• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bir anlık gafletle gözlerim döndü,tatlı krizim tavan yaptı,yedim gofretleri ama saatlerdir vicdan azabı çekiyorum, kendime çok kızgınım ya...:43: :43:

Üzülme bu kadar olmuş artık.Mihri biz mimliyiz tatlım.Alkolikler uyuşturucu kullanıcıları gibiyiz.Yiyecek tiryakisiyiz :( Nasıl alkolik bi yudumcuk içeyim nolcak diyemiyosa bizde cıssları bi lokmacıkta bırakamıyoruz.Bu yüzden tıpkı onlar gibi davranıp tatmamalıyız.Üzülme artık hiç diilse mideni şişirecek ağır yağlı yiyeceklerle tıkabasa kaçamaklar yapmamışsın.Gününün geri kalanı çok hafif onların kalorisi kilo yapmaz zaten sana.

Üzülme bu kadar olmuş artık.Mihri biz mimliyiz tatlım.Alkolikler uyuşturucu kullanıcıları gibiyiz.Yiyecek tiryakisiyiz :( Nasıl alkolik bi yudumcuk içeyim nolcak diyemiyosa bizde cıssları bi lokmacıkta bırakamıyoruz.Bu yüzden tıpkı onlar gibi davranıp tatmamalıyız.Üzülme artık hiç diilse mideni şişirecek ağır yağlı yiyeceklerle tıkabasa kaçamaklar yapmamışsın.Gününün geri kalanı çok hafif onların kalorisi kilo yapmaz zaten sana.

aynen dediğin gibi rakibem ya. at ağzına 2 tane bırak olayı yok,yedikçe yiyesim geldi. kendimide biliyorum oysa hiç başlama işte bırakamıcan. yarın cezamı keseceğim. evde yoktu böyle şeyler misafir olayı işi karıştırdı. onları en kısa zamanda imha edicem

Son düzenleme:
aynen dediğin gibi rakibem ya. at ağzına 2 tane bırak olayı yok,yedikçe yiyesim geldi. kendimide biliyorum oysa hiç başlama işte bırakamıcan. yarın cezamı keseceğim. evde yoktu böyle şeyler misafir olayı işi karıştırdı. onları en kısa zamanda imha edicem

Şimdilik bu önlemler işe yarar ama ilersi için napıcaz bilmiyorum.İllaki misafirler gelicek biz gideceğiz canımız çok şey çekicek.İki lokmada bırakmayı öğrenmezsek verdiklerimizi geri alırız.Şahsen ben 61 e indim geri aldım :'(

Yap tabi teflon tavada yada ızgarada yağsız kızarıncada gayet lezzetli oluyolarlar salatayı şenlendiriyolar.Çokta hafif yemedim yahu nerde bolbol yağ içerikli menülerdi ama napim herşeyide kısınca tatsız tuzsuz yiyemiyorum :(

yağ nerde kız? gayet sade. besinlerin içindeki bi gıdım yağdan bir şey olmaz. bağırsakların kupkuru olcak yoksada.
evet kısıtladıkça hiç olmadık yerde patlak veriyor. afiyet olsun

Şimdilik bu önlemler işe yarar ama ilersi için napıcaz bilmiyorum.İllaki misafirler gelicek biz gideceğiz canımız çok şey çekicek.İki lokmada bırakmayı öğrenmezsek verdiklerimizi geri alırız.Şahsen ben 61 e indim geri aldım :'(

doğru söylüyorsun ya sonuçta sosyal hayatta devam ediyor. inşallah onu da öğreniceğimiz günler gelir. bende 117'den 81 e kadar inmiştim ama homidi gırtlaktan geri aldım işte :('

yağ nerde kız? gayet sade. besinlerin içindeki bi gıdım yağdan bir şey olmaz. bağırsakların kupkuru olcak yoksada.
evet kısıtladıkça hiç olmadık yerde patlak veriyor. afiyet olsun

Salatama yağ gezdirmiştim.Kajularda çok yağlı biliyosun.Peynirlerimde tam yağlıydı.Yağsız olan hiçbişi yoktu işte :D

doğru söylüyorsun ya sonuçta sosyal hayatta devam ediyor. inşallah onu da öğreniceğimiz günler gelir. bende 117'den 81 e kadar inmiştim ama homidi gırtlaktan geri aldım işte :('

Sen 10 kilocuk almışsın ben naptım peki :'( Kaçamak rekoruda bende bugüne bugün çayı önce demleyip buda kuru kuru gitmiyo yaa diip börek çörek açan kızım :9:

Sen 10 kilocuk almışsın ben naptım peki :'( Kaçamak rekoruda bende bugüne bugün çayı önce demleyip buda kuru kuru gitmiyo yaa diip börek çörek açan kızım :9:

emeğime acıyorum. iradesizliğime kızıyorum. tatlı tatlı yedik acı acı çıkıyor bunlar şimdi. hakettik ama...
inşallah bundan sonrası iyi olacak.

emeğime acıyorum. iradesizliğime kızıyorum. tatlı tatlı yedik acı acı çıkıyor bunlar şimdi. hakettik ama...
inşallah bundan sonrası iyi olacak.

Evet emeğimize yazık,taşıdığımız yükede yazık.Sağlığımızada yazık.Biz zayıflamayı çok iyi biliyoruz.Ama kilo korumayı blmiyoruz.Bu sefer ikisini birden oturtmamız lazım.Dolabımda giyilmemiş kaç giysi var bir bilsen.Onları aldım daha giyme fırsatı bulamadan kilo aldım etiketiyle kaldılar :(

Evet emeğimize yazık,taşıdığımız yükede yazık.Sağlığımızada yazık.Biz zayıflamayı çok iyi biliyoruz.Ama kilo korumayı blmiyoruz.Bu sefer ikisini birden oturtmamız lazım.Dolabımda giyilmemiş kaç giysi var bir bilsen.Onları aldım daha giyme fırsatı bulamadan kilo aldım etiketiyle kaldılar :(

banada oldu aynısı bende kermese götürdüm verdim geçen yıl. bari işe yarasın dedim. şimdi zayıflayana kadar kendime kıyafet almıcam. ama bu seferde ev eşyasına sardırdım.alışveriş isteğimi onla kapatmaya uğraşıyorum.
ağustosta çok yakın arkadaşımın düğünü var hedefim onun düğününde istediğim elbiseyi giyebilmek bakalım umarım hayallerimiz gerçekleşir

Bu arada rakibem 36 kilo vermiş bir maraton koşucusu :46: Çabuk pes etmiycek uzun aylar boyunca hala burda beraber diyet yapabileceğim bi rakibem var ne mutlu bana :52:

Bu arada rakibem 36 kilo vermiş bir maraton koşucusu :46: Çabuk pes etmiycek uzun aylar boyunca hala burda beraber diyet yapabileceğim bi rakibem var ne mutlu bana :52:

inşallah beraber götürürüz bu işi. o zamanda ev arkadaşım vardı onların desteği çok oldu. yoksa ben tek başıma başaramazdım.inanmazdım bile o kadar kiloyu vereceğime. kesinlikle bu zorlu maratonda destek şart. tökezliyosun,pes ediyosun ,enerjin bitiyor ama desteğin varsa bunlara takılmadan geçiyosun. o yüzden böyle bir yere üye oldum. senide gözüme kestirdim. biliyorum ki doğru adresteyim :))

kızlar merhaba dun bıldırım yapamadım cok uzgunum :43:

bılıyosunuz oglum hastanede yattı cıktı sonrasında buyuk temızlıge kalkıstık pc arızalıydı falan fılan derken epey uzak kaldım.ınsallah baska aksılıkler cıkmazsa burdayım gene tam gaz devam.dun ıcın kusura bakmayın lutfen.

sonuclarada baktımda masallah 3 haftadır takımımız ılk ucten asagı derece almıyor tebrık edıyorum butun takımdaslarımı.

bnm menuler sastı valla ıyıce burdan uzak kaldıgımda ıstah patlaması yasıyorum resmen tartılmadım ama kılo bıle almıs olabılırım sporada gıdemedım 2 haftaya yakındır sıkıntılar yuzunden.sporada baslamam lazım gıtmem lazım tekrar

eee herkes nasıl bakalım :54::54:

hoş geldin . geçmiş olsun oğluna canım sağlık ve çocukalrımız herşeyden önemli. kaparsın açığını bişi olmaz. grup içi yarışlarımız var. bu hafta daha da coşucaz.

Evet canım İzmirliyim.O yüzden simit demek bana çok garip geliyor.Simit benim için denize düşerken takılan can simidi :D

demk İzmirlisin. bende ege üniversitesi emzunuyum. 5 yıl ailemle orda yaşadık. izmir çok severimm. ve tayin siteyip geleiliriz. öle fikirlerde var ama

Kimsecikler yok haftasonu diye herkes biyerlere gezmeyemi gitti naptı :26: Umarım dışarda sağlıksız yağlı gıdalar tüketmemişsinizdir :50:

İlk menü benden gelsin madem:
Sabah;
2 dilim etimek
2 dilim kaşar peyniri
2 dilim salam
2 yeşil biber
4 zeytin

Öğlen;
Peynir eşliğinde biraz kaju,badem ve antep

Akşam;
Kızarmış hellimli yeşil salata

Su henüz 1 litre içebildim ama gece uzun :37:Spor 1 saat yürüyüş.

çok güzel menü canım.
bu arda iyi getirdin aklıma hellim peynirini süper bende alauım

kızlar herkese selam
bende menümü utanarak yazayım :(

1 MART

ÖĞLEN
2 kase çorba

ARA
2 kayısı

AKŞAM
1 kase pırasa yemeği

ARA
1 avuç çerez
7-8 tane küp göfret ( cıssssssss )

3 lt su+3 bardak elmalı tarçınlı çay içildi
8 km yüründü

bu kada kendini züme
oakadar züecek kadar bir cıs değil bence
ve orda babalar gibi duran 8 km bir yürüyüş var
nasıl yapıosun ya. dıaşrdamı

hoş geldin . geçmiş olsun oğluna canım sağlık ve çocukalrımız herşeyden önemli. kaparsın açığını bişi olmaz. grup içi yarışlarımız var. bu hafta daha da coşucaz.

demk İzmirlisin. bende ege üniversitesi emzunuyum. 5 yıl ailemle orda yaşadık. izmir çok severimm. ve tayin siteyip geleiliriz. öle fikirlerde var ama

çok güzel menü canım.

bu kada kendini züme

evet dışarda. deniz kenarında. bol inişli çıkışlı yollarda :))

bende menümü paylaşayım:

sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
2 dilim salam
su

öğle: 1 kase yoğurt
2 lokma ekmek

akşam:
2 baget biraz mantar domates-biber-soğandan bir tabak tavuk buğulama
1 kase kış salatası
1 bardk ev yapımı vişne suyu

ve şimdi spor zmanı
onuda yazayım 3o dk koşu bandı 3km
yarım saat zumba

çok güzel menü canım.

bu kada kendini züme
Kesinlikle gelmelisin izmir yaşanacak yer.Egede öğrenci olmak diince neden aklıma hemen meskenin kumpiri geldiki acep :17:

bende menümü paylaşayım:

sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
2 dilim salam
su

2 lokma ekmek

akşam:
1 kase kış salatası

ve şimdi spor zmanı
yarım saat zumba

menü gayet başarılı tebrikler. sporla da destekledin mi tadından yenmez. hadi bakalım görsün gününü kilocuklar :))

bende menümü paylaşayım:

sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
2 dilim salam
su

2 lokma ekmek

akşam:
1 kase kış salatası

ve şimdi spor zmanı
yarım saat zumba

Menün çok hafif olmuş.Kaçamaklarından eser kalmamış :nazar: Yanlız o vişne suyunda şeker yoktur inşallah.

Back
X