyorum :1: Bomba gibi başlamışsın yeni haftaya tebrik ederim.Bence sadece kilosu yakınlar rakip olmamalı herkes herkesin rakibi olabilir nasılsa yüzde hesabı yapılıyor.Birbirimiz kamçılayalım bol bol kilo verelim :32:
hoşbulduk canım evet artık her sabah aç karnına spor yapacağım ewet hepimiz rakip olalım

Ya pates sosis degilde simit zorlar bni:))
simit çok zorlar valla kolay gelsin ben herşeye yok diyeceğim artık

ah canım dün listeydi oydu buydu menü kaçmıştır aradan, bende görmemişim hangi ara yazmışsın:1: ben menümü yazmayı hepten unutmuşum :52::52: birazdan hatırladığım kadarıyla yazarım artık ne bulduysam yemiştim kötü bir gündü...
benim içinde öyleydi dün ama sondu kafada bitireceğim artık yemek yok kahve çok güzel iştah kapatıyor onu keşfettim

Kızlar Mart geldi yaz yaklaşıyor hala tombikiz napıcaz :18: Korkmaya başladım ben bu yazıda tombik geçirmek istemiyorum :5:
ben de aynı artık kafama koydum 55 kilo değil 50 kilo olacağım kıyafet bile olmuyor dün çarşıdan birkaç iç çamaşırı aldım dar geldi fıttıracağım yaaaaaaaaaaaaa kjafayı yiyeceğim xl oldum sonunda isyanlardayım tam gaz diyet artık

hoşbulduk canım evet artık her sabah aç karnına spor yapacağım ewet hepimiz rakip olalım

simit çok zorlar valla kolay gelsin ben herşeye yok diyeceğim artık

benim içinde öyleydi dün ama sondu kafada bitireceğim artık yemek yok kahve çok güzel iştah kapatıyor onu keşfettim

ben de aynı artık kafama koydum 55 kilo değil 50 kilo olacağım kıyafet bile olmuyor dün çarşıdan birkaç iç çamaşırı aldım dar geldi fıttıracağım yaaaaaaaaaaaaa kjafayı yiyeceğim xl oldum sonunda isyanlardayım tam gaz diyet artık

XL olmak için fazla zayıf değilmisin.O aldıklarının kalıbı çok dardır yada etiketi yanlış basılmıştır.

hadi bakalım başarılar.göster kendini,al hediyeyi. arkandayız kazanırsın sen bu yarışı :)
evet vermek zorundayim.tesekkur ederim desteginizi bekliyorum.
günaydın canım yine dukana mı döneceksin...:1: bence koruyamıyorlar canım dukanı bırakınca.... burdakileri hatırlasana büşşş vardı burcu vardı... hepsi bıraktıkları anda geri aldılar yada kilo vermelereri durdu, senin arkadaşın almadıysa iyide ne bileyim.. bende niyetleniyorum arada hatta geçen hafta yulaf kepeği aldım evde duruyor:1:
doneyim dedim sabah basladim aslinda basima agrilar girdi nezaman dukana baslasam ole oluo.en iyisi kendimce devam edeyim dedim. canim tatli cekerse dukan usulu yaparim napiim.

amanın hadi bakalım derece bu hafta sizden gelir belkide:52: ben yenilerde kendime göre birini bulamadım ya:43:
insallah bu hafta bomba gibi gelioruz.

takımımı tebrik edrim:46::46::46::46:seninde emeğine sağlık canım

çok tebrik ederim canım

ben de rakip olabilirim ortalığı sarsar tozu dumana katarım birlikte yarışalım canım
meyvesiz dayanabilirsen yap canım

beni de alın kızlar aranıza

ben bu menüyü anlamadım sabah köfte nugget çikolata lokum fındık fıstık ceviz yorum yok.........

hiç bilgim yok canım

maşallah :nazar::nazar::nazar:menü süper olmuş

aslında menün çok güzel canım demek hindi çok yağlıydı

günaydın canım
sen.kac kilosun canim.oluruz neden.olmasin.

günaydın kızlar nasılsınız eşim bugün nöbetçi benimde çok işim var ama hep buralardayım uğrayın bol bol sohbet edlim
sabah kalktım 5 mil 68 dak leslie yaptım aç karnına iyi oldu ter attım:32::32::32:
bugün protein günüm sabah kahvaltım 1 tüm 2 beyaz yumurta dan omlet :34::34:
akşam sadece salata yedim
bu arada kimse menümü görmemiş sanki dünkünü
kaçamağı kimse görmemiş kızömamış :27::27:
yalniz rakip olarak sıkı olursun. spora bak sen sabah sabah.masallah

dukana heveslenmistim ama yok ecde oldugum gun bike zor.ne tapsam derdi.okula yetismeye calisieken hemen kacamak tapiorum.en iyisi az kalorili bi sekilde devam edeyim ben.rakiplerimke bu isi gotururuz. hem cok protein olayi kafayi kurcaluo.

Back
X