• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Öyle bir anlattınki menünü gerçekten korkunç kaçamaklarla dolu hayal ettim :1: Dozunda yemişsin ikramlıklardan kilo alcağını hiç sanmıyorum canım.Ama böyle sıksık kaçamak yaparsan tartın sabitte kalıcak :50:

canım cuma da berbattı benim... cuma akşamı da 1 tabak makarnayla 2 köfte yemiştim, üstüne birde şu %80 kakao olan çikolatalardan yedim.. bana diyet listelerini karıştırmak iyi gelmiyor işime geleni kapıyorum resmen monti de yenebilir diye almıştım ama 1 paket çikolatayı bitirdim... üstüne dünde böyle olunca 2 günü kaybettim... 2 günde bunları toparlamakla geçer:50: benim bünye zaten zor veriyor tam sabitten kurtuldum derken bu hafta düzeni bozdum...
ama birazda sebebini biliyorum bitki çayları beni acıktırır ne zaman gittim o çayı aldım o zamandan beri midem kazınıyor... dün içmedim artık bakalım bugün normale döner belki..

günaydın güzel pazarlar canlar:54: ben yine selamsız sabahsız alıntılara geçmişim... dün menülerinize bakamadım kızlar yorumda yazamadım kendi listem yüzünden:1: bugün güzel başladı dışarda güneş var iyi geçecek inşallah...

canım cuma da berbattı benim... cuma akşamı da 1 tabak makarnayla 2 köfte yemiştim, üstüne birde şu %80 kakao olan çikolatalardan yedim.. bana diyet listelerini karıştırmak iyi gelmiyor işime geleni kapıyorum resmen monti de yenebilir diye almıştım ama 1 paket çikolatayı bitirdim... üstüne dünde böyle olunca 2 günü kaybettim... 2 günde bunları toparlamakla geçer:50: benim bünye zaten zor veriyor tam sabitten kurtuldum derken bu hafta düzeni bozdum...
ama birazda sebebini biliyorum bitki çayları beni acıktırır ne zaman gittim o çayı aldım o zamandan beri midem kazınıyor... dün içmedim artık bakalım bugün normale döner belki..

Canm cok takma kafana evet menunde ciss olavilir belki ama dedgn gibi sabahta birsey yememossinki ac kalmissin aksam dayanmak zor olurdu zaten kalori olarak hesaplasan cokda yuksek gelmez onlar hem soyledgn gibi iki gune toplarsin sen :) sende ben gibisin ozmn bende aldimmi dayanamiyorum en iyisi almamak oluyor hic eve sokma cikolatalari cerezleri bosver onlar raflarda kalsin dusmanlarimiz alsin yesin dombis olsunlar bizde citirlasalim :)

Canm cok takma kafana evet menunde ciss olavilir belki ama dedgn gibi sabahta birsey yememossinki ac kalmissin aksam dayanmak zor olurdu zaten kalori olarak hesaplasan cokda yuksek gelmez onlar hem soyledgn gibi iki gune toplarsin sen :) sende ben gibisin ozmn bende aldimmi dayanamiyorum en iyisi almamak oluyor hic eve sokma cikolatalari cerezleri bosver onlar raflarda kalsin dusmanlarimiz alsin yesin dombis olsunlar bizde citirlasalim :)
haklısın canım... bizim evde o biraz zor çocuk eş olunca misafirde bitmiyor ıvır zıvır almalarda... bu güne kadar iyiydim 2 gündür ne olduysa... bu sabah uyanınca daha iyi hissettim kendimi zaten moral bozmadan devam... yapacak birşey yok bu hafta sabitte kalırsam da üzülmiycem hakettim....

kızlar mnisa ve kalınkaselin yok ortalarda ya... sarı kartlara başlıyorum bu hafta olmayacak böyle :50: buse de bu hafta gelecek düzen tam oturur ondan sonra...

Iı bu olmaz başka başka diyeteslerin menülerini karıştıramazsın.Yiyecekler birlikte yendiğinde de etkiler biliyorsun.Bünyem zor veriyor diyorsun ama bence senin menülerin çok yanlış.Yanlış gıdaları birbirleriyle karıştırıyorsun hep :50:farklı bir yeme tarzı seçsen kilo vermen kolaylaşıcak bence.

Iı bu olmaz başka başka diyeteslerin menülerini karıştıramazsın.Yiyecekler birlikte yendiğinde de etkiler biliyorsun.Bünyem zor veriyor diyorsun ama bence senin menülerin çok yanlış.Yanlış gıdaları birbirleriyle karıştırıyorsun hep :50:farklı bir yeme tarzı seçsen kilo vermen kolaylaşıcak bence.

canım ekmekler için mi diyorsun? tam anlamadım nasıl olmalı mesela..

canım ekmekler için mi diyorsun? tam anlamadım nasıl olmalı mesela..

Yemeklerin bana göre kilo koruma programına çok uygun menüler ama kilo vermek içinse uygun değil.Kan şekerinini yükselten şeyler yiyorsun.Ever yemeklerin yanına bi dilim ekmek eklemeni doğru bulmuyorum.Keşke 3 dilim ekmek hakkınıda kahvaltıda yesen.Ama Öğle misafirliklerinde ufak atıştırmalarında doğru değil.Masum gibi görünüyor ama hiç değiller.Kilo aldırmıyorlar ama kilo vermeni hep bloke ediyorlar.Sende bünyeni dirençli sanıyorsun.

Yemeklerin bana göre kilo koruma programına çok uygun menüler ama kilo vermek içinse uygun değil.Kan şekerinini yükselten şeyler yiyorsun.Ever yemeklerin yanına bi dilim ekmek eklemeni doğru bulmuyorum.Keşke 3 dilim ekmek hakkınıda kahvaltıda yesen.Ama Öğle misafirliklerinde ufak atıştırmalarında doğru değil.Masum gibi görünüyor ama hiç değiller.Kilo aldırmıyorlar ama kilo vermeni hep bloke ediyorlar.Sende bünyeni dirençli sanıyorsun.

ah canım ya 2 haftadır ara atıştırmaları yoktu zaten... geçen perşembe açılışı yaptım ordan bozduk devam ediyor işte...ama bünyem dirençli canım o ayrı konu :1: hiç bozmadan gittiğim zamanlarda bile az verdim yada sabit kaldım ben... ekmek konusunu kesebilirim haklı olabilirsin de diyet bitince ne olacak ? benim amacım hep az versemde sonradan kilo almayacağım bir liste yapmak... o yüzden sporuda kesintileri de abartmamaya çalışıyorum...benim diyetisyenim sporu günde 45 yı geçirme derdi hayatın boyunca devam edebileceğin seviyede olsun diye.. yarışma birincilerini bir göz atarsan nerdeyse hepsi mezun olduktan sonra kilo alarak geri geliyorlar... geçen yaz 55 i gördüm 1 ay sürmedi 60 olmam... bu defa böyle olsun istemiyorum...ama önerilerini dikkate alıyorum bugün monti amcayı iyice inceleyeyim...

selam kızlar bütün giremedim doğru dürüst akşam misafirler vardı... bugün birde içime bir sıkıntı çöktü ne bileyim havada tam depresyon havası... öğleden sonra aldım kızımı dışarı kaçtım... 4 gibi eve döndüm ondan sonrada hazırlık falan yaptım az önce gitti misafirler de.. bugün en kötü menü bende kızlar meral etmeyin... dünde öyleydi ne olduğunu bilmiyorum hiç gözüm hep yemekte...:50: menümü yazayım:

sabah: 1 kase müsli yarım yağlı sütle

öğlen 2 kuru kayısı( dışarı çıkarken attım ağzıma)

akşam: 1 patatesli börek, 4 mercimek köftesi, yarım dilim havuçlu kek...( tamamı cısss neresinden baksan kurtulacak gibi değil:50:, e bide stubborn a o kadar akşam yeme hamurişini dedikten sonra... )

spor şimdi leslie 3 mile başlıyorum, su 2 lt, yeşil çay 2 kupa
canım bence börek dışında sıkıntı yok menünde .sabah ve öğlen neredeyse bos geçmişsin.oradan telafi etmişsn.

bir pazar sabahından herkese kocaman günaydın:16:
günaydın canımm az kalorili bir gün geçiririz umarım
bende bir tek elmalı tarçınlı cayı seviyorum .bide cok sıkı gidiyoruz grup olarak gecen hafta hep az yedik.bir patlama olabilir.bende cok fenayım bu aralar zor tutuyorum kendimi
Gunaydin hatunlarr :) herkes icin cok guzel bir pazar olur insallah :) benim icin kotu basladi hasta oldum ama olsun :)
günaydın =)=)=)
günaydın güzel pazarlar canlar:54: ben yine selamsız sabahsız alıntılara geçmişim... dün menülerinize bakamadım kızlar yorumda yazamadım kendi listem yüzünden:1: bugün güzel başladı dışarda güneş var iyi geçecek inşallah...
günaydın canım buralardada hava güneşli yürüyüşe cıkacam birazdan güzel bir pazar=)
bayıldım düşmanlarımız yesin tombiş olsunlar sözüne.ne zaman diyete başlasam al senbekarsın dün börek yaptım sanada getrdim kursağından geçsinler çoğalıyor=)
Merhaba hanımlarrr,
Günaydın hepinize :*

merhaba canım günaydın =)=)

güzel pazarlar herkese :46::46::46::46::46::46: cok enerjik kalktım hayırdır inşallah .bir elma yedim suyumu içtim yürüyüşe gidiyorum havada harika:21::21::21::54::54::54:

ah canım ya 2 haftadır ara atıştırmaları yoktu zaten... geçen perşembe açılışı yaptım ordan bozduk devam ediyor işte...ama bünyem dirençli canım o ayrı konu :1: hiç bozmadan gittiğim zamanlarda bile az verdim yada sabit kaldım ben... ekmek konusunu kesebilirim haklı olabilirsin de diyet bitince ne olacak ? benim amacım hep az versemde sonradan kilo almayacağım bir liste yapmak... o yüzden sporuda kesintileri de abartmamaya çalışıyorum...benim diyetisyenim sporu günde 45 yı geçirme derdi hayatın boyunca devam edebileceğin seviyede olsun diye.. yarışma birincilerini bir göz atarsan nerdeyse hepsi mezun olduktan sonra kilo alarak geri geliyorlar... geçen yaz 55 i gördüm 1 ay sürmedi 60 olmam... bu defa böyle olsun istemiyorum...ama önerilerini dikkate alıyorum bugün monti amcayı iyice inceleyeyim...

Diyetten sonra ekmeğe devam edeceksen zaten ekmeği kesme derim.Diyetteyim mezun oldum denirse kilo alınıyor.Bu zihniyetten çıkmak lazım.Ben senin menülerini diyet bitti menülerim olarak yapmayı planlıyorum o yüzden yanlış olduğunu düşündüğümü sanma.Sadece kaçamaklarını fazla buluyorum.

Gunaydin citirlar bugün canim coj sıkkın ama nedeni yoj gune hic mutlu baslamadim spor yapasom yok canin biseyde yemek istemiyo uyandigimdandir kHvaltiya gitmedim siz nasilsinz

Back
X